رالف فالتون: NFS: Shift تقلیدی کامل از GRID است!!

• Thread starter Thread starter Nomad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nomad

کاربر سایت
سلام؛
آقای Ralph Fulton مدیر بخش طراحی Codemaster بیان کرد:" ْEA با ساخت Shift تقلیدی کامل از GRID کرده است."
ْGRID یک بازی ای میان یک بازی آرکید و یک شبیه ساز رانندگی بود که نمرات بالایی را کسب کرد و همچنین میزبان جوایز زیادی بود.
میزان فروش کم و نا امید کننده ی NFS:Undercover در پارسال EA را مجاب به ساخت 3 NFS در سال بعد کرد. Shift که توسط استدیوی Slightly Mad ساخته میشود ، که بیشتر شبیه یک شبیه ساز رانندگی است، World Online که یک بازی MMORG مجانی برای PC است و Nitro که یک بازی معمولی است که برای DS و Wii عرضه می شود.

nfs-shift-582px-013009b.jpg

وقتی که ما نظر Fulton را در مورد این تقلید EA پرسیدیم او در جواب به ما گفت:" من واقعا نمیتوانم بیش از این نظرم را درباره ی کاری که در شرکت ها در حال انجام شدن است را بگویم اما ما واقعا معتقدیم که برای نگه داشتن یک برند و به موفقیت رسیدن آن از طریق متمرکز بودن بر بازی است تا کسی که بازی را می خرد بفهمد از بازی چه به دست می آورد. این خیلی در حفظ یک برند مهم است. فکر کنم شما متوجه حرفم شده باشید.
Fulton که در حال حاضر مدیر بخش طراحی Dirt 2 است افزود:" من میخواهم به عنوان یکی از افراد تیم سازنده ی GRID بگویم که ما کاملا مورد تقلید قرار گرفتیم."
NFS:Shift در 18 سپتامبر برای PC ، X360 ، PS3 و PSP عرضه خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
من خودم Trailer هارو دیدم واقعا خیلی حال کردم ! به نظر من که خیلی عالی شده مخصوصا وقتی دوربین میره داخل ماشین !

مطمینا باز هم شکست می خوره(تابلویه)
خیلی علاقه دارم بدونم شما رو چه حساب همچین حرفی میزنی ! حتما چون بازی داخل پیست هستش !

اگر این بار EA به این بازی گند بزنه فکر کنم نسخه ی بعدیش رو هیچ کی نخره و اعتبار EA به شدت پایین بیاد ! به نظر من این نسخه حداقل از 3 نسخه ی قبلی بهتر میشه !

شاید تقلید باشه ولی فک کنم موفق بشه چون گرافیکش که خوب هست و به نظر اگر کیم پلیش مثل همیشه باشه دیگه باید گفت خوب میشه ! ولی نمیشه که بگی این بازی تقلیدی از Grid هست چون جفتشون تو یه سبکن بعد تفاوتشون هم فقط میشه تو گرافیک و صداگزاری و ماشین ها باشه ! که فک کنم هست :d

من توی ps1 خیلی NFS بازی میکردم . خیلی دوسش داشتم

یادش بخیر
غیر از GT هیچی حریفش نبود

الان ... , GT , GRID مثه سوسک زیر پا لهش میکنن ......

خسته نباشید ...

کلا ساخت بازی توی سبک ریسینگ تخصص اصلی Codemasters به حساب میاد نمونش بازی های بزرگی مثل GRID و DIRT و تا چند وقته دیگه هم شاهکار دیگه این شرکت یعنی DIRT 2 هست با تریلرهایی که من از NFS در E3 دیدم روند بازی کاملا مشابه GRID پیگیری میشه و دلیل این تقلید هم کاملا مشخصه

انصافاً GRID یه استثنا توی Racing های اخیر بود!!
از موقعی که Racing های First-Party شروع کردن به الگو برداری(یا تقلید یا هرچی!)اصلاً عجیب نیست که بازی های دیگه برای تکرار موفقیت Codemasters یه نگاهی به GRID بندازن...
بابا بذارین تقلید کنن لاقل یه بازی درست بدن بیرون...

انصافاً GRID یه استثنا توی Racing های اخیر بود!!
از موقعی که Racing های First-Party شروع کردن به الگو برداری(یا تقلید یا هرچی!)اصلاً عجیب نیست که بازی های دیگه برای تکرار موفقیت Codemasters یه نگاهی به GRID بندازن...
بابا بذارین تقلید کنن لاقل یه بازی درست بدن بیرون...

محمد منم با تو موافقم اما :

اوج NFS بر اساس مسابقات خیابانی بود که یکدفعه به مسابقات پیست کشیده شد ( نظر شخصیم بود و قصد تحمیل کردن نظرم و ندارم )

شاید EA میتوانست این بازی را با نام دیگری عرضه کند و موفقیتم کسب کند و برای اینکار از اسم سری NFS استفاده نمیکرد .

آخرین ویرایش:
همه ی فن های دو آتیشه ی NFS که اکثر نسخه ها رو بازی کردن میگن NFS دیگه اون NFS قدیم نیست. وقتی PS اومد انگار یه پارچ آب سرد ریختی روشون. تموم NFS به گشت در شهر و مسابقات خیابانی و فرار از دست و پلیس و ... بود که دیگه Shift فاتحش رو خوند. Shift یک بازی عالی هست و شکی در اون نیست ولی کمتر کسی پیدا میشه که دیگه اون رو NFS بدونه. من که اصلا به عنوان یک NFS سراغش نمیرم. فقط به عنوان یک Racing اون رو بازی می کنم چون وقتی ببینم NFS به این بازی تبدیل شده خیلی ناراحت میشم.
درد دلم بود. اگر از نظر نگارشی و ... ایراد داشت ببخشید.
ممنون

NFS فقط 2-3-4-5 :دی
یعنی 1 و2
hot pursuit
High Stakes
UG و MW هم خوب بودن نه ولی مثل قبلیا,مخصوصا به پای NFS2 نمیرسیدن!(نظر شخصی)
من شخصا از اینکه از سبک خیابانی بازی اومد بیرون و حرفه ای تر شده راضیم! و خوشحال:دی
به نظرم NFS بدی نمشیه...

البته فکر میکنم NFS از ابتدا در پیست بوده بعد به خیابون اومد !
اگه اشتباه نکنم 4-5 تا NFS اول در اتوبان ها و ... بود و همون حالت پیست رو داشت ولی پلیس هم در بازی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or