دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از وقتی Liara حذف شد من سکوت اختیار کردم... که واقعا حذف سنگینی بود. (خجالت داره بی تربیت ها :دی)
الان دیگه بانو سیلواناس هست... رای بدین دیگه... نباید من بگم البته خودتون اوتومات بیاد بهش رای بدین

وقتي جان مارستون اينجا هست شما مردونه بگيد يه بازيباز بايد چيكار كنه ؟؟؟ يعني تابلو تر از اين نميتونه باشه !!!

---------- نوشته در 01:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:02 AM ارسال شده بود ----------

در ضمن برم بميرم كه اين استغفرالله از The Boss بيشتر راي اورد !!!!:|8-|

در ضمن برم بميرم كه اين استغفرالله از The Boss بيشتر راي اورد !!!!:|8-|
عزیزم Mario کم شخصیتی نیست! اما اگه The Boss اول میشد بیشتر خوشحال میشدم! گرچه همین الان هم خوشحالم به خاطر رای آوردن Mario!

50213612710858379055.png

V O T E

[ حداقل از سازه های خودمون حمایت کنیم ]

سخت ترین انتخاب تا الان این گروه هست.همه افراد این گروه رو خیلی دوست دارم:|(به جز گرشاسپ:d)
یه توضیحاتی در مورد کاراکتر ها از دیدگاه من:d
files_polls__GCSM%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png
چقدر کشتمش...ولی کم نیاورد و خنده رو لب هاشه
files_polls__GCCP%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png
شجاع...باحال...خشن...سیگاری(:d)
files_polls__GCLK%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png
استایل موها و بدن رو عشقه...شجاع و مهربون
files_polls__GCJM%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png
خیلی باحاله...دلسوز...قوی...با ابهت...یه مرد واقعیه
files_polls__GCRM%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png
از اولین بازی هامه...خیلی فان و دوست داشتنی
files_polls__GCSL%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png
از محبوبترین کارکتر های pc...کلا عاشق wow هستم
files_polls__GCGR%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png
بین زمین و هوا:p(باگ)
files_polls__GCSS%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png
چه خاطراتی داشتم باهاش و چقدر برام ترسناک بود...

من واقعا باید بگم BIG BOY رو دوست دارم واقعا چندبار کشتمش 100 بار 1000 بار؟ولی باز دنبال معشوقشه.نه مثل X قیافه داره.نه مثل X ابهت داره نه مثل X ادمکش زامبی کش بیچاره فقط خودش می میره.رای من BIG BOY.

با ریمن و سام خاطره زیاد دارم ولی نه ! از وارکرافت هم بدم میاد چون تقلید و کپی محض از ارباب حلقه ها است ! میت بوی هم متاسفانه نتونستم بازی کنم ! گرشاسپ هم ..... من شاهنامه رو خوندم ولی نتونستم با گرشاسپ حال کنم !
کاپیتان پرایس هم ... که توجهتون رو ه یک ترول جذب میکنم : http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/44254270852008180896.jpg ! یه لیون هم رای نمیدم چون ار کریس خوشم میاد !
می مونه جان عزیز ! من Red Dead بازی نکردم ولی یه مجموعه کم نظیر از والپیپر ها و تریلر های بازی دارم و تنها بازی هست که حسرت انجام ندادنش رو دارم و به خاطرش به دوستان کنسول باز حسودیم میشه ! به هر حال به جان رای میدم ! اوناییی که طرفدار وسترن هستن به جان مارستون بزرگ رای بدن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or