دیوانگان GT !!!

انتخاب فقط یک ماشین از هر دسته !!

• Audi R10 TDI ( Class Race Car) . A

رای‌ها: 22 34.9%
  • Mazda 787B ( Class Race Car) . A

رای‌ها: 10 15.9%
  • Peugeot 908 HDI ( Class Race Car) .A

رای‌ها: 10 15.9%
  • Chevrolet Corvette ZR1(C6)RM (Class Super Car) .B

رای‌ها: 14 22.2%
  • Ferrari 458 Italia (Class Super Car) .B

رای‌ها: 29 46.0%
  • Lamborghini Murciego LP670_4 (Class Super Car) .B

رای‌ها: 17 27.0%
  • BMW Z4 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 18 28.6%
  • Honda S2000 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 11 17.5%
  • Toyota FT_86 Concept 9 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 11 17.5%
  • Ferrari 330 P4 (Class Older Car) .D

رای‌ها: 17 27.0%
  • Ford MARK IV (Class Older Car) .D

رای‌ها: 9 14.3%
  • Jaguar XJ13 (Class Older Car) .D

• Citroen C4 WRC (Class WRC Car) .E

رای‌ها: 15 23.8%
  • Ford Focus RS WRC (Class WRC Car) .E

رای‌ها: 12 19.0%
  • Subaru IMPREZA WRC (Class WRC Car) .E

• Chevrolet Jeff Gordon (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 21 33.3%
  • Ford Carl Edwards (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 9 14.3%
  • Toyota Brian Vickers (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 7 11.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    63
  • نظرسنجی بسته شده است .
درود خدمت بچه هاي گل GT فن و بقيه عزيزاني كه تنها نظاره گر و شاهد روند مسابقات هستن.

بنده فقط شاهد روند اين مسابقات هستم و خلاصه نوب بودن ما، اينجور ميطلبه چون اگه يه زمون بخوام وارد مسابقات بشم منهدم ميشم اما مطمئنم شما به يه دليل ديگه اون گوشه نشستين و پشت پرده قايم شدين اما حالا وقتشه كه خودتون رو نشون بدين و بيل و كلنگ رو به دست بگيريد و كار خودتون رو شروع كنيد:d
بعد از صحبتي كه با مهدي عزيز كردم تصميم گرفتم تا كاري كنم كه مسابقات به صورت منفرد برگزار نشه چون هم از جذابيت تاپيك زده ميشه و هم شخصي كه داره پيست و ماشين رو تست ميكنه احساس غريبي ميكنه پس گفتم چه قدر خوب ميشه كه هر كاربري يه همراه و ياور داشته باشه كه حالا ما با لفظ اسپانسر ازش ياد ميكنيم.

اين بخش به اين صورت هستش كه هر شخصي كه قراره تو مسابقه شركت كنه يك نفر رو به عنوان اسپانسر خودش انتخاب ميكنه يا برعكس اين امر. وظيفه ي اسپانسر اينه كه به نوعي توجهات رو به سمت اون شخص راننده جلب كنه و به قول خودموني براش گرد و خاك به پا كنه و يه حالت شرط بندي ايجاد بشه. تو اين مسير هر شخصي كه اسپانسر ميشه بايد از طريق مختلف براي راننده خودش تبليغ كنه و اسمش رو سر زبونا بندازه و جلوي بقيه وايسه. آخر سر به موازات بهترين راننده بهترين اسپانسرم انتخاب ميشه و نامش تو اين تاپيك بيش از پيش شناخته ميشه. البته شايد پيش خودتون بگيد كه چرا بايد چنين كاري بكنيم ولي خوب به نظر خودم، هم باعث ميشه تا ميزان فعاليت تاپيك افزايش پيدا كنه و هم باعث ميشه تا تاپيكي شادتر و زيباتر داشته باشيم و از طرفي هم مهدي كلي براي اين تاپيك زحمت كشيده پس حالا نوبت ماست تا اداي ديني بهش بكنيم.
البته شايد بعدها امتيازي براي بهترين اسپانسر در نظر گرفته بشه كه خود مهدي اگه صلاح دونست مشخص ميكنه.

فعلا براي اينكه بيشتر آشنا بشيد يه جدول كوچيك ميسازم تا شرايط فوق رو درك كنيد.

[TABLE="class: grid, width: 300"]
[TR]
[TD]شركت كننده
[/TD]
[TD]اسپانسر
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mehdi ps3
[/TD]
[TD]Dark War[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mostafa682[/TD]
[TD]NoctisSasuke[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].....
[/TD]
[TD].....
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

اميدوارم كه خوشتون اومده باشه و همچنين اميدوارم كه اين مطلب باعث نشه تا به يكديگر توهين كنيد و احترام ديگري رو زير پا بزاريد.
موفق باشيد.

ممنون امیر جان ؛ خدایی اگه بچه ها همت کنن میتونیم لحظات شاد و مفرحی رو کنار هم داشته باشیم
یه Save Replay الان قرار میدم بچه ها تست کنن بهم خبر بدن !

---------- نوشته در 07:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:26 PM ارسال شده بود ----------

خب بچه ها اینم از Save Replay‏ ‏, اینو دانلود کنید حجمش کمه (400 کیلوبایت) بعد تست کنید و خبر بدید بهم
http://uploadtak.com/images/x5273_BCES00569RPL004.rar

ممنون امیر جان ؛ خدایی اگه بچه ها همت کنن میتونیم لحظات شاد و مفرحی رو کنار هم داشته باشیم
یه Save Replay الان قرار میدم بچه ها تست کنن بهم خبر بدن !

---------- نوشته در 07:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:26 PM ارسال شده بود ----------

خب بچه ها اینم از Save Replay‏ ‏, اینو دانلود کنید حجمش کمه (400 کیلوبایت) بعد تست کنید و خبر بدید بهم
http://uploadtak.com/images/x5273_BCES00569RPL004.rar
الان اینو چی کارش کنیم جوون ....:d

میثم خوب دقت کن ! :دی
ببین اینو دانلود کن, از زیپ دربیار , بعد تو یه فلش فولدری به اسم PS3 بساز بعد داخلش هم فولدری به اسم SAVEDATA‏ و بعدش این فایلو بریز توش , فلشو بزن کنسول و ازقسمت سیو بازیا , Replay‏ رو کپی کن تو کنسول, برو تو بازی از قسمتی که Replayها رو میبینی,یه دکمه داره به اسم Import, اونو بزن و Replay‏ ی که من بهت دادم رو انتخاب کن و بعدش پلی , اگه شد بهم سریع خبر بده کارم گیره

سلام محسن , خدا اجرت بده از صبح به هرکدوم از بچه ها گفتم جواب ندادن !!کارم لنگه!
نمیخواد آپ کنی اصلا , فقط تست کن ببین تو کنسولت(تو بازی) , رپلی منو میتونی Play‏ کنی?اسم منو مینویسه?

اقا یه خبر نا امید کننده
من سیتو همونجایی که سیو ریپلی های خودم اکسپورت میشه کپی کردم ولی موقعی که از داخل بازی میخوام ایمپورتش کنم سیوای خودمو میشناسه ولی برا تورو نه،ضمنا برای تورو از توی xmb جلوش مینویسه updated version

محسن مطمئنی درست کپی کردی? بازیت آپدیت نیست? اون آپدیت ورژن رو هم واس منم مینویسه مشکل نیست, نمیتونی خودت در حد 5 ثانیه یه رپلی بزاری تا امتحان کنم?

اره دیگه باید درست کپی کرده باشم،چون همونطور که گفتم همونجا ریخته شد که سیو ریپلیهای خودم اکسپورت میشه موقع ایمپورت ولی برا تورو نمیشناسه
راستی با فولدرش ریخته بودم تو فلشا.
نمیدونم کجا باید اپلود کنم......؟

سیو بازیات کجاست? اونجا باید بریزیا محسن? برای آپلود , برو تو بازی , 5 ثانیه بعد بیا بیرون,بعدش SaveReplay‏ رو بزن, بیا تو منو اصلی از قسمت رپلی , اکسپورت کن , برو جایی که سیوای بازیت هست,رپلی خودتو , کپی کن تو فلش , با Pc‏ مثل من زیپ کن بعد تو هر سایتی خواستی آپلود کن

آقا کسی نیست یه Save Replay‏ در حد 5 ثانیه واسم آپلود کنه!! از شانس من هیچ کدوم از بچه ها امروز نبودن!

Last edited by a moderator:
دمت گرم دان کردم ؛ همون دیگه الان فردا من ازشون سیو و یا عکس که بخوام اگه ندن مجبورم حذفشون کنم !! یه چیزی میدونستم که پست اول نوشتم اگه استقبال نشه کنسل میکنم
بخدا اگه یکم بچه ها فعالیتشونو ببرن بالا ؛ نه فقط شرکت کننده ها ؛ بلکه همه دوستان همونطور که امیرحسین هم بالا اشاره کرد میتونن جو بسیار خوبی بوجود بیارن

---------- نوشته در 08:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:16 AM ارسال شده بود ----------

خب دوستان خبر بسیار خوب اینکه ؛ خیلی راحت تونستم Save replay ای که محسن بهم داده بود رو Play کنم !! راستی محسن لازم نبود 5 LAP بریا ؟!! :d
همون در حد چند ثانیه کافی بود !! اما بازم ازت تشکر میکنم که کارمو لنگ نذاشتی مثل بعضیا !! :d

نکته : تا نیم ساعت دیگه پست اول آپدیت میشه و توی اون لینک تایپک دیگه ای گذاشته خواهد شد ( بسیار بسیار مهم )

ما بازم ازت تشکر میکنم که کارمو لنگ نذاشتی مثل بعضیا
اگه منظورت منم که اگه جای من بودی سالی یه بار هم نمی تونستی نت بیای ....
من تو فلش ریختم ولی وقت نکردم تو ps امتحان کنم ....تست کردم میزارم اینجا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or