راهنمايي در بازي Tomb Raider: Legend

چرا
فقط باید یکم زیاد به ناقوس تیر بزنی
خیلی زیاد
خیلی زیاد
خیلی زیاد
و بهتره با اسلحه ی مسلسل این کار را بکنی
به نطر من برو از ترینر استفاده کن

بچه ها اینجا باید چیکار کنم :eek:
lara%204.jpg

lara%203.jpg

تو قصر کینگ آرتورم. از یه ناقوس پریدم پائین اما نمی دونم باید چیکار کنم :confused:

نوشته شده توسط Dant3:
بچه ها اینجا باید چیکار کنم :eek:
lara%204.jpg

lara%203.jpg

تو قصر کینگ آرتورم. از یه ناقوس پریدم پائین اما نمی دونم باید چیکار کنم :confused:

برید اونجا که ناقوس روی زمینه بایستید بعد لوستر رو به سمت خودتون بکشید و رها کنید بعد به سرعت برید روی اون محل استوانه ای شکل (سمت چپ در شکل دوم) تا ناقوس بالا بیاد

ناقوس بالا می اید لوستر در حال حرکت به ناقوس برخورد میکنه و ادامه ماجرا

موفق باشید

مشکل در Tomb Raider Legend

سلام

من در مرحله انگلیس در قسمتی که پالت ها را با لیفتراک جابجا می کنیم گیر کردم
وقتی با لیفتراک از پله ها پایین میام بعد دیوارو خراب می کنم بعد می رم جلو تر
یک در آهنی جلوست اون باز نمی شه. چی کار کنم ...
:confused:

كمك در مرحله هشت پا

سلام
من رسيدم يك جا كه بايد يك هشت پاي غول پيكر را نابود كنم توي اتاق وسايل برقي است ولي نمي دونم بايد دقيقا چيكار كنم تا هشت پا بميره
ميشه كمك كنيد؟

اگر یه مقدار بهتر جاتو توصیف کنی می تونم کمکت کنم :cool:

سلام
ببین عزیزم من بعد مرحله قزاقستان یعنی اون قوله که از گردنبند او زنه میاد بیرون رو رد کردم و توی مرحله بعد هستم
ببین اول بازی توی اونجا یه سری اوتاقک است که دو تا عروسک توی اونجا هستند که یه دکمه بغلشون هست که وقتی می زنم عروسک ها حرکت می کنند.
اونجا ها رو رد کردم و خیلی رفتم جلو توی جایی هستم که باید از روی میله ها آویزون بشم بعد بپرم میله بعدی همین جور رفتم جلو یه دکمه رو زدم رفتم توی یه محوطه یک لیفتراک هست یک ماشینی که جعبه ها رو جابجا می کنه یه چهار پنج تا هم جعبه است پشت اون جعبه ها یک راه پله چوبی است من E زدم سوار لیفتراک شدم جعبه ها رو زدم کنار از پله ها اومدم پایین دوتا جعبه و یک تابوت اونجاست که پشت جعبه ها یک دیوار برق میزنه اون خراب می شه و تومی اونجا یک سری سیخ است که بیرون میاد با لیفتراک که جلو تر میرم آخرش یه در آهنی است که بسته است و باز نمی شه ....................... اونو نمی تونم باز کنم به من بگو

بای ... :(

سلام
من رسيدم يك جا كه بايد يك هشت پاي غول پيكر را نابود كنم توي اتاق وسايل برقي است ولي نمي دونم بايد دقيقا چيكار كنم تا هشت پا بميره
ميشه كمك كنيد؟

کشتن این غول آسونه

دور تا دور اتاق یه سری دسته هستن که وقتی اونارو می کشی یه چیزایی رو شن می شن وقتی که همه ی اونارو روشن کردی می ری وسط اتاق پشت دستگاه می شینی بعد سعی کن که غول رو بگیری وقتی گرفتیش اونو پرت کن تو یکی از ترانزهای برق بعد خیلی سریع وقبل از این که دو باره غوله بیاد اون بازوهای آویزون که تهشون توپ مانند هست رو هل می دی طرف ترانزها تا یه دیوار مغناطیسی اطرافت تشکیل بشه وبالا فاصله بعد از کامل شدن دیوار مغناطیسی از دستگاه پیاده می شی و با طناب مغناطیسی که داری دقیقاً بلای سرت جایی که یه جسم آهنی کوچیک هست رو هدف می گیری می کشیش

موفق باشی :cool:

غول مرحله انگلستان

سلام من دوباره توي كشتن غول گير كردم اما اين بار در انگلستان (همون غوله كه تو آبه و شبيه ماره)
لطفا كمك كنيد....

کشتن این غول هم آسونه
نگاه کن کنارغوله یک برج فلزی هستش که وقتی به برجه تیر می زنی صدایی تولید می کنه که حواس غولرو پرت می کنه وقتی که غوله روشو برگردوند غیلی سریع با کمربند مغناطیسی که داری قرقره ی آهنی که بغل برج هست رو نشونه می گیری و می کشی بعد یه قفس آهنی می یفته رو سرش و خونشو کم می کنه این کارو چهار بار تکرار کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or