دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا یه کاری کنین دوتا نظرسنجی خوب و بد رو همزمان بزارین بعد 5 تای خوب با 5 تای بد میرن تو یه نظر سنجی هرکی موافق یزن لایک رو:d

دوستان لطفا قبل پست دادن خونسردی خودتون را حفظ کنین

اولا که هنوز لیست منتشر نشده و بعید میدونم کسی اینجا به جز بچه های تحریریه و مدیریت بدونن چه کسانی حضور دارن ...
هر کارکتری ممکنه توی این لیست باشه

شاید شخصیت منفی هم باشه
شاید فقط مثبت باشه
شاید دو مرحله مسابقه باشه

فعلا 3 روز دیگه باید صبر کنین

هم چیز به مرور زمان مشخص خواهد شد

چشم ما سعی میکنیم خونسردی خودمون حفظ کنیم:surrender::smoke:
ولی نیگا میگن شخصیت منفی درست حسابی نداریم
میگن شخصیت منفیِ محبوب تو بازیسنتر نداریم
خب من چی بگم!؟!؟شما بگو
فقط به آواتارها نیگا کنی بیشترین آواتار (فکر کنم) مالِ سفیروث باشه

چشم ما سعی میکنیم خونسردی خودمون حفظ کنیم:surrender::smoke:
ولی نیگا میگن شخصیت منفی درست حسابی نداریم
میگن شخصیت منفیِ محبوب تو بازیسنتر نداریم
خب من چی بگم!؟!؟شما بگو
فقط به آواتارها نیگا کنی بیشترین آواتار (فکر کنم) مالِ سفیروث باشه
من موندم کدوم شخصیت قوی مثبتی یه حریف قوی منفی داره مثلا بتمن رو با جوکر می شناسن کلا رزندت اویل رو به نام وسکر می شناسن.
من موندم چرا همیشه مثبتا برندن؟ نه واقعا چرا؟جوکر به طور 100% باید بتمن رو شکست میداد ولی چون منفی بود شکست خوردو
وسکر که در دنیای خودش خدا بود

شاید میخوان در آینده یک مسابقه ی جدا برای شخصیت های منفی بزارن ! :-??

این اخبار از کجا درز می کنه:d

من موندم کدوم شخصیت قوی مثبتی یه حریف قوی منفی داره مثلا بتمن رو با جوکر می شناسن کلا رزندت اویل رو به نام وسکر می شناسن.

من که بتمن رو با Batman و RE رو با شینجی میکامی میشناسم، بقیه رو نمیدونم:d

من موندم چرا همیشه مثبتا برندن؟ نه واقعا چرا؟جوکر به طور 100% باید بتمن رو شکست میداد ولی چون منفی بود شکست خوردو
وسکر که در دنیای خودش خدا بود
بیخیال حالا دیگه. نمیخوام بحث شه ولی ملت بتمن رو با جوکر میشناسن؟ حاجی یه TDK دیدن و آرکام سیتی نشون نمیده که همه جای دنیای بتمن رو میشناسید ها!

گیری دادید ها، وسکر رو هم بزارن کلا شخصیت هایی که بازیشون مولتی پلتفرم هستش شانسی ندارن. برای مثال مگسی که توی آنچرتد بود شانسش از وسکر توی این کاراکتر بتل بیشتره. بیشتر کنسول بتل میشه تا کاراکتر بتل.

یکی بگه توی این مسابقه قراره چیکار بکنن؟ اگه میشه کاملا توضیح بدین. ممنون میشم.

در طی مراسم بسیار باشکوه. قرار است این شخصیت ها به جان یکدیگر بیوفتن و هر کی اخر زنده موند برنده هست!

کار خواصی نمیخوان بکنن این کارکترها. اون بالای صفحه چند شخصیت رو میزارن با شکلش بعد شما هر کدوم رو خوشت اومد انتخاب میکنی مثلا 4 نفر باز یه گروه 4 تایی همینطوری بچها رای میدن تا به دو نفر میرسه و یکی محبوبترین شخصیت شناخته میشه

خندش اینجاست که مدیرا تصمیمات خودشونو گرفتن و دو روز دیگه همه چی مشخص میشه ولی باز ملت دارن سر چیزی که قبلا مشخص شده بحث میکنن،سخته دو روز صبر کنید؟

اخه امیر این خبرایی که میده خود تحریریه هم نمیدونن. این عجیبه:d مدیریت هم تعجب کرده:d
---------------------------------------
دو روز تا برگزاری مسابقات مانده.
من با مدیرا در اتباطم >:)
ولی چون گفتن شخصیت منفیا نیستن الکی یک حدسی زدم ، فکر نمیکردم واقعا چنین نظرسنجی قراره برگزار بشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or