دیسک شکسته شده ی Gears Of War 2 به Epic فرستاده شد

Reza hitman

کاربر سایت
LaggyLane--article_image.jpg

کلیف بلیزنسکی در صفحه ی تویتر خود عکسی از یک دیسک نصف شده ی بازی Gears Of War 2 قرار داده است که نشان می دهد فردی آن را به شرکت Epic پست کرده است. به نظر می رسد که این گیمر از لگ (lag) بازی ناراضی بوده است . کلیف گفته است که ما قبول داریم لگ در بازی وجود دارد و به زودی خبری در این رابطه خواهد آمد.این می تواند یک پچ آنلاین و یا انتظار برای عرضه Gears OF War 3 باشد.

اینی که DVD رو شکسته پیمان ( E7 PSYCHiC ) نبوده احیــانا ؟ :d

بعید نیست ولی یک 2 سالی دیر به فکر افتاده..

در کل ما ایرانی ها ترجیح میدم سرمون بزنیم به دیوار تا دیسک اورجینال رو بشکنیم..

قبل از اینکه این یارو (!) دیسکــش رو بشکنه پیمان 2-3 بار دیسکِ کُپی ــش رو شکسته بود :d

آخرین ویرایش:
اینی که DVD رو شکسته پیمان ( E7 PSYCHiC ) نبوده احیــانا ؟ :d

بعید نیست ولی یک 2 سالی دیر به فکر افتاده..:d

در کل ما ایرانی ها ترجیح میدم سرمون بزنیم به دیوار تا دیسک اورجینال رو بشکنیم..

حالا جای ما بود که شخصا میرفت پیش کلیف............. باهاش میکرد ما بدبختا چی بگیم که تو هر بازی 1 ثانیه لگ داریم 4 تا شاسگول خارجی که بازی بلد نیستن میان مارو با لگ میزنن احساسه غرور میکنن میتونم بگم که این بازی لگ نداشت اکثره گرز باز های ایرانی جزو 50 نفر لیدربورد بودن ولی بخاطر host advantage لگ وحشتناک نمیشه هیچ حرکتی کرد

فکر کنم ایم طرف اگه metal gear online بازی میکرد خودش رو میشکست میفرستاد برای کوجیما و کونامی با هم =))
لگ که چیزی نیست با mao ها میخواست چیکار کنه؟؟!!
شاید بپرسید mao چیه! وسط تورنومنت یا سریالی یا هر کوقتی داری مسابقه میدی یهو میبینی تیر غیب از پشت دیوار خوردی و تمام ...

حالا جای ما بود که شخصا میرفت پیش کلیف............. باهاش میکرد ما بدبختا چی بگیم که تو هر بازی 1 ثانیه لگ داریم 4 تا شاسگول خارجی که بازی بلد نیستن میان مارو با لگ میزنن احساسه غرور میکنن میتونم بگم که این بازی لگ نداشت اکثره گرز باز های ایرانی جزو 50 نفر لیدربورد بودن ولی بخاطر host advantage لگ وحشتناک نمیشه هیچ حرکتی کرد

مهران این تاپیک رو چرا از زیر خاک در اوردی..!

با همین لگ هم میزنیمشون اگر قرار بود لگ نداشتیم که MS باید از دست ما سرور ها رو خاموش میکرد.

از این اتفاق ها زیاد تو آمریکا میوفته
همه که مثل ایرانیا نیستن با هر بدبختی که شده بازی کنند
بعدشم شمایی که میگی سرچ نمکینه برای بازی اگه میخوای بدونی چطوری باید سرچ کنی باید یا با *** و یا از تو تاپیک های درباره xbox live بگرد توش پیدا میکنی:)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

از این اتفاق ها زیاد تو آمریکا میوفته
همه که مثل ایرانیا نیستن با هر بدبختی که شده بازی کنند
بعدشم شمایی که میگی سرچ نمکینه برای بازی اگه میخوای بدونی چطوری باید سرچ کنی باید یا با *** و یا از تو تاپیک های درباره xbox live بگرد توش پیدا میکنی:)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
به من میخندی..!!؟ من اندازه موهای سرت فقط تو لایو Geow بازی کردم الان هم رنکم 92 هست عزیز
اولا که با همون *** پیدا نمیکنه فقط یک راه برای پیدا کردن وجود داره که اون هم فقط مود گاردین رو پیدا میکنه تازه این راه هم بچه های خود ایرانی کشف کردن
به نظر میرسه EPIC کاری کرده فقط کشورهای که بازی رو ممنوع نکردن میتونند راحت سرچ کنند.

به من میخندی..!!؟ من اندازه موهای سرت فقط تو لایو Geow بازی کردم الان هم رنکم 92 هست عزیز
اولا که با همون *** پیدا نمیکنه فقط یک راه برای پیدا کردن وجود داره که اون هم فقط مود گاردین رو پیدا میکنه تازه این راه هم بچه های خود ایرانی کشف کردن
به نظر میرسه EPIC کاری کرده فقط کشورهای که بازی رو ممنوع نکردن میتونند راحت سرچ کنند.
بازی که هر صدم ثانیش تو در گیری حیاتی هست نمیشه با لگ زد اونم 1 ثانیه به بالا نه که بازیت خیلی توپ باشه یا رو اماتور باشه یا متوسط یا سوتی بده بتونی بزنیش اگه طرف حرفه ای باشه پخشه دیوار میشی با شاتگانش اینم بهت بگم که هیچ وقت این رقابت عادلانه نیست حالا شما بگو من استاد لگ هستم حالا خوبه اندازه موهای سرت باهم بازی کردیم کلی زدیم کلی خوردیم جزو داد هوار کشیدن سره لگ کاره دیگه ای نمیکردیم کلا سره این گرز ضعف اعصاب گرفتیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or