دیوانگان GT !!!

انتخاب فقط یک ماشین از هر دسته !!

• Audi R10 TDI ( Class Race Car) . A

رای‌ها: 22 34.9%
  • Mazda 787B ( Class Race Car) . A

رای‌ها: 10 15.9%
  • Peugeot 908 HDI ( Class Race Car) .A

رای‌ها: 10 15.9%
  • Chevrolet Corvette ZR1(C6)RM (Class Super Car) .B

رای‌ها: 14 22.2%
  • Ferrari 458 Italia (Class Super Car) .B

رای‌ها: 29 46.0%
  • Lamborghini Murciego LP670_4 (Class Super Car) .B

رای‌ها: 17 27.0%
  • BMW Z4 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 18 28.6%
  • Honda S2000 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 11 17.5%
  • Toyota FT_86 Concept 9 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 11 17.5%
  • Ferrari 330 P4 (Class Older Car) .D

رای‌ها: 17 27.0%
  • Ford MARK IV (Class Older Car) .D

رای‌ها: 9 14.3%
  • Jaguar XJ13 (Class Older Car) .D

• Citroen C4 WRC (Class WRC Car) .E

رای‌ها: 15 23.8%
  • Ford Focus RS WRC (Class WRC Car) .E

رای‌ها: 12 19.0%
  • Subaru IMPREZA WRC (Class WRC Car) .E

• Chevrolet Jeff Gordon (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 21 33.3%
  • Ford Carl Edwards (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 9 14.3%
  • Toyota Brian Vickers (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 7 11.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    63
  • نظرسنجی بسته شده است .
باو رامین مسخره نکن:دی
فعلا که شما رکوردت از من بهتره!:>
ای کاش بازیت آپدیت بود , Save Replay‏ آپلود میکردم واست,تا ایرادامو بگی

مسخره چيه باو :-| مرد اونه كه بدون aid بره نه مثل من :d من با asm يه دورم فك نكنم بتونم درست درمون برم

اوه اوه :)) باو سطح رانندگيم توي gt اندازه اكبر ميثاقيان تو فوتباله چيزاي سخت نپرس :d من فقط كرنر هارو قبل از اينكه پيچ بپيچه ميپيچم يعني مثلا توي يه زيگ زاگ اگه هنوز توي پيچ به سمت چپم و بعد اون پيچ سمت راسته من همون موقع كه توي پيچ سمت چپم فرمون رو ميبرم راست

اين مشكل واسه control sensivity پايينه اونو يكم بالاببري بهتر ميشه نياز به اين خردم بيل بازيام نيست :d

Control sensivity رو توي اپديتا گذاشتن كه كمي رقابت بين دارندگان ds3 و فرمون منصفانه تر fair بشه چون توي جاده هايي كه پيچ هاي ممتد و زيگزاگ دارن ds3 ها نابود ميشن :d فرمون تيز باعث ميشه احتمال خطا بالا بره اما تو زيگ زاگيا موفق تر باشي

من واسه f10 كه هيچي همه ماشين ها tc رو روي ١ ميزارم و asm رو on ميكنم باقي همه چيزا خاموش جز abs كه روي ١ ميزارم :d

ایول حال کردم ادرنالین خونمو به شدت بردین بالا
اون 57 که زده بودم بدون تیونینگ خاصی بود,سعی میکنم تا رکوردو بهتر کنم,ولی 51 ثانبه خیلی هاردکوره دیگه,حیف که نمیدونم چطوری اپدیت کنم,چیزای زیادی داره ولی اینکه میگین هندلینگ realتر شده خیلی خوبه,از طرفی این میتونه رقابت بین اپدیت دارا با بقیه رو غیر منصفانه کنه

سلام محسن:دی
باو خیلی سخت شده , نمیدونم دلیلش چیه اما یه حالت لیز مانند دست داده به همه ماشینا , درسته دستت بازه واس تغییرات , اما کنترل سختر شده

---------- نوشته در 02:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:21 AM ارسال شده بود ----------

ایول حال کردم ادرنالین خونمو به شدت بردین بالا
اون 57 که زده بودم بدون تیونینگ خاصی بود,سعی میکنم تا رکوردو بهتر کنم,ولی 51 ثانبه خیلی هاردکوره دیگه,حیف که نمیدونم چطوری اپدیت کنم,چیزای زیادی داره ولی اینکه میگین هندلینگ realتر شده خیلی خوبه,از طرفی این میتونه رقابت بین اپدیت دارا با بقیه رو غیر منصفانه کنه

چیزی که نظرمو خیلی جلب کرد,این بود که خیلی تمیز رانندگی میکردی!:دی
مثل من نیستی:دی باو من وحشیم =))
پدر ماشینو درمیارم=))

من بدون هيچ تنظيمي راحت اين جاده رو 53 ميزدم كاري نداره باو :d - با كخ كاري 52:400 ركورد دارم كه اگه تلاش كنم به 51 ميرسونم

اگه gear adjusment كنم كه احتمالا با تلاش زياد 50 و شايد 49 هم بشه زد :d

مهدي فك كنم مثله من رانندگي ميكنه :)) چون ردبول بازه - راستي مهدي من هر بار وتل رو ميرفتم دور اول يا 1:10 ميشد يا 1:09 تو توي چقد ميري دور اول كه از توي pi spot سوزوكا شروع ميشه ؟؟

والا رامین من 1.08 هم دارم ! البته این چلنج برنزش خیلی راحت شده واسم!:دی
جدیدا رفتم تو کار دنده دستی! :دی
وحشتناک سخته رامین ! اعصاب میخواد

Abs رو چنده و traction control رو چند ؟؟ :d اگه دور اولو 1:08 بري كه خوبه اما فك كنم حدود 1:07 باس بريم ها؟؟ - من ميرفتم يا ميشد 1:10 يا 1:09 حساب ميكردم محاله بشه دور بعد 1:07 برم كه برنز بده واسه همين توي دور بعد همون اول پيچ گند بعد از pit اينقد ميخوساتم با سرعت بپيچم پرت ميشدم بيرون :d

مشكل اينقد تايم كم اوردنمم مطمعنم از پيچ اخره

والا من تنظیمات دیفالت میرم, فقط اون یه گزینه رو String‏ میزارم:دی
تو مگه پیچ آخری رو سرعت کم میکنی? قبل از اون دوتا پیچ کوچیکه رو میگما

فهميدم كدومو ميگي نه بابا عمرا اونجا كم كنم كه هيچي من سبكم وحشيانست مثله خودت بهش ميگن corner cutting ميام سمت راست راست بعد يه هو ميبرم كرنر با سرعت ٣٥٠-٣٦٠ تا :)) :d

بزرگترين مشكل ديگمم نداشتن sensivity اه كه كلا ٢ ثانيه ميتونه منو عقب بندازه

من تا حالا دقت نکردم,یعنی الان تو Sensivity‏ رو نداری? داخل بازی چی?نمیتونی تنظیم کنی?

نه جيگر اگه داشتم خوب بود اصلا روي ديفالتش كه فك كنم ٥ هه هم خوب بود اما من دستي روي ١٠ ميزاشتم :d تو ورژناي قديمي كلا هيچي نداره

كلا فك كن ليسانس ها اگه به ماشين ديگه بخوري disqualified ميشه ببين چقد سخته(نميشه تقريبا :دي ) بخواي super licence هارو همرو طلا كني اما توي اپديتا اين محدوديت رو برداشتن

كلا امتيازايي ميدن توي اپديت ها كه خيلي چيز خارو كلا ميگن بدون اپديت نميشه رفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or