دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی حساسه این سری! :-s .....
بچه ها اون سری بیگ باس فقط با اختلاف 1% (5 رأی) دوم شد ... نزارید دوباره این اتفاق شوم رخ بده!!:d ... این در حالی بود که کراش عزیز هم تو اون گروه بود و خیلی از فن های قدیمی(105 نفر!) بهش رأی دادن ، که ایندفعه میتونن رأی شون رو به آقا بیگ باس بدن!!!;):d ....

پ.ن : فقط کافی بود به جای لفظ واژه بیگانه و غریب "Big Boss" از "N*ked Snake" تو نظر سنجی استفاده شده بود تا با خیال راحت تا فینال مسابقه میرفت بالا!!!!!:d...

آخرین ویرایش:
من از همه ملت گیمر و بازیباز تقاضا دارم موقعی که می خوان به بتمن رای بدن صبر کنن و تامل کنن
خواهش میکنم تحت تاثیر فیلم های نولان قرار نگیرید و در عالم بازی به این که به کدومش احساس دارید رای بدید
این که بگید شوالیه تاریکی معلومه و کاملا میرسونه که تحت تاثیر فیلم های نولان شدید و هدف ما که بازی هستش اینجا کنار گذاشتید
مرسی از دوستان

------------------------
من هم به بیگ باس به کسی که در دنیای گیم از بی همتا ترین افراد هستش رای میدم باشد

هیچ موقع آخرین مرحله آرکام و اون اتفاق ها و دیالوگ هایی که رد و بدل شد و صحنه پایانی که بتمن جوکر رو روی دستاش گرفت بود از یادم نمیره!
68230758694486936459.jpg

90188500910305004571.jpg

ایول ما بردیم :d
بریم واسه بعدی:
من بتمنو به خاطر فیلمش طرفدارش نشدم و از superheroها زیاد خوشم نمیاد ولی وقتی بتمن رو بازی کردم در کمال ناباوری نظرم عوض شد(منظور arkham asylum هست) و شماره بعدیش هم که عالی بود، شخصیت پردازیش کاملا تغییر کرده بود، نسبت به فیلمش !
ولی خوب Big Boss بسیار مرد بزرگی هست:d و اینکه خیلی شخصیت پیچیده ایه
من الان توش موندم :d
و کلام آخر اینکه :
دست تک تک کسایی که به Agent 47 رای دادن رو به گرمی میفشاریم:biggrin1:. (2)
دمتون گرم:d

خوب دور پنجم هم سنت شکنی نشد و کاراکتری که من انتخاب کردم بازم حذف شد !!! ولی خداییش الطایر آبرومندانه حذف شد .. فقط 21 رای کم آورد ...
آقا نوید یادت باشه این برد را جناب 47 مدیون رای ندادن من هست ! پس برای تخلفاتم باید تخفیف فوق العاده ای قائل بشی :دی
خوب حالا بین بتمن و بیگ باس چه کنم !؟ به کی رای بدم تا حذف بشه !؟ :دی

با اینکه مامور برد ولی خیلی دوست دارم مثل برنامه نود که زیر و بم شماره ها رو در میاره سن رای دهندگان و تاریخ ثبت نامشون تو سایتو تفکیک کنید و بزنید خیلی جالب میشه
یعنی اگه کسانی که به الطایر رای دادن میانگین سنیشون بالای 17 سال باشه من دیگه گیم رو میزارم کنار:|

دوستان روز موعود رسید . میخام گل بکارین و اجازه ندین این سرباز بدون مرز از این میلیونر بی درد شکست بخوره :دی

وفاداری تا مرگ :x

13479496889036452630.jpg

آقا به جان خودم Big Boss هم Snake هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or