freedom
کاربر سایت
دوست عزیز این سایت اون مرحله ای که من می خوام رو نداده . فقط چند تا اولیش رو داده گفته باید بقیشو بخری
فكر كنم منظورتون قدرت استار باشه.ببخشید کسی میدونه چطور باید استارم رو توی گیتار هیرو 3 غیر فعال کرد؟
فكر كنم شما يه جاي ديگه هم اين سؤال رو كردي و من هم بهت جواب دادم.در بازی دیول مای کری 3 یک قسمت هست یک مجسمه ای هست چند تا دست داره روی هر دستش هم اتیش قرمز داره.مینویسه باید با یک تکنیک خاص جابجاش کنم.چی کار باید بکنم
اينم لينك صفحه اشببين اون مجسمه ها فقط بهت يك چهارم Blue Orb رو ميدن كه اگه چهار تا شون رو جمع كني به خط جونت اضافه مي كنه.
اگه مي خواي اونو بشكني بايد شمشير (Arm) مخصوص خودش رو استفاده كني. يعني بايد ببيني رنگش چيه و بعد شمشير درست رو استفاده كني. مثلا قرمز براي Rebellion سفيد براي Beowulf نارنجي براي Agni & Rudra بنفش براي اون گيتاره كه اسمش رو يادم رفته و آبي براي اون يخيه كه بازم اسمش رو يادم رفته.
دقت كن كه بايد تعداد آتيش هاي دست و پاهاش رو بشماري و بعد به اوت تعداد به Stylish بالا تر بري. مثلا اگه سه تا بود يعني بايد به Stylish سوم برسي.
سؤالي بود در خدمتيم.
در بازیه the shieldدر ماموریتی که دنبال 2 نفر که در حال فرار هستن میرم وبعد از گرفتن اونها در یک بن بست نمدانم باید چکار کنم .لطفا کمک کنید![]()