دیالوگ های فلسفی و تاثیر گذار در بازی ها

Max Payne 2 : The Fall of Max Payne
Einstein was right, time is relative to the observer. When you're looking down the barrel of a gun, time slows down. Your whole life flashes by, heartbreak and scars. Stay with it, and you can live a lifetime in that split second.

call of juarez : bound in blood

never approach a bull from front , a horse from rear , or a fool from any direction
هیچ وقت به یه گاو نر از مقابل , به یه اسب از پشت و یا یه آدم احمق از تمام جهات نزدیک نشو.

بچه ها جملاتتون خیلی زیباست... دمتون گرم. همینجوری باید ادامه بدیم به نظر من...
فقط یه پیشنهاد دیگه، بهتر نیست هر جمله ای رو که میذاریم، در مورد شرایطش هم یه توضیح مختصری بدیم تا تاثیرگذاریش بیشتر شه...

منم یه جمله از بازی زیبای Shadow Hearts میذارم... جایی که Shania به Johnny میگه:
There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.
عاشقی همیشه با دیوانگی همراه، اما در دیوانگی هم منطق وجود داره...

قشنگ ترین دیالوگ مکس پین 1
وقتی داره وینی گاگنیتی را تعقیب میکنه ...

اسم چپتر: fear that gives men wings

I don't know about angels, but it's fear that gives men wings.
من چیزی راجع به فرشته ها نمیدونم، اما این ترسه که به آدمها بال میده !!!

معنی خودمونیش میشه:
فرشته ها را نمیدونم، اما این ترسه که به آدما بال میده

آخرین ویرایش:
یکی از فلسفی ترین و قشنگ ترین جمله هایی که شنیدم توی DMC3 :

لحظه ایی که پس از یه مبارزه طولانی بین دوبرادر ورجیل شمشیر رو توی شکم برادر دوقولوی خودش دانته فرو کرد و بهش گفت :

"Might Controls Everything And Without Strength You Cannot Protect Anything , Let Alone Yourself"

یکی از فلسفی ترین و قشنگ ترین جمله هایی که شنیدم توی DMC3 :

لحظه ایی که پس از یه مبارزه طولانی بین دوبرادر ورجیل شمشیر رو توی شکم برادر دوقولوی خودش دانته فرو کرد و بهش گفت :

"Might Controls Everything And Without Strength You Cannot Protect Anything , Let Alone Yourself"

اینو قبلا من گفته بودم
ولی با این حال هنوز هم جمله ی زیباییست

چند تا دیالوگ به یادموندی از Final Fantasy VII: Crisis Core::d

ngbbs4b84307cf0f86.jpg

Angeal Hewley:
Zack, embrace your dreams... If you want to be a Hero, you need to have dreams... and honor

Cissnei
:
Wings symbolize freedom for those who have none, they don't symbolize monsters

Genesis Rhapsodos:
Infinite in mystery, is the gift of the goddess, we seek it thus, and take to the sky. Ripples form on the water's surface, the wandering soul knows no rest

اینو قبلا من گفته بودم
ولی با این حال هنوز هم جمله ی زیباییست
این یکی دیگه جدیده :دی

توی DMC 4 قبل از مبارزه با آگنوس ، دانته بهش میگه :

You summon and kill... Summon and kill... I fail to see the logic here. Is sanity the price to pay FOR POWER

یه جمله دیگه هم MP داره که البته من انگلیسیش را اصلا یادم نیست، اما بعد اینکه BB میاد ( همون وقت مکس بهش میگه: So what does B.B. stand for anyway, backstabbing bastard دی ) و بعد میره توی پارکینگ، مکس پین میگه باید فکرش را میکردم، خرید چنین پالتو و ساعت گرونی با حقوق یک پلیس سالم امکانپذیر نیست

تمام دیالوگ های Deus Ex : Human Revolution تاثیر گذارن !

توی دموی E3 2010 این جمله عالی بود ...
! If You Wanna Make Enemies , Try To Change Something
اگه میخوای دشمن بتراشی , سعی کن چیزی رو تغییر بدی !

اینم یکی از جمله هایی که توی یکی از دموهای آخر بازی آدام میگه :
... Freedom ; To Those Who Don't Have It , It's More Valuable Than Gold
? But Where Should It Start And End

آزادی ; برای کسانی که ندارنش از طلا با ارزش تره ...
اما کجا باید شروع بشه و کجا تمام ؟!

یا این :
... Absolute Freedom Is Not Better Than Chaos
آزادی مطلق بهتر از هرج و مرج نیست ... (آزادی مطلق فرقی با هرج و مرج نداره ...)
و این :
Darrow Understood This . He Knew That Using Technology To Became Something More Than We Are Risks Losing Our Ability To Love , Aspire , Or Make Moral Choices ; The Very Things That Makes Us Human
"Darrow" اینو فهمیده بود . اون میدونست استفاده از تکنولوژی برای تبدیل شدن به چیزی بیشتر از اینکه هستیم خطر از دست دادن عشق , آرزومندی , یا گرفتن تصمیمات اخلاقی رو برامون به دنبال داره , از دست دادن چیزایی که ما رو تبدیل به انسان میکنه ...

یه جمله ی خیلی جالب هم داشت که درست انگلیسیش یادم نیست اما به فارسی یه همچین معنی میداد :
تکنولوژیها بوجود اومدن تا زندگیمونو ساده تر کنن نه انتخابامونو !

نمیتونم تمام جمله های بازی رو اینجا بنویسم اما به تمام کسایی که اهل بازی هستن پیشنهاد میکنم Deus Ex رو از دست ندن ! حد اقل برن تو Y0utube و تمام پایانهای بازی رو ببینن ...
این اولین باریه که میخوام اعتراف کنم یه بازی و فقط یه بازی از Heavy Rain و Fahrenheit بهتره ! دیالوگای این بازی نابود کنندست واقعا ...

یکی از دیالوگ هایی که خیلی ازش خوشم اومد دیالوگ دموی آخر Prince of Persia T2T هست که هنوزم از خوندنش لذت می برم :

Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time, and I can tell you: they are wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am or why I say this. Sit down and I will tell you a tale like none you have ever heard

من هم یه جمله از بازی Persona 3 میذارم...

Only courage in the face of doubt can lead one to the answer.
تنها، شجاعت در چهره ی شک می تواند کسی را به جواب برساند...

دوستان توروخدا معنی فارسیشم بنویسین.بعضی از دیالوگا انقدر معنیهاش تخصصیه که هرچقدرم زبانت خوب باشه باز برات گنگ و نامفهومه.تاپیک بسیار عالی هست و امیدوارم همینجور به روند خودش ادامه بده.از همتون سپاسگزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or