دیوید کیج: Beyond : Two Souls یک سرگرمی نیست

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

آنهایی که فکر میکنند که Beyond در واقع حرکتی دیگر از عنوان قبلی Quantic Dream یعنی Heavy Rain است، باید دوباره فکر کنند.
شاید چیز هایی باشد که شما از بازی جدید دیوید کیج بخواهید، اما کیج آن چیزی را میخواهد، میسازد. و اگر تصمیم بگیرد که Beyond باید چیزی بیشتر از سرگرمی باشد، هیچ چیز نمیتواند کیج را از رسیدن به آن منصرف سازد.

در گفتگویی با Edge، کیج اذعان داشت:
هدف من سورپرایز کردن مردم است، اینکه چیزی را به آنها بدهم که میخواهند، بدون دانستن اینکه آن را میخواهند. من میخوام یک سفر احساسی را خلق کنم، یک تجربه منحصر به فرد.

من به این علاقه مند نیستم که به آنها "سرگرمی" بدهم، من میخواهم به آنها "معنا" بدهم.
من نمیخواهم که" انگشتان" آنها را به چالش بکشم، من میخواهم که "ذهن" آنها را به چالش بکشم.

شاید این بی ربط و تا حد زیادی بلند پروازانه به نظر برسد. شاید این چیزی نباشد که مردم واقعا بخواهند. اما این هدف من است و قصد دارم با Beyond : Two Souls چیزی متفاوت بسازم.

Beyond : Two Sould در انحصار PS3 بوده و داستان دختری 15 ساله به نام Jodie Holmes به هنر پیشگی Ellen Page را دنبال میکند.

منبع

آخرین ویرایش:
بازی‌های کیج شاید از لحاظ گیم پلی زیاد درگیر کننده نباشه ولی با مخاطبش ارتباط برقرار می‌کنه، یک ارتباط طولانی مدت، پس برای همینه بازی‌هاش صرفاً سرگرم کننده نیست.
خوب ما هم میگیم که آقای کیج اولین نفر نبوده و آخرین نفر هم نخواهد بود. خیلی از بازی ها بودن که ارتباط طولانی و بلند مدت با مخاطب ایجاد کردن. حتی بلند مدت تر از بازی های کیج. برای مثال بازی ها و کاراکتر هایی مثل splinter Cell و MGS رو در نظر بگیرید. هر کودومشون تو سبک خودشون موفق ترین عناوینی هستن که هنوز هنوز هم دارن بازیکن ها رو به سوی خودشون میکشن و در عین حال چندین و چند ساله که از ذهن ها پاک نمیشن و نخواهند شد. اما مسئله اینه که ایشون بیش از حد بعضی وقت ها بلو میکنن کاراشون رو طوری که انگار هیچ کسی در حد و اندازه های ایشون نیستن. اگر بحث احساس و فیلم سازی هم بشه بازم بزرگانی بهتر از ایشون بودن (اشتباه نکنید من نمیگم ایشون کارشون بده یا نمیتونن کار رو درست انجام بدن اتفاقا تو انتقال احساسات خیلی خوب عمل میکنن). فیلم هایی نظیر Beautiful Mind هستند که مسیر زندگی خیلی ها رو عوض کردن اما مطمئن باشید عناوینی مثل HR نمی تونن حتی به نزدیکی های این آثار برسن. خیلی معدود کسانی هستن که HR رو با تمام جزئیات به خاطرشون خواهند سپرد.

این آقا مثکه واقعا باورش شده که هر بازیسازی که بازی میسازه هیچ درکی از این صنعت نداره و همه بازی ها عملا یه وسیله سرگرمی بدرد نخور هستند. کیج خودش رو به هر طریقی میخواد ویژه نشون بده و بقیه رو نفهم.

من فکر نکنم محروم کردن یه بازی باز، از گیم پلی بازی ای که قراره بهش 60$ پول بده، بشه اسمشو گذاشت سبک. گیم یعنی گیم پلی، گیم یعنی اینکه زحمت بکشی و حرفه ای بشی و بازی کنی و لذت ببری. سینما هم بری بشینی تو سینما یه پاپ کرن بخری بشینی نگاه کنی و لذت ببری. این دو تامعقوله متفاوته. من اصلا دوست ندارم بشینم پای کنسول و به جای پاپ کرن گیم پد رو بگیرم دستم و به فیلم نگاه کنم چون گیم پد رو نمیشه خورد :دی

فردین جان فکر کنم بدونی که من شخصا" از داستان هوی رین بدم می آد اما چیزی که تو داری میگی هم درسته هم غلط .
از دید گیمرهایی که اساسا بازیهای اکشن علاقه اول و آخرشونه شاید درک درستی از ژانر "ادونچر" نداشته باشن . الآن من یه سوال می پرسم ازت ؟
این جمله درسته که بگیم :
" Still Life گیم پلی نداره . "
من از هوی رین دفاع نمی کنم ، اصلا ؛چون یه بازی ادونچر اولین چیزی که میخواد داستانشه و هوی رین توی این زمینه مشکل داره . اما کاری که کیج با هوی رین کرد ارزش داره خیلی ؛ ارزش داره از اون منظر که تا قبل هوی رین ما این میزان اینتراکتیویتی رو بین گیمر و بازی (ادونچر) شاهد نبودیم . مسلما هوی رین از بازی های دهه نودی و اوایله هزاره سوم (باز تاکید میکنم در سبک ادونچر) که کل بازی با چپ کلیلک ماوس کنترل میشد (چقدر دلم واسشون تنگ شده ...) بیشتر گیم پلی داره . :دی

آخرین ویرایش:
هوي رين تجربه ي بسيار خاصي بود. من خيلي لذت بردم ازش. حس خاصي داشت بازي كردنش. اما اگه قرار بود يه فيلم بود به جاي بازي انچنان موفق نميشد چون سوراخ سنبه زياد داشت داستانش. اين هم بازي جالبي خواهد شد اما فك نكنم با يه شاهكار طرف باشيم.

چيزي كه در مورد كيج باعث هياهو ميشه بيشتر شخصتش و حرفايي هستش كه مي زنه تا بازيهاش
درسته بازيهاش كيفيت خوبي دارن(همشون رو هم بازي كردم)و كاري هم با اينكه نگاه كيج درسته يا غلط ندارم ولي بهتر تو مصاحبه هاش كمي تند نره و يه جورايي خودشو ناجي مفهوم و احساس تو بازيها ندونه.

در كل اگه فكر كنم تو مصاحبه هاش كمي كمتر در اين موارد ادعا داشته باشه كسي با بازيهاش كاري نداشته باشه:d

تو بایوشاک طوری که اون مفاهیم رو میرسوند کلا با روحیات کیج فرق میکنه .
کیج ـه; شکسپیر نیست که اینطوری درمورد روحیاتش حرف میزنید!. The Witcher و Metro 2033 و Bioshock و Stalker و خیلی بازیهای دیگه هستم با وجود گیم‌پلی (!) دارای داستان عمیــــــــــق و غنی و گیرا و جذابی اند.
اگه مثل بایوشاک از واقعیت خارج بشی خیلی راحت میتونی مفاهیمی که مد نظرته بگی
facepalm.png. اول اینکه Bioshock داستان علمی-تخیلی داره که اتفاقهای توی اون خیلی بیشتر به واقعیت نزدیکه تا روابط یک دختر با روح. دوم اینکه وقتی شما وارد مسائل ماورائی بشی (روح و شبه و جن و پری و دیو و شیطان و ... ) از واقعیت خارج شدی.
اگه مثل بایوشاک از واقعیت خارج بشی خیلی راحت میتونی مفاهیمی که مد نظرته بگی ولی اگه بازی واقعی باشه (یا حداقل نزدیک به واقعیت باشه) بدون کات سین های فراوان و فقط با بازی کردن و گلوله پرت کردن نمیشه حرفتو بزنی .
خب دیدیم که بایوشاک بدون CutScene یه داستان بینهایت جالب رو به تصویر کشید.

پ.ن. و توجه داشته باشید که BIOSHOCK یه بازی بود که صنعت سینما و هالیوود رو تکون داد و نظر خیلی از بزرگان اون بازار رو به خودش جلب کرد. وقتی خواستید به لجن بکشیدش این یه مورد رو در نظر داشته باشید خواهشاً.

من نمی دونم این همه آدم بزرگ توی این صنعت داریم هیچ کسی هیچی نمی گه این یارو هر روز میاد می گه بازی من فلانه، صنعت بازی فلانه و ....، در صورتی که خودش در مقابل بزرگان این صنعت اصلا حرفی برای گفتن نداره

بشین یه دست portal بازی کن بفهم به چالش کشیدن ذهن یعنی چی، 4 تا دکمه رو توی تراژدی زورکی زدن به چالش کشیدن نیست

کیج ـه; شکسپیر نیست که اینطوری درمورد روحیاتش حرف میزنید!. The Witcher و Metro 2033 و Bioshock و Stalker و خیلی بازیهای دیگه هستم با وجود گیم‌پلی (!) دارای داستان عمیــــــــــق و غنی و گیرا و جذابی اند.

facepalm.png. اول اینکه Bioshock داستان علمی-تخیلی داره که اتفاقهای توی اون خیلی بیشتر به واقعیت نزدیکه تا روابط یک دختر با روح. دوم اینکه وقتی شما وارد مسائل ماورائی بشی (روح و شبه و جن و پری و دیو و شیطان و ... ) از واقعیت خارج شدی.

خب دیدیم که بایوشاک بدون CutScene یه داستان بینهایت جالب رو به تصویر کشید.

پ.ن. و توجه داشته باشید که BIOSHOCK یه بازی بود که صنعت سینما و هالیوود رو تکون داد و نظر خیلی از بزرگان اون بازار رو به خودش جلب کرد. وقتی خواستید به لجن بکشیدش این یه مورد رو در نظر داشته باشید خواهشاً.
:دی منظورم از روحیات کیج یعنی سبکش دیگه
کسی بایوشاک رو به لجن نمیکشه . مگه میشه بایوشاک رو به لجن کشید ؟ حالا اگه انحصاریه سونی بود یه چیزی :دی . سعی میکنی هر جور که دوس داری متوجه بشی قضیه رو . من فقط گفتم موضوعی که بیاند داره تو محیط شهر و کلیات باور پذیره حالا شما به بایوشاک میگی به واقعیت نزدیکه تا بیاند بحث جداس. بایوشاک با چیزای غیر طبیعی سعی میکرد مفاهیمی رو بگه که با چیزای طبیعی گفتنش غیر ممکنه یا خیلی سخته . ولی بیاند اولا کلا فرق میکنه شما فقط اون روح رو نیگا نکن که به کل بازی نیگا کن و تمام صحنه هایی که نشون داده آیا مثل یه شهر معمولی و واقعی نیس ؟

لوپ کلام : شما میگین beyond چون گیم هست حتما باید گیمپلی درگیر کننده داشته باشه . ما هم میگیم لزومی نداره تموم گیم ها گیمپلی درگیر کننده داشته باشه و انتخاب روش acting کرتر بازی و تعیین سرنوشتش بعضی وقتا میتونه جای گیمپلی رو بگیره و هر از گاهی بازیهای خلاقانه ای مثل بازیای کیج میتونن از این فازه (بزن و بکش و برو جلو) خارج بشن و خوبیش بیشتر از بدیشه . و هیچ کس ضرر نمیکنه .

آخرین ویرایش:
همونطور که قبلا گفتم،ایشون خودشون رو نابغه صنعت گیم و سایر بازیسازها رو احمق میدونن.ظاهرا ایشون آرزو داشته یه فیلمساز بزرگ یا یک نویسنده بزرگ باشه.ولی خب چون تواناییش رو نداشته براش تبدیل به عقده شده و حالا سعی داره این عقده رو در صنعت گیم تخلیه کنه که نتیجش چیزی جز گند زدن به این صنعت نیست.

همونطور که قبلا گفتم،ایشون خودشون رو نابغه صنعت گیم و سایر بازیسازها رو احمق میدونن.ظاهرا ایشون آرزو داشته یه فیلمساز بزرگ یا یک نویسنده بزرگ باشه.ولی خب چون تواناییش رو نداشته براش تبدیل به عقده شده و حالا سعی داره این عقده رو در صنعت گیم تخلیه کنه که نتیجش چیزی جز گند زدن به این صنعت نیست.
گل پسر این جوریا نیست ؛مسلما فیلمساز شدن راحت تر از یه بازیساز شدن هست ؛می تونی خلافش رو ثابت کنی ؟
یکی مثل کوجیما(یا کیج یا هر کس دیگه) در عین این که تمام کارهای یک فیلمساز (کارگردان) رو انجام می ده بحث های تکنیکی هم هست و بلده ؛اما عکسش خیر .
همین من هم می تونم برم یه فیلم مقوا تحویل ملت بدم اما خودم رو جر هم بدم نمیتونم "پک من" درست کنم !
گرفتی قضیه رو ؟
این که کیج سبک بازیهاش این جوریه ربطی به این نداره که دلش می خواسته دیرکتور بشه و نتونسته حالا داره عقده گشایی می کنه ! اکثرا آدمای فراموش کاری هستیم ، یادمون نمی آد قبل هوی رین ، کیج "ایندیگو پرافسی" رو ساخته .
الکی بازیساز جماعت رو پایین نکشید ...
"حامی صنف بازیسازها"
:دی

بیخیال باو اگه گیمای کیج گند زدن به این صنعت پس فیلمای تارنتینو که من خیلی هم دوسشون دارم هم گند زدن به صنعت سینما . یه سبک خاص و متفاوت در بین این همه سبک که نمیشه گند زدن آخه !!!
در ضمن درست نیس که صنعت گیم رو پایین تر از سینما بدونی ینی چی نتونسته بره فیلم بسازه اومده بازی بسازه ؟ ساختن فیلم که راحتتره !!!

کلا متوجه قضیه نمیشید و من هم اصلا حوصله بحث کردن و N خط تایپ کردن ندارم.اما کیج یه آدم بسیار عقده ایی هست که دائما سعی در متفاوت نشون دادن خودش داره.

نمیدونم چرا کیج فقط برای یه عده خاص توی بازیسنتر عقده ای و نفهم و تشنه شهرت و فیلمساز و . . . ـه ؟ چرا بقیه باهاش مشکل ندارن ؟ واقعاً به استعداد یه این عده خاص میشه توی تاپیک های کیج پی برد ! کپسول استعدادن اصلاً

نمیدونم چرا کیج فقط برای یه عده خاص توی بازیسنتر عقده ای و نفهم و تشنه شهرت و فیلمساز و . . . ـه ؟ چرا بقیه باهاش مشکل ندارن ؟ واقعاً به استعداد یه این عده خاص میشه توی تاپیک های کیج پی برد ! کپسول استعدادن اصلاً

بازي رو فلان كنسول نمياد تموم شد و رفت و اميدوارم تا اخر رو بگيري !! ولي فارنهايت كه رو همه كنسول ها اومده شده بهترين بازي دنيا !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or