یه چیزای بگم اول که شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه.... بعدش نظرم رو درباره DIT میگم
من نمیدونم جای کی رو تو این سایت تنگ کردم که هر کی از هر جا پا میشه اول یه تیکه به من میندازه ... و بعدش هم جوانب احتیاط پیش میگیره که من
توهین نکردم.... نمیدونم جماعت این سایت منظورشون از توهین چی هست؟؟؟؟ حتما شما باید پاشی به من فحش ناموس بدی تا بشه توهین؟؟؟؟این حرف هایی رو که هم زدی من اصلا صحبتی برای جواب دادن بهشون ندارم......
خداییش.. من کار ندارم منظورت کی بود(که مطمئنم با خود من بودی ..... به در گفتی که دیوار بشنوه؟؟؟؟)
من عشقم ، زندگی ام ، تمام جونم Sony هست.... ولی از اون دسته ادم هایی نیستم که چون گفتم سونی تکه...باید خودم رو از محصولات دیگه محروم کنم...
من هیچ وقت خودم رو به خاطر کل کل با این و اون تو دردسر نمیندازم... 360 هم کنسول خوبی هست و بازی های خوبی داره پس دلیل نمیشه من به خاطر یک حرف خودم رو تو منگنه قرار بدم....
بنده مایه دار هم نیستم...مثل شما دارم زندگی میکنم...من از فضا نیومدم که
شما منظور من رو از پول مفت چی فرض کردی؟؟؟؟ فقط بگو..
خیال کردی مثل بعضی از کسایی که تو این سایت هستند نشستم خونه شب بابام واسم 360 آورده گفته:آفرین پسرم بدو برو بازی کن..... :confused: نه خیر من واسه این پول دارم قسط میدم!!! (فکرم نکنم بدونی مزه قسط دادن چیه وقتی که 50 تومن در ماه میگیری باید 40 تومنش رو قسط بدی)
اگر هم بحث گرونی کنسول باشه من میرم همین الان PS3 کپی خور نشده میگیرم تو پشت شهرداری 1.300..... و اون موقع افه مایه داری میذارم....
در ضمن شما مثل اینکه دلیل نخریدن 360 برای خودتون رو بنده حقیر میدنید؟؟؟؟:confused: شما اگر کمی پچه زرنگ بودی به جای PS2 خریدن میرفتی یه خورده صبر میکردی و پول جمع میکردی و 360 میخریدی!!!! این دیگه به من ربطی نداره.....
توهین نباشه هااااا..افرادی مثل شما هستند که از دزدی های 2
میلیاردی پشتیبانی میکنند که وضع ما الان اینه
بنده هیچ کدوم از کارای EA رو نمیپسندم..نمیدونم چرا عادت کردین حرف تو دهن ملت میذارین!!!!
در ضمن EA موقعی بازی 2 بعدی میساخت که دنیای بازی روی محور 2 بعدی میچرخید.الان یه خورده فکر کنی میبینی EA شاهکاری مثل Crysis داره زیر دستش ساخته میشه....
واقعا که..... مهبد جان....اصلا با من نبودی!!!
من کسی با چماغ بالا سرم نبود که بگه به زور باید بخری.... خودم انتخاب کردم و خریدم و از خریدم نسبتا راضی هستم....
حالا رانندگی در تهران:::::
یه مثال میزنم..... شما اگر فکر یه کار به سرت بزنه که یه جورایی به پیشرفت مملکت داره کمک میکنه... در قدم اول به فکر چی میفتی؟؟؟ به فکر سودی که ازش بدست میاری .....یا به فکر خدمتی که به مملکت میکنی و ملت رو به پیشرفت میرسونی؟؟؟؟
متاسفانه باید بگم ما ایرانی ها 90% به فکر راه اولیم.....به خاطر همینم نتیجه کارمون میشه "رانندگی در تهران" که نه تنها پیشرفت نبود بلکه یه دو سه قدم هم به عقب رفتیم...... بازی که تو سا 2005 عرضه میشه حداقل باید با بازی های سال 2002 برابری کنه..... آیا این بازی همچین کاری کرد؟؟؟؟ دیگه جواب با خودتون...
ببخشید سرتون رو درد آوردم.....
فقط یه سوال همون اول نوشته هم گفتم من اگر جای کسی رو تنگ کردم بگید من در اسرع وقت از اینجا میرم تا دیگه شما مجبور نباشید منو تحمل کنید....