رئیس Activision ملقب به "کیسه پول" سال 2012 بالغ بر 64.9 میلیون دلار درآمد داشته است.

  • Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
activision_55094.jpg

درود.

بی‌شک روئسای هر شرکت، مخصوصا در صنعت گیم، با ارائه عناوین پول‌ساز می‌توانند سود کلانی را از این امر بدست آورند. در همین راستا طبق مقاله ای که خبرگذاری Reuters آن را منتشر کرده است، پر درآمدترین رئیس آمریکا در سال 2012 را مشخص نمود که کسی نبود جز آقای Bobby Kotick رئیس شرکت Activision. وی که با ارائه عناوین مهم و پرفروشی چون سری Call of Duty , World of Warcraft , Diablo 3 میلیون‌‍‌ها دلار کسب نموده است، در سال پیش توانست بالغ بر 64.9 میلیون دلار پول بدست آورد.

وی که در آمریکا با نام مستعار "کیسه پول" معروف است، طبق آمار رویترز در ماه بالای 2 میلیون دلار درآمد دارد و از این بابت توانسته است رکورد سال 2011 خود را نیز بشکند و پردرآمدترین رئیس آمریکا در سال 2012 شناخته شود. رویترز در ادامه می‌افزاید Activision Blizzard در سال 2012 بالغ بر $4.856 میلیارد دلار درآمد داشته‌اند که این رقم نسبت به سال 2011 که 1.149 میلیارد بود بسیار افزایش داشته است.

در آخر نیز باید اذعان کنیم Activision Blizzard مااهانه از بازی World of Warcraft چیزی حدود 100 میلیون دلار , 1میلیارد دلار از Call of Duty و 720 میلیون دلار از Diablo 3 درآمد کسب می‌کنند.


pixelenemy
 
دمش گرم , نوش جونش , خدا بهش بیشتر بده , این بدبخت حداقل زمان مدیریتش چهارتا محصول ارائه داده که تو همه دنیا شناخته شدس نه دزدی کرده نه هیزی! نه مثل 90 % مایه دارای مملکت ما که تا 10-15 ساله پیش تو دهاتشون موتور گازی داشتنو الان پورشه پانامرا سوار میشن با تو شیشه کردن خون ملت به هم زدن زندگی مردم مایه دار شده.بازم میگم نوش جونش!
 
دمش گرم , نوش جونش , خدا بهش بیشتر بده , این بدبخت حداقل زمان مدیریتش چهارتا محصول ارائه داده که تو همه دنیا شناخته شدس نه دزدی کرده نه هیزی! نه مثل 90 % مایه دارای مملکت ما که تا 10-15 ساله پیش تو دهاتشون موتور گازی داشتنو الان پورشه پانامرا سوار میشن با تو شیشه کردن خون ملت به هم زدن زندگی مردم مایه دار شده.بازم میگم نوش جونش!
مشکل اینه که صنعت گیم ماشین پورشه و موتور گازی و اینا نیست که به خود شخص مربوط بشه . این آقا ضربه های زیادی واسه پول دراوردنش به گیمر ها و پیشرفت جامعه صنعت گیمری وارد کرده .
 
به ایشون 2.5 میلیون دلار فقط پاداش رسیده. فکر کنم در همون سال 2012. حالا حساب کنید ببینید شرکت اکتی داره ماهانه و سالانه از بازیهایی که نام بردم داره پول در میاره. بعد یه انجین نمی‌سازه :d
 
این یارو که حاضر نیستم اسمشو به زبون بیارم هر وقت میبینمش یاد کتلت میوفتم ! با خوردن کتلت پاک این یارو از یادم میره ... :d خوبه واقعیت شیرینی به اسم مرگ وجود داره که یه روزی نصیب این یارو بشه مگرنه خودم رسما از همه چیز استعفاء میدادم !
صنعت گیم اگه بخواد با یه همچین اشخاصی و سیاست هاش ادامه پیدا میکنه دیر یا زود باید بری×یم بهش ...
این یارو ماشالا بزنم به تخته خوب مونده و خوشبختانه حالا حالا ها مرگ نصیبش نمیشه.

واسه همین من پیشنهاد میدم شما هرچه زودتر استعفا بده هم خودتو راحت کن هم ما رو از دست این نظرات گوهر بار!
 
آخرین ویرایش:
مشکل اینه که صنعت گیم ماشین پورشه و موتور گازی و اینا نیست که به خود شخص مربوط بشه . این آقا ضربه های زیادی واسه پول دراوردنش به گیمر ها و پیشرفت جامعه صنعت گیمری وارد کرده .
آوووووووو صنعت گیم!!!! پیشرفت جامعه صنعت گیمری!!! :-b
بابا تورو خدا دست از این حرفای قلمبه سلمبه بردارید یه جوری صنعت , صنعت و جامعه گیم و گیمر میکنید که هر کی ندونه فکر میکنه پدر بازیهای کامپیوتری هستید...
معادله خیلی سادس , بازی ای ساخته شده که مخاطبش زیاده یعنی اینکه برعکس اون عده که فکر میکنن بازیش آشغاله خیلی بیشتر آدم تو دنیا هست که فکر میکنه این بازی باحاله و ارزش پول دادن و خریدن داره من نمیدونم این مسئله چه ضربه ای به صنعت گیم زده؟
 
آخرین ویرایش:
این یارو ماشالا بزنم به تخته خوب مونده و خوشبختانه حالا حالا ها مرگ نصیبش نمیشه.

واسه همین من پیشنهاد میدم شما هرچه زودتر استعفا بده هم خودتو راحت کن هم ما رو از دست این نظرات گوهر بار!
خیلی وقته از COD استفاء دادیم باووو ... منتها چون عده ای قدرت تشخیص ندارن و برتری های دنیا رو نمیبینن بهترین عنوان های دنیا واسشون مثل پشکل میمونه ... :lol:
تا وقتی بیخیال متاها و فروش های بازیها نمیشین توقعی نمیره دلیل و منطق داشته باشین .
Get the life ...
 
بابا این اقا که تازگیا پولدار نشده دارین فحشش میدین قبل اینکه رییس اکتیویژن بشه رییس کوکاکولا بوده تا اونجایی که میدونم محبوبترین نوشابه امریکا .خب یه یه میلیون دولار بده به ما بتونبم دوتا 7990 رو crossfire کنیم و یه پلی استیشن 4 بگیریم مدیونش میشم :d
 
یکبار دیگه پستاتون بخونید ... همش دارید توهین میکنید و بعد ادعا فرهنگ 2500 ساله دارید ! یکم خجالت بکشید بد نیست
...
این اقا از راه قانونی این درامد بدست اورده و مسلما قانون اون طرف در مورد این گونه مسائل بسیار سخت گیرانه هست
 
جــــــــــانم!!!!:-o
64.3 میلیون دلار اونم یه رییس!!!!!:-o
پس این EA چه غلطی می کرد این مدت. اکتیویژن کل نسلو با یه موتور گردوند بعد این یارو EA هم.....
 
Call of Duty , World of Warcraft , Diablo 3 میلیون‌‍‌ها دلار کسب نموده است
حقش بوده نوش جانش خدا بیشترش کنه

یک واقعیتی که در حال حاضر توی این دنیا حکم فرمائی می کنه این هست که، شما اگر با هر ترفند و حقه و تبلیغی، حتی پشکل خشک شده عرضه کنی، اما سود و درآمدت از کسی که با کلی تلاش و زحمت نخود نایاب سیاه کشت کرده و با بهترین مرغوبیت داده دست مشتری، در مقابل اون شما یک برنده کامل هستی! به همه جا خواهی رسید، مردم بیشتر بهت احترام میذارن و از شما تقدیر می کنند، اسمتون سر زبون هاست و بیش از پیش از شما طلب پشکل سیاه خواهند کرد!
بدون منظور عرض کردم و کُلی بود...!
نام این عناوین بقدری بزرگ هست که نیاز به هیچ تبلیغاتی ندارن
پشکل سیاه؟!
 
آخرین ویرایش:




همین World of Warcraft , Diablo 3 که تا این لحظه انحصاری پلتفروم PC هستند و زندیگو براشون میدم برای میلیونر شدن هر مدیری کفایت میکنه .
( حالا دیابلو 3 چطوری میخوان با دسته PS4 بازی کنن از عجایب هفتگانس دی: )

واقعا حرومه کسی World of Warcraft , Diablo 3 با موس کیبورد تجربه نکنه از دنیا بره :)) Starcraft II که بماند.
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or