سلام؛
آقای Ralph Fulton مدیر بخش طراحی Codemaster بیان کرد:" ْEA با ساخت Shift تقلیدی کامل از GRID کرده است."
ْGRID یک بازی ای میان یک بازی آرکید و یک شبیه ساز رانندگی بود که نمرات بالایی را کسب کرد و همچنین میزبان جوایز زیادی بود.
میزان فروش کم و نا امید کننده ی NFS:Undercover در پارسال EA را مجاب به ساخت 3 NFS در سال بعد کرد. Shift که توسط استدیوی Slightly Mad ساخته میشود ، که بیشتر شبیه یک شبیه ساز رانندگی است، World Online که یک بازی MMORG مجانی برای PC است و Nitro که یک بازی معمولی است که برای DS و Wii عرضه می شود.
آقای Ralph Fulton مدیر بخش طراحی Codemaster بیان کرد:" ْEA با ساخت Shift تقلیدی کامل از GRID کرده است."
ْGRID یک بازی ای میان یک بازی آرکید و یک شبیه ساز رانندگی بود که نمرات بالایی را کسب کرد و همچنین میزبان جوایز زیادی بود.
میزان فروش کم و نا امید کننده ی NFS:Undercover در پارسال EA را مجاب به ساخت 3 NFS در سال بعد کرد. Shift که توسط استدیوی Slightly Mad ساخته میشود ، که بیشتر شبیه یک شبیه ساز رانندگی است، World Online که یک بازی MMORG مجانی برای PC است و Nitro که یک بازی معمولی است که برای DS و Wii عرضه می شود.
وقتی که ما نظر Fulton را در مورد این تقلید EA پرسیدیم او در جواب به ما گفت:" من واقعا نمیتوانم بیش از این نظرم را درباره ی کاری که در شرکت ها در حال انجام شدن است را بگویم اما ما واقعا معتقدیم که برای نگه داشتن یک برند و به موفقیت رسیدن آن از طریق متمرکز بودن بر بازی است تا کسی که بازی را می خرد بفهمد از بازی چه به دست می آورد. این خیلی در حفظ یک برند مهم است. فکر کنم شما متوجه حرفم شده باشید.
Fulton که در حال حاضر مدیر بخش طراحی Dirt 2 است افزود:" من میخواهم به عنوان یکی از افراد تیم سازنده ی GRID بگویم که ما کاملا مورد تقلید قرار گرفتیم."
NFS:Shift در 18 سپتامبر برای PC ، X360 ، PS3 و PSP عرضه خواهد شد.
منبع
Fulton که در حال حاضر مدیر بخش طراحی Dirt 2 است افزود:" من میخواهم به عنوان یکی از افراد تیم سازنده ی GRID بگویم که ما کاملا مورد تقلید قرار گرفتیم."
NFS:Shift در 18 سپتامبر برای PC ، X360 ، PS3 و PSP عرضه خواهد شد.
منبع
آخرین ویرایش:

گرید یه مرحله تو شب داشت خیلی از گرافیکش خوشم اومد و خیلی حال می دا. واقعا شلوغ بود و زمینش با شیدر نورمال مپ بدجوری دلچسب شده بود!!
یعنی به جای اینکه یه موست وانتد دیگه بعد کربن ببینیم، آشغالی به اسم پرو استریت رو دیدیم!!