..............
کاربر سایت
گیر الکی دادیاجالب بود اما اون اسنیک نیست Big Boss هست کلان MGS3 درباره Big Boss هست.
خُب رفیق من... آخه یه آدم لال چه دیالوگی می تونه بگه...؟دکتر فریمن لاله
راستشو بخوای این اسم بیگ باس رو من تا حالا نشنیده بودم :-o اگر درست گفته باشی ممنون به اطلاعاتم افزودی اما کلن منظور از اسنیک , Solid Snake هست . مثلان Solidus Snake & Liquid Snake کلونای دیگه Big Boss رو به اسم اول صدا میکنن .گیر الکی دادیا
کلا اسم رمز تمامی شخصیت های سری MGS اسنیک هست، لبته اسنیک خالی نیست، مثلا بیگ باس Naked Snakeه اما بخاطر سهولت میگن بهش اسنیک ...
اما Big Boss لغب عمومیش هست، لغبی که بهش داده میشه و همه به این نام میشناسنش ...
اسنیک یه اسم رمزه، و سربازان حرفه ای Fox Hound این رمز بهشون داده میشه در ماموریت هاشون ...راستشو بخوای این اسم بیگ باس رو من تا حالا نشنیده بودم :-o اگر درست گفته باشی ممنون به اطلاعاتم افزودی اما کلن منظور از اسنیک , Solid Snake هست . مثلان Solidus Snake & Liquid Snake کلونای دیگه Big Boss رو به اسم اول صدا میکنن .
از دوستان عذر میخوام که پیام های بدون ربط به تاپیک دادم اما پیش اومد .
دقت کردید خیلی از دیالوگ هایی که برخی از عزیزان میگن اصلا تأثیرگذار نیست ؟ :d
لطفا هر جمله ای رو که متوجه میشید نگید :d « فقط جملات تأثیر گذار رو بگید »
دقیقاً شهاب با حرفت موافقم... قبلاً هم یه همچین بحثی پیش اومده... در تایید حرف ها شهاب، منم نقل قول گفته ی خودم رو میذارم.
دوست گُلم، دیالوگ های فلسفی و تاثیرگذار، خاطره انگیز...
شاید دیالوگی، روی یکی از بچه ها تاثیر خاصی بذاره که روی شما هیچ تاثیری نداشته باشه.... آیا شما به ایشون این حق رو نمی دی که اون دیالوگ رو اینجا بذاره و احساسش رو با بچه های دیگه تقسیم کنه....
شخصی که یه دیالوگ به یادموندنی و تاثیرگذار (از نظر خودش) رو اینجا قرار می ده.... آیا می دونی دلیل این کارش چیه...؟
چون خودش از اون دیالوگ لذت برده و می خواد دیگران رو هم تو این لذت سهیم کنه....
بچه ها من چند روز پیش Darksiders رو تموم کردم... خیلی حال داد... جملات جالب و به یاد موندنی هم زیاد داشت... فعلاً یکیش رو می ذارم...
Destroyer به War میگه:
Heaven hunts you, Hell hates you... you have nowhere to go...! So join me
بهشتیان به دنبالتند، جهنمیان ازت متنفرند... جایی برای رفتن نداری... پس به من ملحق شو...
هان... چی...؟ با منی...؟البته دوستمون برای عفت کلام یه جمله رو حذف کردن که خیلی مهمه!
دمت گرم.