از وقتی Liara حذف شد من سکوت اختیار کردم... که واقعا حذف سنگینی بود. (خجالت داره بی تربیت ها )
الان دیگه بانو سیلواناس هست... رای بدین دیگه... نباید من بگم البته خودتون اوتومات بیاد بهش رای بدین
من واقعا باید بگم BIG BOY رو دوست دارم واقعا چندبار کشتمش 100 بار 1000 بار؟ولی باز دنبال معشوقشه.نه مثل X قیافه داره.نه مثل X ابهت داره نه مثل X ادمکش زامبی کش بیچاره فقط خودش می میره.رای من BIG BOY.
با ریمن و سام خاطره زیاد دارم ولی نه ! از وارکرافت هم بدم میاد چون تقلید و کپی محض از ارباب حلقه ها است ! میت بوی هم متاسفانه نتونستم بازی کنم ! گرشاسپ هم ..... من شاهنامه رو خوندم ولی نتونستم با گرشاسپ حال کنم !
کاپیتان پرایس هم ... که توجهتون رو ه یک ترول جذب میکنم : http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/44254270852008180896.jpg ! یه لیون هم رای نمیدم چون ار کریس خوشم میاد !
می مونه جان عزیز ! من Red Dead بازی نکردم ولی یه مجموعه کم نظیر از والپیپر ها و تریلر های بازی دارم و تنها بازی هست که حسرت انجام ندادنش رو دارم و به خاطرش به دوستان کنسول باز حسودیم میشه ! به هر حال به جان رای میدم ! اوناییی که طرفدار وسترن هستن به جان مارستون بزرگ رای بدن !