دیوانگان GT !!!

انتخاب فقط یک ماشین از هر دسته !!

• Audi R10 TDI ( Class Race Car) . A

رای‌ها: 22 34.9%
  • Mazda 787B ( Class Race Car) . A

رای‌ها: 10 15.9%
  • Peugeot 908 HDI ( Class Race Car) .A

رای‌ها: 10 15.9%
  • Chevrolet Corvette ZR1(C6)RM (Class Super Car) .B

رای‌ها: 14 22.2%
  • Ferrari 458 Italia (Class Super Car) .B

رای‌ها: 29 46.0%
  • Lamborghini Murciego LP670_4 (Class Super Car) .B

رای‌ها: 17 27.0%
  • BMW Z4 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 18 28.6%
  • Honda S2000 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 11 17.5%
  • Toyota FT_86 Concept 9 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 11 17.5%
  • Ferrari 330 P4 (Class Older Car) .D

رای‌ها: 17 27.0%
  • Ford MARK IV (Class Older Car) .D

رای‌ها: 9 14.3%
  • Jaguar XJ13 (Class Older Car) .D

• Citroen C4 WRC (Class WRC Car) .E

رای‌ها: 15 23.8%
  • Ford Focus RS WRC (Class WRC Car) .E

رای‌ها: 12 19.0%
  • Subaru IMPREZA WRC (Class WRC Car) .E

• Chevrolet Jeff Gordon (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 21 33.3%
  • Ford Carl Edwards (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 9 14.3%
  • Toyota Brian Vickers (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 7 11.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    63
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام ما باز اومدیم,مهدی جون r10 اصلا نمیتونه 908 رو بگیره از ما گفتنراستی یه بیچاره مثل من که عشق GT هست دستگاشم هک کرده هیچ راهی نداره بازیرو بشه اپدیت کرد؟

چرا محسن جان , خودم رو 4.30 هستم و آخرین ورژن که 2.09 هست رو دارم
در مورد قسمت اول پستت هم باید بگم کسایی که بازیشون 2.09 هست میدونن که شرایط رانندگی سختر شده !:دی
واقعا سخت شده و تو کنترل ماشینا خیلی تاثیر گذاشته!
راستی حاضری اون Deep Force‏ رو با F10 , سه Lap‏ بزنیم:دی:دی

چرا محسن جان , خودم رو 4.30 هستم و آخرین ورژن که 2.09 هست رو دارم
در مورد قسمت اول پستت هم باید بگم کسایی که بازیشون 2.09 هست میدونن که شرایط رانندگی سختر شده !:دی
واقعا سخت شده و تو کنترل ماشینا خیلی تاثیر گذاشته!
راستی حاضری اون Deep Force‏ رو با F10 , سه Lap‏ بزنیم:دی:دی

مهدي تو چند ميري؟؟

يادمه اين مپ رو توي 52:400 ميرفتم با F10 با F2007 فك كنم كندتر بودم :D :d انشالا ريپلاي هاشو از هفته ديگه ميزارم

بیخیال باو :دی
بابا من آخرین آپدیت هستم,بدمصب بازی سختر شده ,حالت Realتری به خودش گرفته! 52 اگه بری فوق العاده اس بخدا, رامین مطمئنی?:>

اتفاقا توي فروم هاي بلاد كفر بشدت تاكيد ميشه كه اپديت باشه اونجا ميتوني دقيق ترين تنظيمات رو اعمال كني البته از لحاظ فيزيك تفاوتي ندارن فقط تمظيمات رو ميتوني دقيقتر اعمال كني كه حياتيه و بشدت تايم هات بهتر ميشه:d حالا بزار بعدا ميسپارم برام اكادميو پست كني بعدا تايمامو با اون ببين :d الان كه مال من اصلا تنظيمات ديفرانسيل روي تك تك دنده هارو نداره از شماها خيلي ضعيف ترم لاقل توي فرمول ١

مهدي LSD رو بزار روي 5:5:20 بعد down force رو ماكسيمم كن

من بدون تنظيمات lsd راحت 53 sec ميزدم با lsd ميرفتم رو 52 كلا اگه تنظيمات ديفرانسيل رو فرمول ١ اي بچيني ( نميگم. چون شماها اينارو دارين ما ورژن قديميارو جر ميدين :d immortal pilot مثلا با تنظيمات توييكش cote de zur رو توي ١:٠٧ ميره من فك كنم تايم خوبم 1:13 بود ١:١٢ هم رفته بودم :d

باشه این تنظیماتو صبح میزارم ببینم چی میشه! راستی Asm‏ رو خاموش کردنی یکم ریسکش میره بالا

---------- نوشته در 01:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:58 AM ارسال شده بود ----------

رامین خدایی تاثیر داره,من روز اول که آپدیت کردم,نمیتونستم ماشین رو کنترل کنم, الان دوستان میگن که R10 خوبه و اینا,اصلا تو این ورژن هندلینگش ضایع اس

باشه این تنظیماتو صبح میزارم ببینم چی میشه! راستی Asm‏ رو خاموش کردنی یکم ریسکش میره بالا

---------- نوشته در 01:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:58 AM ارسال شده بود ----------

رامین خدایی تاثیر داره,من روز اول که آپدیت کردم,نمیتونستم ماشین رو کنترل کنم, الان دوستان میگن که R10 خوبه و اینا,اصلا تو این ورژن هندلینگش ضایع اس
اون ور ابيا كه خيلي روي اپديت واسه ركورد ها تو همه رشته ها تاكيد داشتن نميدونم

بايد بلد باشيم تنظيم كنيم ماشينارو ما هيچييي از gt بلد نيستيم خو يه عده هستن اصلا كارو زندگيشون همينه :d ميان تنظيمات و سعي و خطي ميكنن تنظيمات توييك هر ترك رو در ميارن ماشيناشون عين اسب ميشه

راستي واسه فرمول f10 تركشن رو ١ بزار حتما هم asm روشن باشه من نميتونم بدون asm اونم با f10 چون من حرفه اي نيستم اين اسمياي gt كلا فقط با abs 1 ميرن خيلي كنترل سختره اما تايم نهاييت بهتره من بلد نيستم:d زياد سوتي ميدم:d مثلا asm و tc شتاب رو كم ميكنن زيادم كم ميكنن اما من بدون اونا زياد سوتي ميدم :d

نه من بدون ASM, مشکلی ندارم:دی
ریسکش بالاس اما میتونم کنترل کنم,مخصوصا دیپ فورس که جاده اش بدقلق هستش واس F10,‎, اما فوقش دیگه 55 میرم ,حالا فردا بصورت جدی امتحان میکنم ببینم چی میشه

نه من بدون ASM, مشکلی ندارم:دی
ریسکش بالاس اما میتونم کنترل کنم,مخصوصا دیپ فورس که جاده اش بدقلق هستش واس F10,‎, اما فوقش دیگه 55 میرم ,حالا فردا بصورت جدی امتحان میکنم ببینم چی میشه

چون بدون asm ميري بازيت از من خيلي بهتره - من كه يه دورم فك نكنم بدون اون بتونم برم - با كمي تلاش با تنظيمات ديفالت راحت ميشه توي اين جاده اسون 51 هم رفت من بدون gear adjust ميتونستم با gear adjast فك كنم بتونم در اينده زيره 50 هم بزنم :d

رامین بدمصب Asm‏ رو که خاموش میکنی , سر کرنرها چه دودی بلند میشه از ماشین,! عاشق صداشم :دی

كلا asm رو خاموش كني تايمت بهتر ميشه traction control رو خاموش كني بازم بهتر ميشه - فقط اگه بتوني كنترل كني :d چون قلق داره كه من بلد نيستم حرفه اي ها بلدن مثله داش مهدي خودمون و بعضي دوستان اينجا كه در خفا ميخوان بتركونن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or