دیوید کیج: Beyond : Two Souls یک سرگرمی نیست

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

آنهایی که فکر میکنند که Beyond در واقع حرکتی دیگر از عنوان قبلی Quantic Dream یعنی Heavy Rain است، باید دوباره فکر کنند.
شاید چیز هایی باشد که شما از بازی جدید دیوید کیج بخواهید، اما کیج آن چیزی را میخواهد، میسازد. و اگر تصمیم بگیرد که Beyond باید چیزی بیشتر از سرگرمی باشد، هیچ چیز نمیتواند کیج را از رسیدن به آن منصرف سازد.

در گفتگویی با Edge، کیج اذعان داشت:
هدف من سورپرایز کردن مردم است، اینکه چیزی را به آنها بدهم که میخواهند، بدون دانستن اینکه آن را میخواهند. من میخوام یک سفر احساسی را خلق کنم، یک تجربه منحصر به فرد.

من به این علاقه مند نیستم که به آنها "سرگرمی" بدهم، من میخواهم به آنها "معنا" بدهم.
من نمیخواهم که" انگشتان" آنها را به چالش بکشم، من میخواهم که "ذهن" آنها را به چالش بکشم.

شاید این بی ربط و تا حد زیادی بلند پروازانه به نظر برسد. شاید این چیزی نباشد که مردم واقعا بخواهند. اما این هدف من است و قصد دارم با Beyond : Two Souls چیزی متفاوت بسازم.

Beyond : Two Sould در انحصار PS3 بوده و داستان دختری 15 ساله به نام Jodie Holmes به هنر پیشگی Ellen Page را دنبال میکند.

منبع

آخرین ویرایش:
بدترین نوع مثال رو میارم تا با عمق فاجعه رو به رو بشید. ایشون تو مصاحبه ـشون از MacGuffin صحبت کرده بود و مک گافین بازی ـش رو اوریگامی قاتل خونده بود. در صورتی که کیج نمی دونه مک گافین در اول عامل اصلی پیشبرد داستان هست، ولی تو HR ما به دنبال قاتل هستیم و نه اوریگامی! خود سازنده بازی بر روی فیلم بودن بازی تاکید داره، بعد شما انکارش می کنی؟ بیخیال. :d

سینمایی شدن بازی باعث شده تا نمره "خوب" بگیره. داستان بازی هر چقدر هم پیش پا افتاده باشه در این صنعت چیز جدیدی هستش و این برای منتقد قابل احترام ـه. اون بحثش جداست، الان بحث ضعف های بازی هستش.

داستان بازی خودش پسرفت بزرگی بود. سبک روایت بازی که همون طور مونده، تغییری نداشته. گیم پلی هم تا حدودی بهتر شده و همچنان ضعف داره. "حال" کردن گیمر بحثش جداست. الان هم خیلی ها دارن با MW3 حال می کنن؛ بازی که 3-4 ساله هیچ تغییری نداشته. خیلی ها هم با Justin Bieber حال می کنن. :d در ضمن فروشش بیشتر از 1-2 میلیون بوده مگه؟

اولا مثل اینکه شما هم مثل خیلی از دوستان از روی آمار فروش اقدام به خرید بازی میکنید
در ضمن همش داری بازی رو با فیلم های خفن مقایسه میکنی
اگه فردا quentin tarantino هم بیاد بازی بسازه دوستان میان میگن بازیساز خوبی نیست که هیچ کارگردان خوبی هم نیست......

بازي رو فلان كنسول نمياد تموم شد و رفت و اميدوارم تا اخر رو بگيري !! ولي فارنهايت كه رو همه كنسول ها اومده شده بهترين بازي دنيا !!

اگر این دیدگاه کلی شما در رابطه با این بحث ها و این موضوعات هست، منم میتونم اینطوری برداشت کنم از این قضیه.

"چون این بازی روی یک کنسول خاص میاد کیج میشه خدای داستان نویسی و خدای ایجاد صحنه های دراماتیک و احساسی و خلاصه خداست واسه خودش، که همه نفهمن و صاحبان آن کنسول خاص فقط درکش میکنن."

با این که مشکلی ندارید؟

مسلما فیلمساز شدن راحت تر از یه بازیساز شدن هست ؛می تونی خلافش رو ثابت کنی ؟

:دی
کاری به همه بقیه صحبتات ندارم ولی خدائیش چجوری به این نتیجه رسیدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o​:-o
کارگردان سینما شدن از کارگردان بازی ساز شدن راحت تر ه
:-o

کاری به همه بقیه صحبتات ندارم ولی خدائیش چجوری به این نتیجه رسیدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o​:-o
کارگردان سینما شدن از کارگردان بازی ساز شدن راحت تر ه
:-o
خب منم نظرم همینه. کارگردانی به مراتب آسونتر از بازیسازی هست. بازیسازی اشتباه بکنی با حزب ترولیون روبرو میشی، لااقل این مورد تو سینما وجود نداره!:d

HR ضعيف ترين گيم پلی رو داره. AC رو نگاه كنيد! توش همه اش بايد معماهای در سطح تامب رايدر1 حل كنيد و مبارزات در حد درجه سختی هارد مورتال كامبت3، صحنه های غنی با بانوان خوب، داستان غنی كه كل دنيا رو به حشاشينها ربط دادن و...!
يا CoD ! مسلما همگی كمپينش رو تو كمتر از يه سال نمی تونيم تموم كنيم! (البته اگه يه سال صبح تا شب بازی كنيم وگرنه سه سال)
اين وسط ديويد كيج عقده ای اومده يه بازی فاجعه آميز ساخته كه ما رو از مسير گيمری با بازی های فوق هاردكور اين نسل منحرف كنه و رفته به منتقدا رشوه داده متای 87 گرفته و فن بوی های پی اس تيری هم اومدن پشتش! حالا شايد بتونه فن بوی های سونی مستكبر (شركت وابسته به استكبار جهانی و رژيم غاصب) و منتقدا رو همراه خودش كنه كيج، ولی ما بيدار دلان رو نمی تونه!
ما فيتاليتی زدن بعد اتمام ماموريت با اتزيو و كپتن پرايس رو با يه بازی درجه 4 كه در حد سی مووی باليوود با بازی شاهرخ خانه عوض نمی كنيم! كارگردان شدن تو عرصه بازی هم بسيار راحته! می تونيد تو كابل زندگی كنيد و بازی بسازيد ولی فيلم بايد دوربين بخريد، دوربينم رو موبايل حتی هست ولی نمی شه ديگه! بعد 60 دلار بيايم پول بلوری بديم كه چه؟
خب برای ايكس باكسم بياد جيتگ بزنيم! غير از اينه؟

خب منم نظرم همینه. کارگردانی به مراتب آسونتر از بازیسازی هست. بازیسازی اشتباه بکنی با حزب ترولیون روبرو میشی، لااقل این مورد تو سینما وجود نداره!:d

بیخیال، هیچ کدومش راحت نیستن. موفقیت به آسونی بدست نمیاد، در هر رشته ای حالا می خواد باشه. چون با حزب ترولیون رو به رو نمی شی آسون تره؟ بیخیال. همین ترول ترول که می کنید می دونی چند ساله اصلاّ واژه ـش جا افتاده؟ :d این دلیل نیستش. :d
در کل امیدوارم این عنوانش بهتر بشه. چون فرانسوی هستن دیگه می دونید چی می گم. :d

بیخیال، هیچ کدومش راحت نیستن. موفقیت به آسونی بدست نمیاد، در هر رشته ای حالا می خواد باشه. چون با حزب ترولیون رو به رو نمی شی آسون تره؟ بیخیال. همین ترول ترول که می کنید می دونی چند ساله اصلاّ واژه ـش جا افتاده؟ :d این دلیل نیستش. :d
در کل امیدوارم این عنوانش بهتر بشه. چون فرانسوی هستن دیگه می دونید چی می گم. :d
میدونم! محض مزاح اونو گفتم. ولی باور کن این ترولگرایی مثل یه بیماری شیوع پیدا کرده! لااقل تو سینما در امانی از این بیماری!:d

HR ضعيف ترين گيم پلی رو داره. AC رو نگاه كنيد! توش همه اش بايد معماهای در سطح تامب رايدر1 حل كنيد و مبارزات در حد درجه سختی هارد مورتال كامبت3، صحنه های غنی با بانوان خوب، داستان غنی كه كل دنيا رو به حشاشينها ربط دادن و...!
يا CoD ! مسلما همگی كمپينش رو تو كمتر از يه سال نمی تونيم تموم كنيم! (البته اگه يه سال صبح تا شب بازی كنيم وگرنه سه سال)
اين وسط ديويد كيج عقده ای اومده يه بازی فاجعه آميز ساخته كه ما رو از مسير گيمری با بازی های فوق هاردكور اين نسل منحرف كنه و رفته به منتقدا رشوه داده متای 87 گرفته و فن بوی های پی اس تيری هم اومدن پشتش! حالا شايد بتونه فن بوی های سونی مستكبر (شركت وابسته به استكبار جهانی و رژيم غاصب) و منتقدا رو همراه خودش كنه كيج، ولی ما بيدار دلان رو نمی تونه!
ما فيتاليتی زدن بعد اتمام ماموريت با اتزيو و كپتن پرايس رو با يه بازی درجه 4 كه در حد سی مووی باليوود با بازی شاهرخ خانه عوض نمی كنيم! كارگردان شدن تو عرصه بازی هم بسيار راحته! می تونيد تو كابل زندگی كنيد و بازی بسازيد ولی فيلم بايد دوربين بخريد، دوربينم رو موبايل حتی هست ولی نمی شه ديگه! بعد 60 دلار بيايم پول بلوری بديم كه چه؟
خب برای ايكس باكسم بياد جيتگ بزنيم! غير از اينه؟
=)) یکی بگه این چی میگه
cod که تو 2-3 ساعت تموم میشه =))

نميدونم چقدر با مفاهيمي از قبيل "تبادل احساست در قالب" و يا "مكانيسم تبادلات" اشنايي داريد ولي اينو بدونيد كه كيج از اين قواعد براي ارتقاي سطح داستاني و عمقي بازي‌هاش استفاده ميكنه،‌ و خواهش ميكنم كه قبل از اينكه ذوق زده از گرافيك بازي و اسم كيج كه پشت بازي نهفته است نريد بازي رو انجام دهيد، قبلش به ESRB ratings سر بزنيد و درجه سني بازي را با مفاهيم عقلي خود بسنجيد! (تفاوت فرهنگي شرق و غرب منظورمه جسارتي به ذكاوت شخص شما ندارم)
اميدوارم خيلي راحت از اين بازي نگذريد!
ممنون

=)) یکی بگه این چی میگه
cod که تو 2-3 ساعت تموم میشه =))
2-3 ساعت؟ شما حتما مثل ما هاردكور گيمر نيستی!
ديگه واضح تر از اينكه فيلم ساختن از بازیسازی كه مامان بزرگمم می تونه انجام بده (البته بلد نيست با موبايلش فيلم بگيره) راحت تره؟
خدایی بعضی ها منطق بحث ندارن تو اين سايت!
نميدونم چقدر با مفاهيمي از قبيل "تبادل احساست در قالب" و يا "مكانيسم تبادلات" اشنايي داريد ولي اينو بدونيد كه كيج از اين قواعد براي ارتقاي سطح داستاني و عمقي بازي‌هاش استفاده ميكنه،‌ و خواهش ميكنم كه قبل از اينكه ذوق زده از گرافيك بازي و اسم كيج كه پشت بازي نهفته است نريد بازي رو انجام دهيد، قبلش به ESRB ratings سر بزنيد و درجه سني بازي را با مفاهيم عقلي خود بسنجيد! (تفاوت فرهنگي شرق و غرب منظورمه جسارتي به ذكاوت شخص شما ندارم)
اميدوارم خيلي راحت از اين بازي نگذريد!
ممنون
برای بچه های زير 5 ساله و در حد سی (شايدم دی) مووی باليوود و يكی از بدترين بازی های تاريخ كه با دغل اور ريت شده. قبلا هم از اين بازيا زياد ديديم تو صنعت گيم، اين كيج دور الكی برمی داره.
كسی هم حق دوست داشتن اين بازی رو نداره، هر وقت روی 360 اومد اونوقت.

2-3 ساعت؟ شما حتما مثل ما هاردكور گيمر نيستی!
ديگه واضح تر از اينكه فيلم ساختن از بازیسازی كه مامان بزرگمم می تونه انجام بده (البته بلد نيست با موبايلش فيلم بگيره) راحت تره؟
خدایی بعضی ها منطق بحث ندارن تو اين سايت!

برای بچه های زير 5 ساله و در حد سی (شايدم دی) مووی باليوود و يكی از بدترين بازی های تاريخ كه با دغل اور ريت شده. قبلا هم از اين بازيا زياد ديديم تو صنعت گيم، اين كيج دور الكی برمی داره.
كسی هم حق دوست داشتن اين بازی رو نداره، هر وقت روی 360 اومد اونوقت.

خوب شما hardcore gamer و ما هم casual
میتونی بری شکایت کنی که این بازی با رشوه امتیاز گرفته :))

خوب شما hardcore gamer و ما هم casual
میتونی بری شکایت کنی که این بازی با رشوه امتیاز گرفته :))
اين چند صفحه رو بخوانيد دوستان هم حرف من رو زدن.
وقتی بازیش می گن گيم پلی نداره يعنی گيم پلی بازی های اين نسل خيلی شاخ و محير العقول بوده
وقتی می گن به درد لای جرز ديوار نمی خوره و برخلاف اين متایی گرفته كه خيليا انتظار نداشتن هم فقط چند علت زير می تونه داشته باشه:
-كليه منتقدا رو خريده سونی
-همه منتقدا شب قبل نقد چيزی از طرف سونی تو غذاشون ريخته شده و چيز خور شدن
-استكبار از سونی حمايت كرده و منتقدين ترسيدن و لاجرم! :(
و...
باوو خجالت بکشید باوو
دیگه کنسول 300 تومنی این حرفارو داره که کسی مثلا توی خونش نداشته باشه دوتارو ؟؟؟ و جون که نداره داره از بازی ایراد میگیره ؟؟؟
laughing.gif
اصولا بنده به فروم نی نی ها هم مراجعه كردم نصفشون كنسول داشتن و بيشتر از عزيزان تو اينجا هم گيمر بودن ولی به اندازه اينجا حرف از قيمت كنسول و... نمی زدن يا اينكه ازش عكس بذارن و روز اول كه می خرنش عكس بندازن ازش و...
معلوم نيست چرا اين سايت اينطوريه:)
فروم گفتگوی پيرمردها هم بريد تو امضای اكثرشون گيمركارد هست، حالا اينجا چه فازيه معلوم نيست:)

آخرین ویرایش:
بازي رو فلان كنسول نمياد تموم شد و رفت و اميدوارم تا اخر رو بگيري !! ولي فارنهايت كه رو همه كنسول ها اومده شده بهترين بازي دنيا !!

باوو خجالت بکشید باوو
دیگه کنسول 300 تومنی این حرفارو داره که کسی مثلا توی خونش نداشته باشه دوتارو ؟؟؟ و جون که نداره داره از بازی ایراد میگیره ؟؟؟ :laughing:

اين چند صفحه رو بخوانيد دوستان هم حرف من رو زدن.
وقتی بازیش می گن گيم پلی نداره يعنی گيم پلی بازی های اين نسل خيلی شاخ و محير العقول بوده
وقتی می گن به درد لای جرز ديوار نمی خوره و برخلاف اين متایی گرفته كه خيليا انتظار نداشتن هم فقط چند علت زير می تونه داشته باشه:
-كليه منتقدا رو خريده سونی
-همه منتقدا شب قبل نقد چيزی از طرف سونی تو غذاشون ريخته شده و چيز خور شدن
-استكبار از سونی حمايت كرده و منتقدين ترسيدن و لاجرم! :(
و...

دوست عزیز مثل اینکه شما به همه چیز بدبینی
مگه همه چیز بازی game play هست؟
مثلا به نظر من 0 هم برای halo3 زیاده باید بیام بگم microsoft همه رو خریده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or