نخیر آقا جان من از هیچ بازی ای بدم نمیاد
اصلا حالا اعتراف میکنم Splinter Cell یک شاهکاره
Metal Gear هم طرفداران خاص خودش رو داره
اصلا نمیدونم چرا از اول این دو گروه با هم لج افتادن؟
هردو بازی نقاط قوت و ضعف خودشون رو دارن. هر کسی یه جور سلیقه داره
اگه بد میگم بگید تا اصلا خودم رو تا ابد بن کنم
دوست عزیز خیلی از روحیه جوانمردیت ممنونمنوشته شده توسط pandora tomorrow:نمیخوام بحث اسپلینتر سل بشه پس بی خیال.
در ضمن با حرفت کاملا موافقم ولی شما در چندین تاپیک بر ضد اسپلینتر سل حرف هایی زدین که من از کوره در رفتم.
شرمنده.
نوشته شده توسط saeedrz:دوست عزیز 4500 برای یه بازی که پولی نیست اگه شما تو یه کشوری بودی که حق کپی رایت رعایت میشد بجای 4500 باید 45000 تومان پول میدادی اما خوشبختانه تو ایران فکر ما فقیر فقرا رو کردن که این قانون رو نذاشتن.
نوشته شده توسط 789:اگه 45000 بود شما میومدی پول بدی و یه بازی که دو تا سیدی هست اونم با کیفیت اتاری و کمدور64 رو بخری .تازه به من پول نمیدن که بیام برای کسی تبلیغ کنم یا بزنم تو سره ماله کسی. من فقط میگم اقا این بازی {اگه بشه بگی بازی} بدرد بخور نیست. یه مثال میزنم تا قضیه روشن تر بشه .
صنعته بازی سازی ایران رو به یه بچه که میخواد تازه بشینه پشته فرمونه ماشین تشبیه میکنه . حالا اگر این بچه بیاد تو 4 راه باسرعته بالا رد بشه ولی هیچ اتفاقی نیوفته خوب ما هم دست رو دست بزاریم بگیم برای حمایتش و اینکه روحیش خراب نشه چیزی نگیم در حالی که همین بچه {9.. 15 16 17 18 سال} فردا همین کار رو تکرار میکنه ولی این دفعه ماشینش از وسط دو نصف میشه و هیچ چیزی ازش نمیمونه.=نابودی
قضیه این بازی هم همین طوری اگر ما نخریم میتونیم نشون بدیم که اقا شما با این بازی که ساختی جایی بینه ما نداری. دوسته عزیز ما اسممون گیمر هست{به جز من} ما بعد از کلی بازی کردن شعوره بازی کردنمون باید به یه حده بالایی برسه و هر بازی که اومد بازی نکنیم.
نوشته شده توسط saeedrz:دوست عزیز اضافه کنم که این ماشینی که شما میگین لاستیک نداره!!!
پس چطور بچه اون رو میتونه برداره؟[/quote
سعید جان نکنه این بازی رو به جای کامپوتر با چراغ نفتی درست کردن.
{من همینجا از ادامه بحث کنار میرم ولی اینو بدون اگه وضع اینطوری پیش بره با بازی همون کاری رو میکنن که با ماشین دارن میکنن}
نوشته شده توسط pandora tomorrow:مگه نمیبنی ملت دارن انزجار خودشون رو نشون میدن بعد میگی خوب هست...نه عزیزم خوب نیست بهرته یه دور این تاپیک رو بخونی...