راهنماي كامل بازي ها

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برادر pandora tomorrow من این ترینرو دانلود کردم ولی تنها کلمه ی فارسی که توش بود کلمه ی زبان بود

مشکل از ویندوز شماست(احتمالا فارسی رو ساپورت نمیکنه ، یعنی تنظیمش نکردی که ساپورت کنه)

untitled.gif

به من گفتن فارسیه من گزاشتمش:cheesygri
به هر حال...
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
من برای اعتبارم هم که شده نمیام یه چیز مزخرف به شما بدم که بذاری رو سایت
این ترینر صد در صد سالمه

این ترینر صد در صد سالمه
مهر پویا جان من چک کردم متاسفانه باز نشد تمام کسانی هم که این فایل رو دانلود کرده بودن با همین مشکل مواجه شده بودن.شما لطف کن و دوباره این فایل رو اپلود کن و در اختیار دوستان بزار.

موفق باشی

مهر پویا جان من چک کردم متاسفانه باز نشد تمام کسانی هم که این فایل رو دانلود کرده بودن با همین مشکل مواجه شده بودن.شما لطف کن و دوباره این فایل رو اپلود کن و در اختیار دوستان بزار.

موفق باشی
من اینکار رو کردم و دوباره آپلود کردم(قبل از اینکه این مساله پیش بیاد) ولی ....
این ترینر با وی بی کد شده نباید مشکلی داشته باشه:confused::(
من روی سیستم خودم هم هیچ مشکلی ندارم
میشه بگین چه مشکلی هست؟

مشکل از ویندوز شماست(احتمالا فارسی رو ساپورت نمیکنه ، یعنی تنظیمش نکردی که ساپورت کنه)

untitled.gif

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
این ترینر صد در صد سالمه
آره داداش نمي دونم چرا باز نميشه

سلام می خاستم بدونم در پرنس 2 waririr within یه جا میرم و با چند تا مرد و زن می جنگم و بعد برای اینکه با اون غول شاخدار بجنگم به من یه ستون رو نشون می ده و فکر کنم که باید از اون بالا برم تا با اون غول شاخدار مبارزه کنم ولی هر کاری می نکم نمی تونم لطفا منو راهنمایی کنید.
متشکرم
یا علی مدد

سلام می خاستم بدونم در پرنس 2 waririr within یه جا میرم و با چند تا مرد و زن می جنگم و بعد برای اینکه با اون غول شاخدار بجنگم به من یه ستون رو نشون می ده و فکر کنم که باید از اون بالا برم تا با اون غول شاخدار مبارزه کنم ولی هر کاری می نکم نمی تونم لطفا منو راهنمایی کنید.
متشکرم
یا علی مدد

تو رو خدا جواب ما رو بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or