دیسک شکسته شده ی Gears Of War 2 به Epic فرستاده شد

Reza hitman

کاربر سایت
LaggyLane--article_image.jpg

کلیف بلیزنسکی در صفحه ی تویتر خود عکسی از یک دیسک نصف شده ی بازی Gears Of War 2 قرار داده است که نشان می دهد فردی آن را به شرکت Epic پست کرده است. به نظر می رسد که این گیمر از لگ (lag) بازی ناراضی بوده است . کلیف گفته است که ما قبول داریم لگ در بازی وجود دارد و به زودی خبری در این رابطه خواهد آمد.این می تواند یک پچ آنلاین و یا انتظار برای عرضه Gears OF War 3 باشد.

زورش به دیسک بیچاره رسید!! (اون هم از نوعه اوریژج !)
اینا هنوز متمدن نشدن واِلا مثله اینجاییا میرفت سایت قصابی محله کلیفیو هک میکرد !! b-(

بابا این خارجی ها هم زیادی دیگه سوسولن ! پارسال هم یه بچه بود واسه روز تولدش رفته بود بازی Wii خریده بود خانواده اش داشتن فیلم میدیدن نذاشتن بازی کنه خودکشی کرد با کروات !

ما که از نظر سرعت اینترنت پکیده ایم!به قول دوستمون هر چی میگردی هیشکی پیدا نمیشه :d
توی بتلفیلد 1943 هم باید همیشه نشونه ات 6 سانت جلوتر از یا رو باشه تا وقتی میزنی تازه بخوره بش :d دیگه استاد هد شات با لگ شدم =))

بابا این خارجی ها هم زیادی دیگه سوسولن ! پارسال هم یه بچه بود واسه روز تولدش رفته بود بازی Wii خریده بود خانواده اش داشتن فیلم میدیدن نذاشتن بازی کنه خودکشی کرد با کروات !
خوب بچه عقده ای شده دیگه.=((

من که سه دهم ثانیه لگ دارم , مثل یک گوشت خالص در مقابل دشمنا می ترکم ...
ولی حاضر نیستم دیسکمو بشکونم ...

اون اسمش bullet delay ـه عزیزم :))

کلیف عکس بیلاخ می زاره تو تویترش....

=)))))))))

نیازی به عکس نیست

اسمایلی هم کافیه

TAEL_SmileyCenter_Misc%20%288%29.gif

:))

• Like
Reactions: S.V.R
یک مقدار کمی لگ داشته حالا زده dvd رو شکونده!!!! :d
حالا اگر می نشست با نت های ما بتلفیلد بازی می کرد فکر کنم به جای شکوندن dvdخود کشی می کردlol!!! :d

تو گیرز پابلیک سرچم کنه پیدا کنه باید بری یک گوشه اره رو روشن نگه داری تا یکی بخور به تورت:dبتلفیلد تاره خوبشه شما ترنسفورمر بزن ببین یک هو میبینی EMP زدن بعد از روت ردم شدن:d(یک پیامی چیزی به این خارجیا بدیم بگین شما که میخواید از شر دیسک راحت شین بفرستین ایران:d)

نه بابا طرف بی درنگ دیسک رو نشکسته..با چاقویی چیزی نصفش کرده چون دیسک هر جقدر هم که با دست زور بزنی تا میشه نمیشکنه

چرا بابا ميشه يه بار امتحان كن:d

با حال ترينشون ps3 بود طرف روز اول خريدش مي زنه خورد يا بهتر بگم پودرش مي كنه يه 400 دلاري به *** مي ده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or