دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب همونطور كه انتظار داشتم مامور 47 پس از كچل بزرگ دومين كچلي است كه پا به مرحله بعد ميذاره به تمام طرفدارانش تبريك ميگم
من خودم عاشق فيلمهاي بتمن هستم ولي پس از بازي كردن بتمن ارخام سيتي و بتمن ارخام اسيلوم فهميدم كه در دنياي گيم اصلا طرفدار اين شخصيت نيستم بلكه دشمن خونيش هم هستم:d
پس راي ما بيگ باس قهرمان:x
راستي يه سوال جهت عوض كردن جو تاپيك
چي شد اين جوكر احمق مرد؟(بتمن ارخام سيتي)

آقا به جان خودم Big Boss همون Snake هست
تمام شخصیت های Playable توی متال گیر همه اسمشون اسنیکه ...
اسنیک اسم رمزه
بیگ باس لقبه
باس لقبه

نیکد اسنیک میشه بیگ باس قابل بازی در متال گیر سالید 3
سالید اسنیک همونه که همه میگن اسنیک، قابل بازی در متال گیر 1-2 و متال گیر سالید 1-2(اوایل بازی)-4
لیکویید و سالیدوس اسنیک هم که شخصیت های مقابل توی متال گیر سالید 1 و 2 هستن

در ضمن رایدن (شخصیت قابل بازی در متال گیر سالید 2) هم اسم رمزش اسنیکه و همون اول کمپل میگه تو اسنیکی اما چون اسم رمزت شباهت داره به کسی که احتمال میره تو سلیک موشک اتمی دست داشته باشه فعلا توی این ماموریت یه اسم رمز دیگه برات انتخاب میکنیم

^^ منظور این دوستمون یه چیز دیگه بود
biggrin1.gif
!
میدونم کیوان

چند وقت پیش یه پستی خوندم که عزیزی اومده بود خطاب به بنده خدای دیگه ای گفته بود شما که به بیگ باس میگی اسنیک نظر نده
من اونقت میخواستم این پست را بزنم ولی یادم رفت
الان دیدم موقع مناسبی که گفته بشه

پ.ن: یاد مومیایی 3 ایرانی افتادم، که اسم رمز زنه "کبری" بود ولی تا آخر پرویز پرستویی بهش میگفت "کبری خانوم" :))

آخرین ویرایش:
تمام شخصیت های Playable توی متال گیر همه اسمشون اسنیکه ...
اسنیک اسم رمزه
بیگ باس لقبه
باس لقبه

نیکد اسنیک میشه بیگ باس قابل بازی در متال گیر سالید 3
سالید اسنیک همونه که همه میگن اسنیک، قابل بازی در متال گیر 1-2 و متال گیر سالید 1-2(اوایل بازی)-4
لیکویید و سالیدوس اسنیک هم که شخصیت های مقابل توی متال گیر سالید 1 و 2 هستن

بابا میدونم نوید . یه عمر داریم با اسنیک ها سر و کله میزنیم . کیوان منظورمو متوجه شد اگه تو متوجه نشدی توضیح بدم :دی

---------- نوشته در 01:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:06 PM ارسال شده بود ----------

بتمن کلا شخصیت با اصالتی هست ! یه نمونه ....
بتمن در دهه چهل (دوران جاهلی!)

بتمنی که تو نظر سنجی هست بتمن دنیای گیم هست که شخصیت پردازی چندان عمیقی نداشته بتمن در دنیای گیم .

آقا بتمن همون مکس پین ـه، به مکس پین یا بتمن رای بدید >:d<

پ.ن: به سبک دوستان :دی

محمد بیخیال . اینجا اکثرا که به بیگ باس رای نمیدن چون فقط mgs4 و mgs رو بازی کردن و بیشتر با شخصیت سالید اسنیک آشنا هستن . بیگ باس که حداقل باید در حد سالید محبوب باشه کمتر رای میاره )x . (الان اگه به جای بیگ باس سالید بود از الان تضمین میکنم بتمن له میشد )

پ.ن : مگه بیگ باس هم اسنیک نیس ؟ یا تو هم نمیشناسی بیگ باس رو ؟ ( چه ربطی به مکس پین و بتمن داره ؟ )

متال گیری ها همین طوری نشینن نذارید ارمان های دنیای گیم به فنا بره

45426931979437565769.jpg

یک لحظه به نگاهش توجه کنید =((
عمق وجودش پره از درد و رنج و تا اخرین لحظه عمرش فقط به اون دشت پر از گل که گلبرگ های ان به رنگ سرخ تغییر پیدا کرد
اقا به Big Boss رای بدید

جمله : ید البتمن فوق یدهم . هل لاتفکرون ؟
معنی : دست بتمن بالاتر از دست آنهاست . آیا اندیشه نمیکنید ؟
مفهوم و پیام : در این دوره از مسابقات بتمن از همه ی شخصیت ها سر تر است و آنها را شکست میدهد . نمی حواهید دست از جفگ بازی ها بردارید ؟

محمد بیخیال . اینجا اکثرا که به بیگ باس رای نمیدن چون فقط mgs4 و mgs رو بازی کردن و بیشتر با شخصیت سالید اسنیک آشنا هستن . بیگ باس که حداقل باید در حد سالید محبوب باشه کمتر رای میاره )x . (الان اگه به جای بیگ باس سالید بود از الان تضمین میکنم بتمن له میشد )

پ.ن : مگه بیگ باس هم اسنیک نیس ؟ یا تو هم نمیشناسی بیگ باس رو ؟ ( چه ربطی به مکس پین و بتمن داره ؟ )
باو دارم واسه بتمن تبلیغ میکنم، ربطش تو شیوه تبلیغ مشابه بود :دی البته Big Boss رو یه سری با MGS3 میشناسن ولی خب به اشتباه فکر میکنن همون Snake خودمون هست :دی در کل بهترین شخصیت MGS به نظر من Solid Snake هست نه Big Boss :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or