دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
موندم این الن ویک چرا از garrus بیشتر رای اورده ( البته من خودم دوسش دارم ولی در مقابل garrus ... ) ?
---------------------
اقا به garrus رای بدین !

“Fighting a rogue Spectre with countless lives at stake and no regulations to get in the way? I'd say that beats C-Sec.”

آي ملت بشتابيد كه كريتوس كبير به راي ها شما نياز داره !!:|:d نزاريد از يه بيمار رواني و موجود عجيب الخلقه عقب بمونه .!!!!!! بشتابيد !:-s

موندم این الن ویک چرا از garrus بیشتر رای اورده ( البته من خودم دوسش دارم ولی در مقابل garrus ... ) ?
---------------------
اقا به garrus رای بدین !

“Fighting a rogue Spectre with countless lives at stake and no regulations to get in the way? I'd say that beats C-Sec.”

آي ملت بشتابيد كه كريتوس كبير به راي ها شما نياز داره !!:|:d نزاريد از يه بيمار رواني و موجود عجيب الخلقه عقب بمونه .!!!!!! بشتابيد !:-s[/
QUOTE]
چی؟ تبلیغات در روز روشن؟ بذار یه پیام بدم کل بچه های تاپیک X Vs. Y خراب بشن اینجا!

جالبه:d
جالبه نه؟ خیلی جالبه .....
:d

من کارکتر مورد نظر خودم را انتخاب کردم اگه اون قهرمان نهایی نشه تمام شرکت کنندگان را بن میکنم ...
میدونین که اینکار را میکنم :دی
پس به همونی که من دوست دارم رای بدین
معرفی میکنم:
Crash Bandicoot

من کارکتر مورد نظر خودم را انتخاب کردم اگه اون قهرمان نهایی نشه تمام شرکت کنندگان را بن میکنم ...
میدونین که اینکار را میکنم :دی
پس به همونی که من دوست دارم رای بدین
معرفی میکنم:
Crash Bandicoot
خب نوید جان چرا خشونت به خرج میدی! ما که چیزی نگفتیم! الان میریم رای میدیم!:d

حالا بین 2 راهی الن و کرِش به کدوم رای بدیم؟ از اونطرف تهدید به بن شدیم و از این طرف اون الن به کمک احتیاج داره!
yahoo_4.gif

پیش بینی میشه شگفتی این دوره از مسابقات,جان مارستون باشه!
یه اتهاماتی به کچل خان زده شده که دوپینگ کرده با کمک آتنا!
Ea متهم به دلالی بلیت های بازیها شده!!

آي ملت بشتابيد كه كريتوس كبير به راي ها شما نياز داره !!:|:d نزاريد از يه بيمار رواني و موجود عجيب الخلقه عقب بمونه .!!!!!! بشتابيد !:-s[/
QUOTE]
چی؟ تبلیغات در روز روشن؟ بذار یه پیام بدم کل بچه های تاپیک X Vs. Y خراب بشن اینجا!

جالبه نه؟ خیلی جالبه .....
اره خیلی جالبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or