دیوید کیج قصد دارد تا با ویژگی‌های بصری Detroit، حد و مرزها را جابجا کند

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

آقای دیوید کیج [رئیس استودیوی Quantic Dream] در جدیدترین مصاحبه‌ی خود، در مورد موتور گرافیکی جدید تیم سازنده‌اش صحبت کرد که آن‌ها چگونه از این موتور گرافیکی برای ساخت بازی «Detroit: Become Human» بر روی PS4، بهره می‌برند. او گفت که این موتور گرافیکی جدید، به آن‌ها اجازه می‌دهد تا گام بلندی در مورد سینماتوگرافی در بازی، بردارند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
2bdb_3079252-detroit_hostage_022_1465873612.jpg

او گفت: «ما می‌خواهیم که بیش از حد و مرزها عمل کنیم. بازی Detroit و موتور گرافیکی آن، این امکان را به ما می‌دهد تا ویژگی‌های بیشتری در مورد سینماتوگرافی را به طوری خاص ارائه دهیم. بنابراین، ما می‌خواهیم که بر روی نورپردازی واقعی، به طور خاصی کار کنیم. پس با توجه به این موضوع، ما از ابتدا یک موتور گرافیکی کاملا جدید را ساختیم.»

Quantic Dream بر روی یک سری از عناصر بصری جدید نیز کار کرده بود. عناصری از جمله پوست، شیدر مو و همچنین یک ویژگی بصری که وقتی نوری از پشت سر شخصیت‌های بازی تابش کند، گوش آن‌ها توسط نور درخشان می‌شود. «ما بر روی شیدر پوست، شیدر مو و شیدر گوش کار کرده بودیم. ما به طور واضح، بر روی این ویژگی کار کرده‌ایم که وقنی نور قوی از پشت سر شما به سمت‌تان تابش کند، باعث خواهد شد تا گوش شما قرمز شود.»

خیلی شفاف به نظر می‌رسد که Quantic Dream، بسیار برای این بازی زحمت می‌کشد تا «Detroit: Become Human» را زیبا جلوه دهد. دیود کیچ درک می‌کند که ممکن است برخی از مردم به این موارد و تکنولوژی به کار گرفته شده در بازی، اهمیتی ندهند که از نظر او مشکلی ندارد.
«ما با همه‌ی این تکنولوژی‌ها، بازی کردیم. نیازی نیست که بازیکن‌ها اهمیتی به همه‌ی آن‌ها دهند چرا که تنها برای علاقمندان و توسعه دهندگان، جالب است. ما امیدوار هستیم تا بازیکن‌ها و گیمرهایی که به این موارد [تکنولوژی به کار رفته در بازی] اهمیتی نمی‌دهند، از بازی و صحنه‌های سینمایی آن لذت ببرند.»

«Detroit: Become Human» که داستان انسان‌ها و روبات‌ها را روایت می‌کند، به صورت انحصاری برای PS4 عرضه می‌شود اما تاریخ عرضه آن مشخص نشده است.

منبع

شما اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن بعد از بقیه بسم الله بخواه ... اخر مشکت با داستان سرایی بود یا خود داستان ... پست قبلیت رو ویرایش کردی .. ولی تو پست بعدی باز از دستت در رفت .
متا هم که شده بازیچه بچه ها .. وقتی به نفعمونه مرجعه .. وقتی که به ضررمون اشغال
اولا تو همون متا هم بازی هم نمره ۱۰-۹.۵و۹ داره هم ۴-۵-۶ که دقیقا نشون از همون سلیقه ای بودن بازی داره چیزی که بعضی ها نمیخوان متوجه این موضوع بشن که هر بازی با هر سلیقه ای سازگار نیست .. دوما پایین اومدن نمرات بعضی از سایت ها هم به همون خاطره که یه عده نمیخوان پذیرای بازی های کیج باشن و ادعا دارن بازی های کیج با ویدیو گیم هم خوانی نداره
و سوما اگه نمرات کلی بازی اکشن با متای ۷۰و ۷۵ خوب محصوب میشه ... پس همچین متایی تو همچین سبک و سیاقی که همه پسند نیست شد بد و افتضاح ؟؟؟
Sure, there are a few plot holes and clichéd moments in Beyond Two Souls but like Heavy Rain, it may become one of your most memorable gaming experiences to date.

Beyond: Two Souls is one of the most poignant and enthralling stories we have encountered in a video game, capable of stirring up the same depth of emotion as great works from the mediums of film and literature.

Beyond: Two Souls is one of the PS3′s finest games and is neck-and-neck with The Last of Us for telling the best story and having the best graphics of the console generation.

The team at Quantic proves that if games are made correctly, players will have an experience they will feel for many years to come. For this reason alone, I love this industry and those who constantly want to bring the best gaming experiences available, and Beyond: Two Souls is a perfect example of this.

ضمن اینکه نمی خواد ناراحت باشید .. کلی ادم هست که از بازی های کیج خوششون نمیاد شما هم یکی از اونا .. نظرتون مثل باقیه و هیچ فکت و الزام و وحی منزلی درونش نمیبینم ...
البته در مورد شما منتظر همیچین ری اکشن هایی نسبت به بازی هایی ناتی داگ هم هستم به زودی ...
و در اخر باعث مسرته که کنسول ها هک نشدن که دیگه هر بازی با هر سبک و سیاقی رسید دستمون نشینیم بازی کنیم .
اون پست (تنها پستی که دستش زدم) رو ویرایش کردم چرا که خط اولش نوشته بودم بازی رو انجام دادین یا نه، و چون میدونستم طرف بازیم نکرده باشه میگه کردم ویرایش کردم پاکش کردم، غیر این هیچیش رو عوض نکردم.
تو پست اولمم تو این تاپیک که اصلا ویرایش نشده از همون اول نوشته بودم داستان سرایی الان مشکل شما با من چیه دقیقا؟
کی گفته من از بازیهای کیج کلا بدم میاد؟ واقعا چطور به چنین نتیجه ای رسیدین؟ من عاشق این سبکم و از نظرم Heavy Rain فوق العاده بوده. البته اینا رو لزومی نمی بینم اینجا بگم.
این حرفهای بیربط واقعا نمیدونم چه معنا داره... ربط بیاند به بازیهای دیگه کیج و بازیهای ناتی داگ و هک نشدن کنسولها و...
من خودم این نسل و نسل قبل خیلی از همین بازیهای TT و امثال HR و Beyond و Life is Strange رو اریج خریدم. (تاپیک فروش LiS ـم فکر کنم هنوز باشه تو بازارچه احیانا-الان سر و کله "فن منطقی سونی" باز پیدا نشه بگه دروغ میگم خوبه:)) )
فعلا اصلا بازیها اکثرا روی PC هم کرک نمیشن روی کنسول اصلا ربط این حرفا رو نمیفهمم درکل. برای منم نه خرید کنسول و نه خرید بازی ارجینال تا جایی که قیمتشون خیلی نجومی نباشه مشکلی نیست خوشبختانه.
در مورد نمرات Beyond هم متا گویای همه چیزه وقتی ign و Edge و خیلی سایتهای دیگه نمرات زرد بهش دادن. زیر 75 هم خوب نیست، لاقل از نظر متا که همه قبولش دارن. معنی mixed رو یه نگاه بندازید ببینید چی هست.
غیر از مشکل داستان سرایی شخصیتهای بازی هم جز شخصیت اصلی چندان قوی نبودن. به هر حال همه چیز مثل روز روشنه نمیدونم حرف شما چیه در کل. یه بازی مثل LiS کلی جایزه و ... میگیره سازنده هاش اینهمه هی هر روز فتوا نمیدن، این کیج به نظرم به جای اینهمه حرف رایگان! زدن یه کم سعی کنه نقایص کارشو برطرف کنه بهتره.

جا داره باز نگاهی داشته باشیم به تعدادی از نمرات زرد و قرمز اپیک فیل قبلی این آقا-بازی جواهرنشانی که متاسفانه امثال من از درکش محروم موندن:( :

Edge: 50
Joystiq:50
Destructoid: 50
IGN: 60
VideoGamer: 40
Thunderbolt: 50
Metro GameCentral: 40
AusGamers: 25

هر کی دیگه جای این بود لاقل حرف زدنش رو کم میکرد:D مخصوصا وقتی اینهمه بازیساز هستن که دارن تو این سبک ازش بهتر بازی میسازن.
بازی متای 7 نیاز به تفسیر خاصی نداره همونطور که بازی با متای 5 و 6 نداره، بیش از این لزومی نمیبینم تو این تاپیک وقتم رو تلف کنم این پستم دادم که یه سری چیزا روشن شده باشه، وگرنه حرفای من و کلا منطق جلوی فن بوئیسم کارگر نیست، که البته پشیزیم برام اهمیت نداره این موضوع.
این چیزا دیگه قدیمی شده دوست عزیز. فاز برداشتن فن بوی و منطق و برام مهم نیست دیگه جواب نمیده. یه 3-4 سالی دیر کردی. البته همین پست های قبلیتم ارزش جواب دادن ندارن. بشین با پی سیت خوش باش رو اعصاب ملت هم اسکی نرو. آفرین:)
دوست عزیز، میشه عاجزانه تقاضا کنم لطیفه! نگید لطفا؟ من این شاهکار! رو دو بار تموم کردم (به خاطر کنچکاوی و پایان خاصی که داشت در مورد آیدن) پس حق دارم نظر بدم درموردش و حتما نباید مجوز از فنهای قسم خورده سونی بگیرم برای نظر دادن. ضمن این نکته مهم که یه کارت گرافیک pc من هم قیمت کنسول نسل هشته به تنهایی (البته چیز خاصی نیست خیلیا رو میشناسم قطعات پیش پا افتاده ترشون این وضع رو داره) مسلما همین الانش میتونم هر دو کنسول رو هم بخرم. ولی تا اومدن نسل بعد صبر میکنم میبینم اگه خوب بودن میخرم.
نتیجه گیری اخلاقی اینکه همه تو رنج سنی خودمون نیستن :)
پ.ن: این پست من خواهشا نقل قول نشه، چون بعضیا اینجا انگار اولیه ترین لازمه های بحث یعنی منطق، ادب و احترام رو بلد نیستن...

آخرین ویرایش:
جا داره باز نگاهی داشته باشیم به تعدادی از نمرات زرد و قرمز اپیک فیل قبلی این آقا-بازی جواهرنشانی که متاسفانه امثال من از درکش محروم موندن:( :

Edge: 50
Joystiq:50
Destructoid: 50
IGN: 60
VideoGamer: 40
Thunderbolt: 50
Metro GameCentral: 40
AusGamers: 25

هر کی دیگه جای این بود لاقل حرف زدنش رو کم میکرد:D مخصوصا وقتی اینهمه بازیساز هستن که دارن تو این سبک ازش بهتر بازی میسازن.
بازی متای 7 نیاز به تفسیر خاصی نداره همونطور که بازی با متای 5 و 6 نداره، بیش از این لزومی نمیبینم تو این تاپیک وقتم رو تلف کنم این پستم دادم که یه سری چیزا روشن شده باشه، وگرنه حرفای من و کلا منطق جلوی فن بوئیسم کارگر نیست، که البته پشیزیم برام اهمیت نداره این موضوع.

این چیزا دیگه قدیمی شده دوست عزیز. فاز برداشتن فن بوی و منطق و برام مهم نیست دیگه جواب نمیده. یه 3-4 سالی دیر کردی. البته همین پست های قبلیتم ارزش جواب دادن ندارن. بشین با پی سیت خوش باش رو اعصاب ملت هم اسکی نرو. آفرین:)

بیوند واقعا بازی خوبی بود.
فقط روایت داستان مشکل داشت.خود داستان قابل قبول بود انصافا.
دیوید کیج خودش گفته بود از فارنهایت تجربه خوبی کسب کردم که اون اشتباهات فارنهایت دوباره تکرارنشه.(دوستانیکه فارنهایتو بازی کردن میدونن اخرش چه افتضاهی به بار اومد:D)
همین کارو دقیقا با بیوند کرد بنظرم.اخره بازی بنظرم ازین بدتر نمیشد...
شاهکار کیج تا ابد همون هوی رین میمونه برا من.چون خیلی به اثار دیوید فینچر مخصوصا فیلم seven شباهت داشت.
من ماست سون میخورم به عشق فیلم seven:D
دیوید فقط یخورده باید تو گیم پلی کارکنه چپن بیاند خیلی اسون بود.خیلی خطی شده بود

• Like
Reactions: dr.ice
اگه کسی قصد ترول داره ترول سالم بکنه این بچه بازیا چیه؟از سنتون خجالت بکشین این نسلم تموم شد رفت هنوز یه عده تو فاز خراب کردن الکی یه بازی موندن:D
بازیای کیج برای اونایی که باید مهم باشه هست و دارن لذتشو میبرن حالا چه نمره لیست کنین چه فکتای تاریخی صادر کنین فرقی نمیکنه از بازی خوشت نمیاد نیاد مجبور نیستی تو تاپیک بازی موردعلاقه دیگران فکت صادر کنی:)

بیاند بازی بوده که یا کسی که بازی کرده گفته فوق العاده بود ، یا گفته آشغال بود
حد وسط نداشته ، خیلی دوس دارم بگیرم بازی کنم ببینم چجوریاس :D

روایت به هم ریخته بیاند بزرگ ترین ضربه را بهش وارد کرد خودم سردرد گرفتم مرحله قطار بیشتر هم ادامه ندادم. در حالی که با هوی رین زندگی کردم. ولی خب همون نصفش هم معلوم بود چه گولاخیه:D گرافیک که اصلا صحبتش نیست. انیمیشن چهره و واقع گرایانه بودن توش بهترین نباشه(که هست) جز بهترین هاست. اولین فرصت رو ps4 باید تجربش کرد با روایت منظم. فکر میکنم دترویت کیفیت کلی تجربه هوی رین را تکرار کنه.
---
طرف وجود کارت گرافیکش بیشتر از تجربه بیاند و احتمالا 90% از بازی ها بهش لدت میده بعد شما نقل قول می کنید؟:D

طرف وجود کارت گرافیکش بیشتر از تجربه بیاند و احتمالا 90% از بازی ها بهش لدت میده بعد شما نقل قول می کنید؟:D
شما مثل اینکه تو مغلطه یه لول بالاتر نسبت به اون دوستانی که خودشون قبول دارن روایت داستان بیاند ضعیف بود و در عین حال همینجوری به من ارادت ویژه دارن هستید. به نظرتون اگه گرافیک برای من ذره ای اهمیت داشت وقتم رو تلف بازیهای TT و امثال LiS میکردم؟
اینهمه به من تو این تاپیک چسبوندین بس نیست واقعا؟ از اول یکی به من گیر بیخود داد و چون تو این سایت گیف و شکلک بیشتر از مقاله 1000 صفحه ای لایک و تایید میگیره هیچ کس نمیخواد باور کنه که حرف مزخرفی نزدم. من دروغ میگم روایت بیاند (همون داستان سراییش) ضعیف بوده، منتقدا چی؟ (که البته به ایرادات دیگه ای هم تو همین بخش داستانش اشاره کردن)
من خودم مثل شما و خیلی از دوستان با HR زندگی کردم... ولی بیاند ضعیف عمل کرد از نظر من. چرا جوری رفتار میکنید انگار این بیاند مسئله حیثیتیه براتون؟ واقعا ارزشش رو داره اینهمه آسمان ریسمان بافتن؟
یه چند دقیقه منطقی بشینید فکر کنید و بعد بکشید بیرون از بنده، فکر نکنم کار سختی باشه. هر کس نظر شخصی ای داره و با یه بازی حال میکنه یا نمیکنه، منم نظرمو گفتم "که آقا داستانسرایی (تو بازی قبلی-و البته موارد دیگه ای هم درمورد داستان مدنظرم بود که نگفتم دیگه) خوب نبوده تو این بازی درستش کنه و بهش توجه کنه" (که اصلا هم چیز غیرمنطقی نبود) و بعد خواستم منطقی بحث کنم دیدم اصلا کسی گوش نمیده مجبور شدم به شیوه خودتون بحث کنم و نمراتشو بیارم وسط.
به هر حال برای خودتون میگم، چون میترسم به خاطر این تعصبی که شما دارید منو باهاش محکوم میکنید آخرش ربط پیدا کنم به 11 سپتامبر یا گروه های معاند احتمالا...:)
امیدوارم با این پست مشکل حل شده باشه، به زبون کاملا ساده و با شرح دقیق هم نوشتم.

آخرین ویرایش:
من امیدوارم فقط یه داستان خشک و جنایی ازش در نیاره ... و مثل بیاند پر از صحنه های احساسی که هم اشک ادم رو در بیاره هم سر شوق بیاره داشته باشه... و دوست دارم اون تحت فشار گذاشته شدن یه نفر توسط یه سیستم رو دوباره تو دیترویت تجربه کنم .. که به مضمون داستانشم میخوره تا اینجا که دیدیم . واقعا بیس داستان های اینجوری خود به خود هیجان انگیزه ... زیاد از میستری تو بازی های کامپیوتری خوشم نمیاد

هر کس نظر شخصی ای داره و با یه بازی حال میکنه یا نمیکنه
کسی که نظر شخصی میده از عبارت Epic Fail استفاده نمیکنه ضمن اینکه اکثر پست های شما تخریبی هستند تا نظر شخصی

به عنوان نمونه پستتون تو تاپیک Dualshock 4:
دیگه بر همگان مشخصه که دسته ایکس باکس بهترین دسته برای بازیه

فن بوی بودن هم حدی داره @-)

@ thread
ایشون رو نمی شناسید اینقدر نظرات روانشناسی ندید در موردشون. خود من یه زمانی باهاش بحث PC vs Console می کردم، پس فکر نکنم با PS3 و بازیهاش مشکلی داشته باشه و پست هاش در جهت دفاع از هوی رین هم موجوده.

دوستان ایشون از فرصتی که بهش دادید نهایت استفاده رو برد و موضوع رو به سمت بیوند کشوند.وگرنه تو پست اولش داستان سرایی کل بازی های کیج رو زیر سوال برده بود.اصلا به بیوند اشاره ای نکرده بود.
هرچند همون بیوند هم داستانی داشت بهتر از 90 درصد بازی های امروزی.

دوستان ایشون از فرصتی که بهش دادید نهایت استفاده رو برد و موضوع رو به سمت بیوند کشوند.وگرنه تو پست اولش داستان سرایی کل بازی های کیج رو زیر سوال برده بود.اصلا به بیوند اشاره ای نکرده بود.
هرچند همون بیوند هم داستانی داشت بهتر از 90 درصد بازی های امروزی.
پست اولش:
ایشون به نظرم به جای جلوه های بصری روی داستان سرایی و گیم پلی بازیش کار کنه خیلی بهتره.
امیدوارم این بازیش در حد HR و بهتر بشه.
مشخصه کل بازی های کیج رو زیر سوال برده اصلا:-j

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or