دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همون جور که دوستان هم بیشتر از 100 بار گفتند هر کسی یه نظری داره! هر کسی یه سنی داره!
من نگفتم مثلا توی اون گروه اصلا رای دادم یا نه یا اگه دادم به کی رای دادم! مثال زدم!
این بسیار عالیه که بازی سنتر از هر قشر و سنی تونسته اینجا برای خودش مخاطب پیدا کنه چون سایت بسیار عالی ای است ...
سعی کنید به نظرات هم احترام بگذارید همونطور که دوستمون گفت نه با بی احترامی...
نه عزیز بنده اصلا در حدی نیستم که بخوام بی احترامی کنم ولی واقعا جز این جمله هیچی نمیتونم بگم ! :

به من یا شما چه مربوط هست که کی میخواد به کی رای بده !! یعنی به هیچ احد و ناسی ربط نداره !! اخه حرف های زور میرنند بعضی ها !! اگه قرار به قدمت باشه همون اول سایت میاد خودش یه لیست تهیه میکنه و کلم ترین شخصیت ها هم میرن وسطش !! اصلا شخصیت خوبی و عالی چه ربطی به قدمت داره ؟؟ شما برای بنده دوتا دلیل بیار که یه شخصیت خوب نیازمند قدمت هست تا بگیم شخصیت خوبی هست !!

به یه شخصیت لال که تنها عکسی هم که ازش موجوده یه آرتورک Fan Made هست رای بدم؟
ديگه ارت ورك fan made نيستن دوست من تمامي عكساش توسط خود كمپاني منتشر شده و كاور هر دو شماره بازي عكس خود ايشون بوده........fan made اينا رو از كجا مياريد خدا ميدونه.

یه چیزی بگم درسته ماریو کاراکتر قدیمیه خیلی هم قدیمیه اما...

به لطف بازی هایی که تو این 5 سال اخیر داده و 10 ها رو درو کرده دیگه همه میشناسنش!!!!

یادمونه نره خیلی از بابا هایی که امروز بچه هاشون دارن ماریو بازی میکنن خودشون ماریو باز بودن

---------- نوشته در 05:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:45 PM ارسال شده بود ----------

به من یا شما چه مربوط هست که کی میخواد به کی رای بده !!

ببخشید مداخله بیجا میکنم ایشون هم داشتن همین رو میگفتن

اون افرادی که این بحث هارو خودشون شروع کردند الان نیستند و من فقط دیدم چون یک عده دارن قضیرو کشش میدن الکی خواستم یه چیزی بگم!!!:d
شوخی کردم چیزی که مهمه اینه که ما الان با این همه مشغله و مشکلات فراوان ... توی بازی سنتر گل حضور داریم و کاراکتر مورد علاقه خودمون رو به دور از هرگونه سوء استفاده های جانبی انتخاب میکنیم...
مسابقه ای که دومین باره داره برگزار میشه و من به قاطعیت میگم از هر نوع انتخابی در اطراف ما بهتر و پاک تره!

اصلا نه جدید و قدیمی بودن کاراکتر ها مهمه نه سن و ساله کاراکتر و افرادی که اونو بازی میکنند، فقط عشق به کاراکتر و میزان ارتباط برقرار کردن با اون مهمه

ولی باید در نظر بگبرید ما انسانیم و با هم کلی تفاوت داریم ، در مورد قضیه سن هم که بالا در همین پست گفتم یک فاکتوره! من که 27 سالمه ممکنه تا همین الانه عمرم با 300 کاراکتر آشنایی پیدا کرده باشم، شماهایی که 10 تا 40 ساتونه بین 10 تا 1000 کاراکتر! ما انسانیم.... و انتخاب ها و سلایق مختلف...
پس آشنایی با کاراکترهای بیشتر میتونه انتخاب را سخت تر، بهتر، دقیق تر و خاطرات گذشته شمارو جلوی چشماتون بیاره...

من خودم کسی ام که از این قضیه
ی آزادی در انتخاب کاراکتر ها با جدیت دفاع میکنم، اما بعضی ها چشماشونو روی واقعیت بسته اند... و با بی احترامی تمام، به همدیگه توهین میکنند!

و این مسابقه که تمام مدیران و گرافیست هاو... بازی سنتر براش دارن زحمت میکشن که هر روز هم آپدیت میشه و به بهترین نحو برگزار میشه، در کل یک انتخاب دوستانه و رقابتیه پس سعی کنید با لذت کامل در این مسابقه شرکت و به امید پیروزی کاراکترهاتون، در ادامه مسابقه حضور پیدا کنید

و نشه که یک وقت خدای نکرده با توهین و تخریب کاراکترهای مورد علاقه دیگران و مسخرهء تعداد رای هاشون، وهی نام بردن حذف شده ها، کاراکتر مورد علاقه خودتون رو بالاتر ببرید و بخواهید اونو بهتر جلوه بدهید...
در ضمن سعی کنید کاراکتر خودتون رو این وسط با تبلیغات بهتر جلوه بدید...

عشق و بهتر بودن کاراکتر هم همون طور ی که مثال زدم اصلا به تعداد رای هاش نیست...

میتوانم به چند نفری که با بی احترامی به اشخاص و کاراکترهای مختلف طی این 1 ماهه اخیر بـــــن دائم و یا موقتی شدند یا حتی اخطار جدی دریافت کرده اند!
که همون طور هم که میدونید طبق قانون نام بردن کاربران ممنوعه...
که همینجا جا داره از مدیران محترم تشکر کنم که با این قضیه ها به طور جدی این چند روزه برخورد کردند...

آخرین ویرایش:
عجب! پس این مارستون و شپرد از دکتر ما محبوب تر بودند. حیف شد. (ماریو رو نمی گم چون اون رو بابابزرگ منم دوس داره)

این دور به Klayman رای دادیم چون برای ما محبوب تره. بقیه شون نه خیلی

رای ها بعضی وقت ها تعجب اوره 300 تا آرا و اختلاف زیاد کارکتر های نسل جدید با کارکتر هایی که سالیانه رودستشون کسی نیومده. حق بعضی کاراکترها نبود حذف بشن .این واضحه یهوخیل عظیمی یوزر جدید میان رای میدن کاری نداره ایدی ساختن یاهو مجانی هست. قرعه ها بد افتادند طوری که اختلاف زیاد معلومه
بلانسبت شما و همه.اون کسی که میاد آیدی یاهو میسازه خیلی Khare.با این آشنایی داری شما؟:http://20minutemail.com/TemporaryEmail/TemporaryEmail.aspx
بد آموزی داره البته:دی
من از وقتی که یاهومو هک کردن برای عضو شدن تو سایتا ازش استفاده می کنم:دی
++++++++++
حیف نمیتونم رای بدم.اگه میتونستم حتما رای نمیدادم:دی

آقایونی که ادعای old school ـشون گوش فلک رو کر کرده مثل بچه ها به خاطر برنده شدن یه کرکتر به هر کسی که دوست داشتن مستقیم و غیر مستقیم توهین کردند ! واقعاً دست مریزاد !
گوردون فریمن جزو شخصیتهای محبوب ما هم هست . از نظر من توی بد گروهی افتاده بود این شخصیت... شاید اگر توی گروه سوم بود بیشترین رای رو میاورد . پس اگر نمیتونید در اینجور مسائل و شرایط دشوار خودتون رو کنترل کنید لطفاً سعی کنید برای نظر بقیه حداقل اندازه یه سر سوزن احترام قائل باشید .

دوستان انقدر خودتون روالکی ناراحت نکنید دیگه! :(

همون طور که گفتم نمیخواستم بگم دور قبل به کی رای دادم، والا منم هر سه دور قبل به Gordon Freeman رای دادم، هم دور اول + هم دور دوم + هم دور سوم
مدارکش هم موجوده، فکرکنم مدیران هم میتونن نگاه کن توضیح بدهند که به چه فردی رای دادم...
اما باید قبول کنیم که به لطف دوستان دیگر تموم شده رفته دیگه... :d

باید قبول کنیم که از 579 نفر فقط 89 نفر با احتساب من بهش رای دادند8-|#-o:-w

ولی خداروشکر که هنوز کاراکتر اصلی من توی جدول مونده و داره جانانه به مبارزه با رقبای قوی اش مبارزه میکنه، از اون طرف هم با فریمن هیچوقت توی یک گروه نیفتاد:d، با اینکه خانمه اما مردونه و رودررو میجنگه، ایندفعه دیگه لارا کرافت رو تنها نگذارید که مثل دکتر فریمن شه و بعدا پشیمون شید و حسرت این زمان هارو بخورید، همین الان کمکش کنید و بدون هیچ تاملی بهش رای بدید...!;)/:)

آخرین ویرایش:
به شخصه کاری ندارم کی چه نظری میده ولی نمیتونم تاثیرات فن بازی دوستان رو نادیده بگیرم..

وقتی کاربرا برای رای جمع کردن کارکترشون (کنسولشون) میان بچه ها رو قسم میدن که مثلا به فلانی رای بدین این به نظر شما چی هست..؟

نه که خیلی هم به قسم ها اهمیت میدیم :d
اگر قرار بود اینجوری باشه که الان ناریکو و Cole و رچت و جک و خیلی های دیگه نباید حذف میشدن! :d

به شخصه کاری ندارم کی چه نظری میده ولی نمیتونم تاثیرات فن بازی دوستان رو نادیده بگیرم..

وقتی کاربرا برای رای جمع کردن کارکترشون (کنسولشون) میان بچه ها رو قسم میدن که مثلا به فلانی رای بدین این به نظر شما چی هست..؟

خب اولا این تاپیک رو مدیران برای تبلیغات صحیح برای کاراکتر مورد علاقمون (نه برای تخریب کاراکتر دیگه) و بحث و تبادل نظر و پیشنهادات و... در مورد این مسابقات باز کردند!
در مورد اون مورد فن بازی ها هم که هم اکنون و ازین به بعد هم همیشه یه مورد جدا نشدنی در صنعت بازیه... ولی خب بعضی ها دیگه زیاده روی میکنند و متاسفانه رفتند به سوی همون تخریب که گفتم...
در ضمن نباید این رو فراموش کنید که بعضی از این کاراکترها با خلق شدن روی فقط یک کنسول یا کامپیوتر یا وسایل بازه دیگه... هم جذابیت رو از یک ور زیاد تر کردند و از یک طرف باعث بالارفتن این درگیری ها در این صنعت بزرگ کنونی شدند...

بعدشم اگه کسی واقعا یک کاراکتر دیگرو رو دوست داشته باشه ولی به خاطر فن بازی و فقط به خاطر حمایت از کنسول بازی خودشون به یک کاراکتر دیگه رای بده دیگه نبایدم منتظر دیدن نتایج صحیح باشه، بعدشم عشق به اون کاراکتر اصلیشو فدای فن بازیش کرده و این یعنی اصلا رای او ارزشی نداره (حداقل در مقابل قلب و وجدان خودش)!!! که البته بعضی اوقات به خاطر مهم بودن نتایج برای آن ها این قضیه به وجود میاد که دیگه کاریش هم نمیشه کرد اتفاقا گاهی یه کم بحث و... در این مواقع لازمه و بسیار مزه میده:d:d:d

آخرین ویرایش:
این عکسارو نگاه کنید ، یاد مکس پین بیافتید .

http://uploadtak.com/images/z653_asda.jpg

http://uploadtak.com/images/m981_i.jpg

http://uploadtak.com/images/j5418_g.jpg

http://uploadtak.com/images/n495_p.jpg

http://uploadtak.com/images/b9534_love_hurts.jpg

http://uploadtak.com/images/x12_art1_1600x1200.jpg

http://uploadtak.com/images/v2912_wallpaper_black1600x.jpg

یه لحظه فقط حرفای مکس رو بخونید . به هیچ وجه حاضر نیستم واسه ی این پستم اسمایلی بزارم .

آخرین ویرایش:
یه لحظه فقط حرفای مکس رو بخونید . به هیچ وجه حاضر نیستم واسه ی این پستم اسمایلی بزارم .

نمیدونم الآن به خودم،راکستار یا گلاب به روی مبارکتون شما (:">) بد وبیرا بگم:-<

آخه این چه کاریه که میکنید ما رو یاده شهید راهِ صنعت گیم،مکس پین میندازید!؟!؟:(

چه بحث هایی شده اینجا ! :دی
والا خیلی ها توی بازیسنتر Super Mario Bros رو توی بچگی بازی کردن و کلآ بازی ای هست که 99% گیمرهای ایرانی بالای 15 سال انجامش دادن و کمتر بازی ای هست که انقدر بین ایرانی ها شناخته شده باشه. یعنی چیزی نیست که ارتباطی به قدیمی بودن یا جدید بودن گیمر داشته باشه. ولی خیلی ها مثل من که SMB رو توی 5،6 سالگی با NES انجام دادن ، توی این گروه به یکی دیگه رآی دادن چون با شخصیت اونا خیلی بیشتر حال کردن. یعنی الآن من که به John Marston رآی دادم ، مثلآ با Mario آشنا نیستم یا Gordon Freeman رو نمیشناسم ؟!!
من انقدر عاشق سری ME هستم که برای هیچ بازی دیگه ای توی بازیسنتر اون همه تایپ نکردم ، Half Life 2 رو 4 بار تموم کردم و Black Mesa رو با اینترنت 256 یه بار 3 گیگ دانلود کردم و کار نکرد و الآن دوباره دارم 5 گیگ میگیرم ، Super Mario Bros که حسابش از دستم در رفته و شاید 50،60 باری تا اواسطش رفته باشم و مثلآ نصف این دفعات هم تمومش کردم ، ولی Red Dead Redemption رو کلهم فقط یه بار تموم کردم و وقتی که براش گذاشتم ، از هر 3 بازی دیگه به مراتب کمتر بوده. بعد بین این 4 تا کاراکتر اومدم John Marston رو انتخاب کردم چون با شخصیتش بیشتر از بقیه حال کردم و برام جالب تر بود. دیگه نیازی به بحث های کارشناسی و پیر بودن کاراکتر و ... نداره ! خیلی راحت هر کی از هر کاراکتری خوشش میاد ، رآی میده و تمام !
نکته جالب اینه که اکثر دوستانی که من توی این سایت میشناسم و به Mario رآی ندادن ، سن و سالشون زیاد هست و تقریبآ همگی SMB رو توی کودکی بازی کردن. باز اگه بازی ای مثل The Legend of Zelda بود یه حرفی ! ولی SMB چیزی نیست که کسی باهاش آشنا نباشه. پس انقدر ربطش ندین به این نسل و اون نسل و آماتور بودن و حرفه ای بودن و ... ، اگه این طوری باشه که خب کلآ نظرسنجی نمیخواست ! یه لیست درست میکردیم و به ترتیب کاراکترهای محبوب تاریخ بازی های کامپیوتری رو لیست میکردیم. یعنی هرچی کاراکتر از بازی های کنسول های قدیمی Atari , Nintendo , Sega و ... بود میذاشتیم اون اول و بعد به ترتیب تا این نسل جلو میرفتیم ، ته لیست هم یه لطفی میکردیم و یه جایی برای Nathan Drake , Marcus Fenis , John Marston و Shepard و بقیه کاراکترهای این نسل میذاشتیم که ناراحت نشن ، وگرنه اینا به جرم اینکه برای این نسل هستن غلط میکنن اصلآ توی لیستی باشن که کاراکترهای قدیمی توش حضور دارن !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or