دیسک شکسته شده ی Gears Of War 2 به Epic فرستاده شد

Reza hitman

کاربر سایت
LaggyLane--article_image.jpg

کلیف بلیزنسکی در صفحه ی تویتر خود عکسی از یک دیسک نصف شده ی بازی Gears Of War 2 قرار داده است که نشان می دهد فردی آن را به شرکت Epic پست کرده است. به نظر می رسد که این گیمر از لگ (lag) بازی ناراضی بوده است . کلیف گفته است که ما قبول داریم لگ در بازی وجود دارد و به زودی خبری در این رابطه خواهد آمد.این می تواند یک پچ آنلاین و یا انتظار برای عرضه Gears OF War 3 باشد.

بازی که هر صدم ثانیش تو در گیری حیاتی هست نمیشه با لگ زد اونم 1 ثانیه به بالا نه که بازیت خیلی توپ باشه یا رو اماتور باشه یا متوسط یا سوتی بده بتونی بزنیش اگه طرف حرفه ای باشه پخشه دیوار میشی با شاتگانش اینم بهت بگم که هیچ وقت این رقابت عادلانه نیست حالا شما بگو من استاد لگ هستم حالا خوبه اندازه موهای سرت باهم بازی کردیم کلی زدیم کلی خوردیم جزو داد هوار کشیدن سره لگ کاره دیگه ای نمیکردیم کلا سره این گرز ضعف اعصاب گرفتیم

ما مشکلمون این بود یک نفری یا فوقش 2 نفری میرفتیم سرچ میکردیم که در مقابل تیم حریف که 5 نفرشون با هم مچ بودن کم میوردیم ولی هر وقت تعداد سرچ کردیم در هر صورت ما میبردیم مگه دیگه اون تیم افسانه ای باشه..

ما مشکلمون این بود یک نفری یا فوقش 2 نفری میرفتیم سرچ میکردیم که در مقابل تیم حریف که 5 نفرشون با هم مچ بودن کم میوردیم ولی هر وقت تعداد سرچ کردیم در هر صورت ما میبردیم مگه دیگه اون تیم افسانه ای باشه..
خدا شاهده ببین سونی برای بازیهاش چه سرور هایی میزاره ادم کف میکنه اگه گرز سرور های انچارتد 2 رو داشت که ما غم نداشتیم موضوع اینه که اینا پول براشون مهمه گرز اف وار بازی که پوز خیلیا رو زد تو این مدت کم این همه طرفدار جمع کرد همه رقیباش رو کنار زد رو نباید با این سرور ور ها به گند میکشیدن در عین حال که عاشق این بازی هستم ازش متنفر هم هستم چون واقعا سره این بازی ضعف اعصاب گرفتم اگه تو گرز حرفه ای باشی صدم ثانیه ها تو درگیری حیاتیه ولی وقتی 1 ثانیه به بالا لگ داری این کجاش درسته ؟ اصلا عدالت نیست ما هم خیلی کله خریم که 2 سال این بازی رو انلاین بازی کردیم اپدیت دادن نذاشتن دیگه حتی با اون لگه داغونش بتونیم سرچ کنیم باز اون محمد یه راه پیدا کرد به ما یاد داد که بازم اپدیت دادن اونم بستن اخه چقدر دیگه تحقیر برای ما ایرانیا که نذارن همون با 1 ثانیه 2 ثانیه لگم بازی کنیم ادم باید از بازی و رقابت لذت ببره نه اینکه بزن پدره اعصابه خودشو در بیاره با لگ

خدا شاهده ببین سونی برای بازیهاش چه سرور هایی میزاره ادم کف میکنه اگه گرز سرور های انچارتد 2 رو داشت که ما غم نداشتیم موضوع اینه که اینا پول براشون مهمه گرز اف وار بازی که پوز خیلیا رو زد تو این مدت کم این همه طرفدار جمع کرد همه رقیباش رو کنار زد رو نباید با این سرور ور ها به گند میکشیدن در عین حال که عاشق این بازی هستم ازش متنفر هم هستم چون واقعا سره این بازی ضعف اعصاب گرفتم اگه تو گرز حرفه ای باشی صدم ثانیه ها تو درگیری حیاتیه ولی وقتی 1 ثانیه به بالا لگ داری این کجاش درسته ؟ اصلا عدالت نیست ما هم خیلی کله خریم که 2 سال این بازی رو انلاین بازی کردیم اپدیت دادن نذاشتن دیگه حتی با اون لگه داغونش بتونیم سرچ کنیم باز اون محمد یه راه پیدا کرد به ما یاد داد که بازم اپدیت دادن اونم بستن اخه چقدر دیگه تحقیر برای ما ایرانیا که نذارن همون با 1 ثانیه 2 ثانیه لگم بازی کنیم ادم باید از بازی و رقابت لذت ببره نه اینکه بزن پدره اعصابه خودشو در بیاره با لگ

اون نداشتن سرور اختصاصی که بحثش خیلی زیاده البته قراره تو نسخه سوم اختصاصی بشه که کلیفی هم تو این تاپیک گفته خبر خوش میدم که قطعا همین سرور اختصاصی هست.
این لگ زیاد هم بیشتر به خاطر پایین بودن سرعت اینترنت ایران و همچنین PING خیلی بالا هست وگرنه اگر کسی با سرعت 3 مگ و PING زیر 80 بازی کنی مشکلی نداره و فوقش تو هر 20 بار سرچ کردن به یک یوزر سرور ضعیف بخوره..

درمورد سرچ نکردن هم همونطور که میدونی خیلی از کشور ها گریز رو تحریم کردن و EPIC هم به خاطر اینکه حال اونها رو بگیره سرچ اونها رو بسته که ایران هم چون کلا مرخصه شامل هر نوع بدبختی دنیا میشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or