رئیس Activision ملقب به "کیسه پول" سال 2012 بالغ بر 64.9 میلیون دلار درآمد داشته است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
activision_55094.jpg

درود.

بی‌شک روئسای هر شرکت، مخصوصا در صنعت گیم، با ارائه عناوین پول‌ساز می‌توانند سود کلانی را از این امر بدست آورند. در همین راستا طبق مقاله ای که خبرگذاری Reuters آن را منتشر کرده است، پر درآمدترین رئیس آمریکا در سال 2012 را مشخص نمود که کسی نبود جز آقای Bobby Kotick رئیس شرکت Activision. وی که با ارائه عناوین مهم و پرفروشی چون سری Call of Duty , World of Warcraft , Diablo 3 میلیون‌‍‌ها دلار کسب نموده است، در سال پیش توانست بالغ بر 64.9 میلیون دلار پول بدست آورد.

وی که در آمریکا با نام مستعار "کیسه پول" معروف است، طبق آمار رویترز در ماه بالای 2 میلیون دلار درآمد دارد و از این بابت توانسته است رکورد سال 2011 خود را نیز بشکند و پردرآمدترین رئیس آمریکا در سال 2012 شناخته شود. رویترز در ادامه می‌افزاید Activision Blizzard در سال 2012 بالغ بر $4.856 میلیارد دلار درآمد داشته‌اند که این رقم نسبت به سال 2011 که 1.149 میلیارد بود بسیار افزایش داشته است.

در آخر نیز باید اذعان کنیم Activision Blizzard مااهانه از بازی World of Warcraft چیزی حدود 100 میلیون دلار , 1میلیارد دلار از Call of Duty و 720 میلیون دلار از Diablo 3 درآمد کسب می‌کنند.

pixelenemy

مخاطب داره یا نداره ، راضی هستن و هرسال واسش انتظار میکشنو ول کن . مهم اینه که ما از این وضع راضی نیستیم . فکر نمیکنم فهمیدن این موضوع همراه با دلایل قانع کننده کار زیاد سختی باشه! تعداد افراد مخالف (از قول شما هیتر) هم کم نداره .
بهله :) میزان، رای Ali_Amini و رفقا است.

مثل خودت جواب میدم: اینکه شما راضی نیستی و واسش انتظار نمیکشی و مخاطبش نیستی هم هیچ اهمیتی نداره. مهم اینه که به ازای هر یه نفر مثل شما که راضی نیست، هزاران نفر مثل من وجود دارن که راضی هستن. حالا نه 100% راضی ولی اونقدری راضی هستم ازشون که هر سال بازیشون رو تهیه میکنم و ساعت ها خودم رو باهاش سرگرم میکنم.

شما دوست نداری نخر، بازی نکن، کسی جلوت بازی کرد روتو اونور کن که یه وقت خدای نکرده نگاهت بهش نیفته، اخبارش رو دنبال نکن و تو تاپیکش هم نیا. به همین سادگی. باور کن اصلا نیاز نیست هر خبری از COD میاد انقدر خودتونو به زحمت بندازید بیاید یه سری حرفا رو برای بار هزارم تکرار کنید.

پ.ن: من نمیدونم این اعتماد به نفس از کجا سرچشمه میگیره که یه عده به خودشون اجازه میدن همه ی معیار ها رو کنار بذارن و انقدر با قاطعیت نظر خودشون رو ملاک خوب یا بد بودن یه چیز در نظر بگیرن و به بقیه هم بگن تو نمیفهمی، من میفهمم.

عنوانی که واسه خیلی ها یک عنوان مرده تلقی میشه یعنی اینکه مردست ، تمام . هر کی بدون این بازی روزش شب نمیشه خب بیاد اینجا ابراز علاقه کنه ما هم حالمون بهم میخوره یه چی میگیم دیگه ناراحت نشید!
طرفدارای این بازی هم که کلاً فکر نمیکنم هیچوقت به نقطه ای برسن که درک درستی از گیم پلی ، انجین های بازی ، پیشرفت هایی که هرساله بازیها در زمینه های مختلف میکنن‌ ، مخصوصا گرافیک ، داشته باشن! واسه همیشه همینطور میمونن .چه 25میلیون چه 999میلیون نفر باشن اینروزا تعداد افراد نوب به اوج خودش رسیده . مخصوصا کسایی که همیشه تکیه میکنن به فروش بازی و امتیازات بازی ...
----------------------
Behnam_Yakuza
منتظر باش الان شونصدتا لایک میخوره پستت از همون 25میلیون نفر! اینقدر بی ارزشه این بازی برام که حاضر نیستم تصاویر جدیدشو ببینم چه برسه بخوام با طرفدارای بازی کل بندازم. تعریف میکنید منتظر انتقاد هم باشید . اینجا فرومه .

Last edited by a moderator:
طرفدارای این بازی هم که کلاً فکر نمیکنم هیچوقت به نقطه ای برسن که درک درستی از گیم پلی ، انجین های بازی ، پیشرفت هایی که هرساله بازیها در زمینه های مختلف میکنن‌ ، مخصوصا گرافیک ، داشته باشن! واسه همیشه همینطور میمونن .چه 25میلیون چه 999میلیون نفر باشن اینروزا تعداد افراد نوب به اوج خودش رسیده . مخصوصا کسایی که همیشه تکیه میکنن به فروش بازی و امتیازات بازی ...

اگر بالفرض حرف شما درست هم باشه و طرفداراش درك درستي هم نداشته باشن بالاخره بازي طرفداران بي شماري داره كه سالانه براي اين بازي خرج مي كنن و راضي هستن و شركتم از فروش بازيش راضي هست

حالا اينكه سطح كيفيش افت كرده يا ....به خود سازنده ها بر مي گرده و احترامي كه واسه مخاطب مي ذارن كه اونم درسته شايد بازيش تكراري باشه ولي بهرحال مخاطبا راضين ديگه(يعني اونا اين روندو دوس دارن حالا براي مخالفت من و شما چرا بايد شركت روند كاريشو عوض كنه؟؟؟شركت روندشو وقتي عوض مي كنه كه اون ٢٥ ميليون شروع به اعتراض كنن)

.

حالا اينكه سطح كيفيش افت كرده يا ....به خود سازنده ها بر مي گرده و احترامي كه واسه مخاطب مي ذارن كه اونم درسته شايد بازيش تكراري باشه ولي بهرحال مخاطبا راضين ديگه(يعني اونا اين روندو دوس دارن حالا براي مخالفت من و شما چرا بايد شركت روند كاريشو عوض كنه؟؟؟شركت روندشو وقتي عوض مي كنه كه اون ٢٥ ميليون شروع به اعتراض كنن)
.
ما هم منتظر نمیمونیم اکتی روند کاریشو عوض کنه که ... میتونه تکیه کنه به همون 25میلیون نفر و تا خرخره کال اف از کارخونش بفرسته بیرون . ما هم همچنان به کوبوندن بازی ادامه میدیم .

با بازی تکراری به انجا رسیدن بدونه نو اوری تازه دارن یه چیزایی توش میچپونن اونم صدقه سره کنسول های فوق قوی اینده هستش...وگرنه یه زره گرافیک نداره این بازی.........:d

ولی برام جالب طرف میره بنیاد وام بگیره بازی بسازه بهش میگن برو خودت بساز.....یا بیا انیستیتو ما یادت بدیم طرف رفته ترمی 800 هزار تومن چاپیدنش و بده 8 ماه گفتن حالا یادگرفتی (که چیزی یادش ندادن چون بلد نیستن)

برو خونتون خودت بشین بازی بساز............=))

این ها خائن به کشور هستن.......

با بوجه ی 1 سال گیم امریکا فقط میشه چند سال ایران رو گردوند مردوم تو نازو نعمت....:d...... فقط درامد 1 ساله Disny Land میشه چند سال بوجه ی ایران رو باهاش بست.........:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or