***ديالوگ هاي بياد ماندني***

يكي ديگه از ديالوگ هاي تاريخي دانته كه به جستر ميگفت:I do not like the one who has bigger mouth than mine!!
يعني من از كسي كه دهني بزرگتر از من داره(بيشتر از من چرتو پرت ميگه)خوشم نمياد.

یه نقل قول باحال از شماره ی اول Splinter Cell (حافظه رو دارین!)

lambert: sam, you're gonna like this

sam: you give me nervous when you say that

لمبرت: سم تو حتما از چیزی که میخوام بگم خوشت میاد...
سم: تو وقتی اینو میگی میری رو اعصابم (به تعبیری!)

آخرین ویرایش:
soul reaver

من همیشه soul reaver 2 رو میزاشتم بازی میکردم که برسه به آخراش جایی که رازیل وارد جنگ با ملک میشه و ناگهان صدای زجه و جیغ زن و بچه ملک میاد که زنش فریاد میکشه ملک و بعد صدای وردور که میگه call your dogs,they can feast on your corpses... فکر نمیکنم بچه های اینجا سنشون به این چیزا قد بده.:cheesygri

They Will know ... That HELGHAN Belongs to the HELGHAST
Emperor Scolar Visari
اونها خواهند دونست که ... هلگان مال هلگسته
البته اینگلیسیش خیلی ابهت داره ولی ترجمه میشه خز میشه.:biggrin1:
البته من تابلو ترجمه کردم.:d

يكي ديگه از ديالوگ هاي تاريخي دانته كه به جستر ميگفت:I do not like the one who has bigger mouth than mine!!
يعني من از كسي كه دهني بزرگتر از من داره(بيشتر از من چرتو پرت ميگه)خوشم نمياد.

من واقعا با این حرف دانته کلی حال کردم :biggrin1:

---------------
thats the lesson for today!!!!! از asuka تکن موقع بردن :cool:

تو بازی استارکرفت وقتی رو سربازهای پروتاس کلیک میکردیم میگفت:
MY LIFE FOR AIUR (یعنی جانم فدای آیر)(آیر اسم سرزمینشون بود)
واقعا این جمله رو با ابهت خاصی میگفت طوری که مو به تن آدم سیخ میشد.

توی God of War 1 اوايل بازی يه فيلم کوتاه نشون ميده و ميگه که چجوری کريتوس به اين وضع در اومده
..................
کريتوس يک فرمانده قدرتمند و باهوش بوده که تو هر جنگی شرکت ميکرده پيروز ميشده امّا در يکی از جنگها کريتوس با فقط و فقط 100 نفر از افرادش با قبايلی باديه نشين وارد جنگ ميشه که مرگ کريتوس در اون جنگ حتمی بود ولی کريتوس چاره اي نداره و بايد مبارزه کنه
کريتوس در اون جنگ شکست ميخوره و در آخرين لحظه های زندگيش در حالی که داشت توسط رئيس قبيله کشته ميشد اريس ( خدای جنگ قبلی ) رو صدا ميزنه و ميگه
Ares Destroy my ENEMIES and my LIFE is yours
يعنی : اريس دشمنان مرا نابود کن و زندگی من برای تو خواهد بود
با گفتن اين جمله خدای جنگ قبلی اريس از کوه اليمپوس پايين ميآد و تمامی دشمنان کريتوس رو نابود ميکنه و کريتوس رو نجات ميده
از اون لحظه به بعد کريتوس تبديل به فرمانبر و نوکر اريس ميشه و اينقدر بی رحم و وحشی ميشه که هرکسی رو ميکشته و ......
اين ديالوگ کريتوس هرگز از ذهن من پاک نميشه چون باعث شد زندگی کريتوس به کلی تغيير کنه و داستان گاد آف وار آغاز بشه ........

در DMC3 اون غول یخی بعد از شکست دادنش به دانته میگفت: تو انسان نیستی؟! تو چی هستی؟!
بعد دانته به طرز خنده داری میگه: راستش من خودمم هنوز نمیدونم چی هستم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or