با سلام خدمت شما دوست عزیزنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:عجب امتیازهای بالایی رو دست gta بلند شده من که میرم میخرمش:cheesygri :cheesygri
آخه اینم شد بازی اصلا ارزش بازی کردن رو نداره که هیچ ارزش دیدن هم نداره:cheesygri
ولی جای شکرش باقی است که یه بازی دادن بلاخره حتما تا 10 سال دیگه میتونند یه بازی حداقل متوسط بدن بیرون:cheesygri
با سلام خدمت شما دوست عزیز
امیدوارم همیشه موفق باشی
دوست عزیز میدونی برای همین بازی که جنابعالی داری مسخرش میکنی چه وقت و هزینه ای صرف شده ؟
اگه شما که هموطنی از بازیسازان داخلی حمایت نکنی پس کی باید اینکارو بکنه؟
خواهشمندیم اگه دوست نداری این بازی رو بازی کنی تو سر مال نزن!
آره درستش 3 میلیاردهنوشته شده توسط pandora tomorrow:والا میکن که 2 ملیارد
میگم حمید 1 ملیارد رفت روش...
نوشته شده توسط خودم :بابا حالا دیگه اذیت نکنین گناه دارن
ببینم همین بازی بود که میگفتن برای انجینش 3 میلیارد تومن خرج کردن؟
بد نیست بالاخره باید از یه جایی شروع کنن دیگه
من هم دنبالشم بگیرمش براش یه ترینر میازم اون دوستانی که مشکل دارن ازش استفاده کنن
آره درستش 3 میلیارده
منهم تو همون پست صفحه اولم گفتم اینو(البته پرسشی)
من تو کلیک خوندم
خودشون اعتراف کردن که 3 میلیارده
تنها دلیلش اینه که شما طرفدار متال گیر هستید.اقا اصلا شما اگه دوست ندارید بازی نکنید
از نظر خیلی ها Splinter Cell هم بازی خوبیه
ولی از نظر من از ماریو بهتر نیست !!!!
نوشته شده توسط pandora tomorrow:ممنون
تنها دلیلش اینه که شما طرفدار متال گیر هستید.
نوشته شده توسط 789:دوستان وقتی بازی پایانه معصمومیت سا خته شد من گفتم که این بازی ارزششو داره بگیره چون خودشون رو پایه خودشون ایستادن ولی این بازی رانندگی در تهران که من خیلی منتظره بیرون اومدنش بودم وقتی اومد حالم داشت بد میشد چون اصلا بازی نبود که بخوام تو دسته ریسینگ طبقه بندیش کنیم با این پولی که گرفتن با پوله تبلیغاتش {من تر جیح میدم بشینم تبلیغ ها تلویزیون رو نگاه کنم} یه چیزی به معنای اشغال میشه اسمشو گذاشت اصلا ادم باید عارش بیاد این بازی رو اجرا کنه با اون قیمته نجومیش . من وقتی میخواستم3000 تومن بدم پای ماست وانتد زورم میومد چه برسه 4500 بدم پای این اششششغال