دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مگه چقدر شخصیت منفی محبوب داریم که میگید باید باشند؟

Albert Wesker
Sephiroth
Vergil
Sarah Kerrigan
The Joker
M.Bison
Arthas
Ocelot
Scorpion
Shao Khan
Bowser
Magneto
Dr. Eggman
Psycho Mantis
Ganondorf
GlaDOS
Dracula
General RAAM
Dr. Breen
Darth Vader
Lich King

بخشی از شخصیت های منفی.

امیدوارم اگه قرار باشه شخصیت های منفی نباشه، کریتوس و شخصیت های مثل اون هم نباشه چون اصولا کریتوس یا حتی شخصیت هایی مثل بیگ باس و اسکورپیون شخصیت های خوب حساب نمیشن.

Albert Wesker
Sephiroth
Vergil
Sarah Kerrigan
The Joker
M.Bison
Arthas
Ocelot
Scorpion
Shao Khan
Bowser
Magneto
Dr. Eggman
Psycho Mantis
Ganondorf
GlaDOS
Dracula
General RAAM
Dr. Breen
Darth Vader
Lich King

بخشی از شخصیت های منفی.

امیدوارم اگه قرار باشه شخصیت های منفی نباشه، کریتوس و شخصیت های مثل اون هم نباشه چون اصولا کریتوس یا حتی شخصیت هایی مثل بیگ باس و اسکورپیون شخصیت های خوب حساب نمیشن.

همین ها مگه تو بازیسنتر چقدر طرفدار دارند؟انقدر زیاد نیست که بشه روشون حساب باز کرد البته بیشترشون رو میگم
خب اينا ديگه محبوب ترين ها هست ديگه وگرنه اگه بخوايم شخصيت هاي منفي رو نام ببريم كه تعدادشون طاقت فرسا هست !
من گفتم منفی محبوب نه این که همه منفی ها باشند!بعد شخصت منفی باید پردازش داستانی خوبی داشته باشه و البته تو بیشتر نسخه های یک بازی مثل m.bison یا shao khan حضور داشته باشه

Albert Wesker
Sephiroth
Vergil
Sarah Kerrigan
The Joker
M.Bison
Arthas
Ocelot
Scorpion
Shao Khan
Bowser
Magneto
Dr. Eggman
Psycho Mantis
Ganondorf
GlaDOS
Dracula
General RAAM
Dr. Breen
Darth Vader
Lich King

بخشی از شخصیت های منفی.

اينا هم هست كه چندتاش تو ليست شما نيست .

Joker - Sephiroth - Dracula - Saren - Dr Breen - Revolver Ocelot - DarthVader - LeChuck - M.Bison - Kefka - Sarra Kerrigan - Albert Wesker - Psycho Mantis - Liquid Snake - Donkey Kong - Mother Brain - Bowser -Ganon - Glados

---------- نوشته در 11:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:35 AM ارسال شده بود ----------

همین ها مگه تو بازیسنتر چقدر طرفدار دارند؟انقدر زیاد نیست که بشه روشون حساب باز کرد البته بیشترشون رو میگم

خب اينا ديگه محبوب ترين ها هست ديگه وگرنه اگه بخوايم شخصيت هاي منفي رو نام ببريم كه تعدادشون طاقت فرسا هست !

عزیزان واسه شخصیت های منفی (به همراه یه سری شخصیت دیگه که الان نمیگم :دی) در آینده یه مسابقه جدا برگزار میشه، اینجا فقط شخصیت های مثبت یا شخصیت های اصلی هر بازی تو مسابقه شرکت می کنند.

عزیزان واسه شخصیت های منفی (به همراه یه سری شخصیت دیگه که الان نمیگم :دی) در آینده یه مسابقه جدا برگزار میشه، اینجا فقط شخصیت های مثبت یا شخصیت های اصلی هر بازی تو مسابقه شرکت می کنند.
همینو بگو! اسمشم هست:
The Darkside Of Character Battle!:d

چقدر خوب بودن خوبه.....

بچه ها فریادمون ظاهراً به جایی نمی رسه!!!!!!!!!!:((:((:((:((:((
یکی از دوستان هم که میگه کی به جوکر رای میده!؟!؟میخوای جوکر رو بزاریم جلو بتمن ببینیم کی چندتا رای میاره!؟!؟!؟
اما بیاین ببینیم چرا فرضاً اونایی که ما میگیم باشن نیستن و ببینیم بقیه شخصیت ها چرا هستن
همین چند روز پیش ها بود که پیر زن همساده ما 300 کیلو سبزی خریده بود نمی تونست خودش بیاره تا خونه این کریتوس بود که کمکش کرد و بارش رو تا خونه آورد
رایدن هم که تا قبل از اینکه استخدام بشه بره فاکس هاند بچه گیاش موذن مسجد ما بود
باس هم که اصلاً تو هند دستیار اول مادر ترزا بود
جان مارستون هم به دلیل علاقه وافر به خانواده و تخصص تو این زمینه قراره از بعد از ماه رمضون بیاد به جای حاجی کارشناس برنامه گلبرگ بشهچند وقت پیش ها هم خودم با همین جفت چشم دیدم که پسر بچه نابینا میخواست از خیابون رد بشه این آدام جِنسن که کمکش کرد
کول فلپس هم که نگو لامصب برای خودش یه پا یوزارسیفه،عمراً به کسی چپ نیگا کنه
اگر هم نمی دونید بدونید که وقتی ژاپن سونامی اومد این نیکو بودش که رفت اونجا تو صلیب سرخ بی جیره مواجب 3 ماه تمام خدمت کرد
بابا بنده خدا 47 رو بگو پول هایی که از ایجنسی بابت قتل هاش میگیره رو همه رو میده به این موسسه خیریه پشت خونه ی ما
(خدا رو شکر عقلم رسید 8تا از کاراکترهای مورد علاقه ی خودم رو گفتم دیگه کسی جای اعتراض نداره!)
پس ببینید این ها چقدر خوبن!؟بیاین همه خوب باشیم و به کاراکتر بدهای بازی ها لعنت بفرستیم بره
ظاهراً برخی دوستان فکر میکنن که اگر فرضاً ما با یک کاراکتر بازی می کنیم این یعنی اینکه اون کاراکتر خوبه=))
کلاً بگردین 5 تا کاراکتر سفید بیشتر نداریم،بقیه یا سیاهن یا خیلی هنر کرده باشن خاکستری

---------- نوشته در 12:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:57 PM ارسال شده بود ----------

نمیشد از اول بگین!؟!؟دستم شیکست بسکه فارسی تایپ کردم:دی

خیلی هاشن از شخصیت های اصلی مجموعه ای که توش هستند محبوب ترن. مثل وسکر.
دوستان همین کاراکترهای مثبت تعدادشون خیلی زیاده ، اگه بخوایم منفی ها هم بیاریم یک سال طول میکشه مسابقه تمام شه.

کاراکتر بتل قبلی هم منفی داشت مشکلی هم پیش نیومد.

البته این ایده یه نظرسنجی دیگه واسه منفی ها بد نیست منتها نصف جذابیت این با رفتن شخصیت های منفی حداقل واسه من یکی رفت.
اينا هم هست كه چندتاش تو ليست شما نيست .
اینارو که من اکثرا گذاشتم :دی.

این شد یه جوابی،ولی لطفا نگید که شخصیت منفی محبوب کم داریم.

دوستان لطفا قبل پست دادن خونسردی خودتون را حفظ کنین

اولا که هنوز لیست منتشر نشده و بعید میدونم کسی اینجا به جز بچه های تحریریه و مدیریت بدونن چه کسانی حضور دارن ...
هر کارکتری ممکنه توی این لیست باشه

شاید شخصیت منفی هم باشه
شاید فقط مثبت باشه
شاید دو مرحله مسابقه باشه

فعلا 3 روز دیگه باید صبر کنین

هم چیز به مرور زمان مشخص خواهد شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or