دیوید کیج قصد دارد تا با ویژگی‌های بصری Detroit، حد و مرزها را جابجا کند

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

آقای دیوید کیج [رئیس استودیوی Quantic Dream] در جدیدترین مصاحبه‌ی خود، در مورد موتور گرافیکی جدید تیم سازنده‌اش صحبت کرد که آن‌ها چگونه از این موتور گرافیکی برای ساخت بازی «Detroit: Become Human» بر روی PS4، بهره می‌برند. او گفت که این موتور گرافیکی جدید، به آن‌ها اجازه می‌دهد تا گام بلندی در مورد سینماتوگرافی در بازی، بردارند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
2bdb_3079252-detroit_hostage_022_1465873612.jpg

او گفت: «ما می‌خواهیم که بیش از حد و مرزها عمل کنیم. بازی Detroit و موتور گرافیکی آن، این امکان را به ما می‌دهد تا ویژگی‌های بیشتری در مورد سینماتوگرافی را به طوری خاص ارائه دهیم. بنابراین، ما می‌خواهیم که بر روی نورپردازی واقعی، به طور خاصی کار کنیم. پس با توجه به این موضوع، ما از ابتدا یک موتور گرافیکی کاملا جدید را ساختیم.»

Quantic Dream بر روی یک سری از عناصر بصری جدید نیز کار کرده بود. عناصری از جمله پوست، شیدر مو و همچنین یک ویژگی بصری که وقتی نوری از پشت سر شخصیت‌های بازی تابش کند، گوش آن‌ها توسط نور درخشان می‌شود. «ما بر روی شیدر پوست، شیدر مو و شیدر گوش کار کرده بودیم. ما به طور واضح، بر روی این ویژگی کار کرده‌ایم که وقنی نور قوی از پشت سر شما به سمت‌تان تابش کند، باعث خواهد شد تا گوش شما قرمز شود.»

خیلی شفاف به نظر می‌رسد که Quantic Dream، بسیار برای این بازی زحمت می‌کشد تا «Detroit: Become Human» را زیبا جلوه دهد. دیود کیچ درک می‌کند که ممکن است برخی از مردم به این موارد و تکنولوژی به کار گرفته شده در بازی، اهمیتی ندهند که از نظر او مشکلی ندارد.
«ما با همه‌ی این تکنولوژی‌ها، بازی کردیم. نیازی نیست که بازیکن‌ها اهمیتی به همه‌ی آن‌ها دهند چرا که تنها برای علاقمندان و توسعه دهندگان، جالب است. ما امیدوار هستیم تا بازیکن‌ها و گیمرهایی که به این موارد [تکنولوژی به کار رفته در بازی] اهمیتی نمی‌دهند، از بازی و صحنه‌های سینمایی آن لذت ببرند.»

«Detroit: Become Human» که داستان انسان‌ها و روبات‌ها را روایت می‌کند، به صورت انحصاری برای PS4 عرضه می‌شود اما تاریخ عرضه آن مشخص نشده است.

منبع

تو ی محیط 2×2 قطعا میشه استانداردارو جابجا کرد چیزی غیر ازین باشه باید تعجب کرد JK:D
امیدوارم کیج کلا از فضای بیاند دور شده باشه و برگرده ب دوران بارون سنگینو فارنهایت و بازم ی بازیی ک همیشه تو ذهنمون بمونرو بسازه البته گیم پلیشم بیشتر در حد ی بازی aaa باشه وگرنه بازم ممکنه مث بیاند ازش استقبال گرمی به عمل بیارن:D

من همیشه تاپیک های مربوط به کیج رو اسکیپ میکردم .. نمیدونم این دفعه چه مرگم شد بازش کردم و دوباره مثل همیشه یا همون نظرات کارشناسی فوق العاده مواجه شدم .. ملت اینجا یه جوری از داستان و بازی سازی حرف میزنن که انگار دو تا نوبل ادبیات گرفتن و یکی از بازی هایی که ساختن goty شده .
خوشتون نمیاد مجبور نیستید بازی کنید .. مجبور نیستید بهش فکر کنید . مجبور نیستید رو اعصاب ملت پاپتی بدوید

من همیشه تاپیک های مربوط به کیج رو اسکیپ میکردم .. نمیدونم این دفعه چه مرگم شد بازش کردم و دوباره مثل همیشه یا همون نظرات کارشناسی فوق العاده مواجه شدم .. ملت اینجا یه جوری از داستان و بازی سازی حرف میزنن که انگار دو تا نوبل ادبیات گرفتن و یکی از بازی هایی که ساختن goty شده .
خوشتون نمیاد مجبور نیستید بازی کنید .. مجبور نیستید بهش فکر کنید . مجبور نیستید رو اعصاب ملت پاپتی بدوید
اینجا فرومه، اگه نمی تونی 4 تا نظر مخالف تحمل کنی می تونی نیای.
جدا شورش رو در اوردید دیگه؛ تاپیک های مربوط به سونی شده میدون مین! هر پستی می خوای بدی 1 خط باید اصلشو بنویسی 54 خط باید زیرش بنویسی که من مشکلی با سونی ندارم و فلان و بهمان که یوقت Hive Ming نریزه سرت. من نظرم اینه، تو نظرت اونه، توهینی هم لازم نیست دو تامون هم می تونیم نظر بدیم، تموم شد و رفت!

شما هم اگه خوشت نمیاد پست ها رو نخون، مجبورت که نکردن. تا وقتی هم جایزه نوبل و goty نگرفتی راجب هیچ بازی نظر نده.

تاپیک های مربوط به کیج خداییش حال میده از همون زمان فارنهایت تا بیوند.

سوژه قضیه اینایی که فاز متفاوت بودن دارن و با اینکه میدونن سبک بازی چیه و گیم پلی چه سیستمی داره میان و هی مینالن از همه چی 8-|
باشه فهمیدیم استاندارد های شما خیلی خفن و هاردکور =D>
---

من رفتم از خدا بترسم و بازیهای وطنی بازی کنم که دوستان حتمن توش دست دارند و خیلی به به دارن :))>:D<

شما هم اگه خوشت نمیاد پست ها رو نخون، مجبورت که نکردن. تا وقتی هم جایزه نوبل و goty نگرفتی راجب هیچ بازی نظر نده.
والا ما با این هیچی نا بلدیمون .. با این ذهن عامی مون یکی که یه چی میسازه .. خلاقیت به خرج میده تحسینش میکنیم خوب چون شاید سرمون نمیشه .. ولی خوب شما که دایما در حال نقد و نفی چیزهای مختلف هستید .. احتمالا باید همچین دستاوردهایی داشته باشید .. که متوجه عیب و ایرادات همه چیز میشید ... و داستان ها رو بنجل خطاب میکنید

کلا سبک بازی های کیج جوریه که بعضی ها عاشقش میشن از جمله خود من و بعضی ها هم یک ثانیه نمیتونن تحملش کنن
شخصا خودم با heavy rain زندگی کردم و هنوز که هنوزه موزیکای بازی رو تو ماشین گوشی میکنم...یکی از ناب ترین تجربه های دنیای گیم بوده واسم

در مورد موضوع اصلی خبر هم واقعا گرافیک beyond یک سر و گردن از تمامی بازی های نسل قبل کنسولی بهتر بود
به نظر من ایشون واقعا قابلیت این رو داره که گرافیک بصری بازی ها رو چند لول بالاتر ببره

کسی که نظر شخصی میده از عبارت Epic Fail استفاده نمیکنه ضمن اینکه اکثر پست های شما تخریبی هستند تا نظر شخصی

به عنوان نمونه پستتون تو تاپیک Dualshock 4:

فن بوی بودن هم حدی داره @-)
دوست گرامی اولا پست من تو یه تاپیک دیگه، هیچ ربطی به این تاپیک پیدا نمیکنه، ثانیا شما رفتین نیم خط از پست منو نقل قول کردین. من تو اون بحث در ادامه تاکید داشتم نظر اکثر منتقدین که تا به حال تو سایت های مختلف خوندم (لیست برترین سایتهای معتبر غیر فارسی و همچنین نظرات کاربران-همونطور که گفتم کل کاری که باید کنید یه سرچ ساده ست) این بوده و پیشنهادم کردم دوستان یه نگاه بندازن چون یه نفر میفرمودن DS بهترین دسته تاریخ، قرن و...=فکت! که بخواید حساب کنید منم فوقش فکت خودمو دادم و چیزی بهم نریخته! ولی پشت بندش گفتم بر چه حساب کتابی نه همینطوری یه = فکت بذارم! تو جواب فکتهای شما و دوستاتونم بوده!
هر چی میخوام جواب ندم نمیشه. نیم خط پست رو برمیدارید نقل قول میکنید که چی؟ یه سری دیگه میان استاد و ابر استاد قرن و هزاره و... راه می اندازن که اصلا فنهای خودتون هم حالشون بد میشه بعضیا. طوری شدید PS فن های قدیمی سایت که میشناسم اصلا وارد بحثها نمیشن یا حتی ضد خودتون قرار میگیرن.
من یه سوال پرسیدم درمورد داستان که اگه حرف بی منطقی زدم روایتش بی نقص بوده و مشکلات ریز و درشت دیگه نداشته یه نفر بیاد بگه منطقی، به جاش شما میری نیم خط پست از تاپیک دیگه میاری، اون یکی میاد میگه پلی4 نداری حرف نزن (حالا بماند داشتم میخوام نئو یا نسل بعدو بگیرم دوباره احتمالا) یکی دیگه میگه بیاند بازی نکردی، اون یکی میاد باز نیم خط حرفی که زدم رو کوت میکنه میگه این عشق گرافیکه فقط و...
قبل پست دادن یه کم فکر کنید بد نیست. فرض کنیم همقطاراتون با شما همنظر باشن، از لحاظ منطقی الان نیم خط کوت کردن از بحثی که اینجا هیچ کس نمیدونه چی به چی بوده با عقل جور درمیاد؟
ویرایش: اون شخصی که بالاتر توی پست گفتم خود شما بودین! اینم نظر کاملا منطقی تون! :
اتفاقا برعکس حسابی با دسته Xbox مشکل دارم
نمونه دیگه پست منطقی و غیرفن بوی بازی باز تو همون تاپیک و بحث:
بهترین کنترل قرن تو دنیا DS4 هستش.قژ قژ هم با الکل حل میشه و دیگه تکرار نمیشه.
;)

مغالطه کردن فایده نداره عزیز این حرف های خودتونه نه منتقدین! پستتون لینک شده
فکت رو شما صادر کردید که بر همگان مشخصه که دسته ایکس باکس بهترین دسته برای بازیه
فکت من تیکه به خودتون بود :-q
همون پست رو تو جواب دوستان دیگه گفتم بودم که نوشته بودن DS مشکل نداره. اون تاپیک قبل پست منم بوده:)
به هر حال یادم نیست جواب شما رو دادم یا کس دیگه، تو اون تاپیک همین نظیر حرفای شما رو میزدن (جوری که حتی منکر خرابی های دسته شده بودن) غیر از اینه مگه؟ وگرنه من همون پست دوم نیومدم اینو بگم! صفحه های وسطی تاپیک بود.
خوبه نمردیم و معنی مغلطه رو فهمیدیم! شما میتونید اینطور فکر کنید که بنده مغلطه میکنم و چون نظر شخصیتونه برای من و بقیه هم مهم نیست.
اینم لینک صفحه اول اون تاپیک :
آيا سوني Dualshock 4 جديدي خواهد ساخت ؟
چند نفر قبل شما هم خوشبختانه یا متاسفانه همین عقیده شما رو داشتن. پس فرقی تو اصل قضیه نمیکنه.
قبل اینکه به حرف من هم بگید مغلطه، یه نگاه به پستای زیبای خودتون و دوستاتون بندازید بد نیست. دسته قرن، ابر استاد قرن و هزاره و...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MK_COD and XsmokeX
دوست گرامی اولا پست من تو یه تاپیک دیگه، هیچ ربطی به این تاپیک پیدا نمیکنه، ثانیا شما رفتین نیم خط از پست منو نقل قول کردین. من تو اون بحث تاکید داشتم نظر اکثر منتقدین که تا به حال تو سایت های مختلف خوندم (لیست برترین سایتهای معتبر غیر فارسی و همچنین نظرات کاربران-همونطور که گفتم کل کاری که باید کنید یه سرچ ساده ست) این بوده و پیشنهادم کردم دوستان یه نگاه بندازن چون یه نفر میفرمودن DS بهترین دسته تاریخ، قرن و...=فکت! که بخواید حساب کنید منم فوقش فکت خودمو دادم و چیزی بهم نریخته! ولی پشت بندش گفتم بر چه حساب کتابی نه همینطوری یه = فکت بذارم!
هر چی میخوام جواب ندم نمیشه. نیم خط پست رو برمیدارید نقل قول میکنید که چی؟ کار واقعا بچه گانه ایه باز. طوری شدید PS فن های قدیمی سایت که میشناسم اصلا وارد بحثها نمیشن یا حتی ضد خودتون قرار میگیرن.
من یه سوال پرسیدم درمورد داستان که اگه حرف بی منطقی زدم روایتش بی نقص بوده و مشکلات ریز و درشت دیگه نداشته یه نفر بیاد بگه منطقی، به جاش شما میری نیم خط پست از تاپیک دیگه میاری، اون یکی میاد میگه پلی4 نداری حرف نزن (حالا بماند داشتم میخوام نئو یا نسل بعدو بگیرم دوباره) یکی دیگه میگه بیاند بازی نکردی، اون یکی میاد باز نیم خط حرفی که زدم رو کوت میکنه میگه این عشق گرافیکه فقط و...
قبل پست دادن یه کم فکر کنید بد نیست. فرض کنیم همقطاراتون با شما همنظر باشن، از لحاظ منطقی الان نیم خط کوت کردن از بحثی که اینجا هیچ کس نمیدونه چی به چی بوده با عقل جور درمیاد؟
ویرایش: اون شخصی که بالاتر توی پست گفتم خود شما بودین! اینم نظر کاملا منطقی تون! :
مغالطه کردن فایده نداره عزیز این حرف های خودتونه نه منتقدین! پستتون لینک شده
فکت رو شما صادر کردید که بر همگان مشخصه که دسته ایکس باکس بهترین دسته برای بازیه
فکت من تیکه به خودتون بود :-q

ببینیم این ابر استاد قرن این دفعه چه شاهکاری میسازه و آیا میتونه با داستان نویسی بُنجل و شبیه ساز راه رفتن، مرزهای دنیای بازی و فیلم رو درهم بشکنه.
نه نمیتونه تا وقتی که شما رو به عنوان سردبیره تحریریه که خیلی هم خفنه بهش معرفی کنیم شاید تونستید کمکش کنید بلکه یکم این باره زیاده دانشتون رو انتقال دهید تا شاهد این شبیه سازهای راه رفتن و داستان های بنجل که نمونش هم اصلا نداریم نباشیم . تا باشه از این پست های آروم و غیره جنجالی و منطقی و نظره شخصی و از این حرفا ، کاربرای عادی یاد بگیرند ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or