دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا تا اونجایی که میدونم تو بین اون بازی و کارکتراشون هیچ کدومشون اونقدر محبوب نیستن به اندازه یکیشون که بخاطرش هزینه های 500 600 هزارتومانی میدن بعضیا که کنسول بخرن

فکر کنم کمترین رای رو Adam Jensen آورد !

من که فقط آدام و سم فیشر !

کاشکی یه کاری میکردین اصلا شخصیت انحصاری تو رای گیری نیاد ، چون بنظر من اونی که مثلا X360 داره رای میده به مارکوس فینکس و اونی که PS3 داره به نیتن دریک رای میده !

بعد همچی بهم میخوره چون شخصیت انتخاب کردن سلیقه ای یا پلتفرمشو داشتن نیست بستگی داره که توی بازی چقدر شخصیت خوب تعریف شده باشه ...

60 درصد از کارکتر ها انحصاری هستن..اگه اینطور بشه...باید شخصیت های بازی های ایرانی رو هم بیاریم تو لیست:d

60 درصد از کارکتر ها انحصاری هستن..اگه اینطور بشه...باید شخصیت های بازی های ایرانی رو هم بیاریم تو لیست:d

دوره قبل مگه نبودی (نبودی :دی) گرشاسب و لطف علی خان زند با فضاحت تمام حذف شدن. فک کنم رای هم نیاوردن :دی . بهشون لطف کردیم که این سری راهشون ندادیم. :دی

مگه اونا هم بودن داود؟
yahoo_4.gif
yahoo_21.gif

آره چنتا کاراکتر ایرانی دیگه هم داشتیم :دی

آخرین ویرایش:
دوره قبل مگه نبودی (نبودی :biggrin1:) گرشاسب و لطف علی خان زند با فضاحت تمام حذف شدن. فک کنم رای هم نیاوردن :biggrin1: . بهشون لطف کردیم که این سری راهشون ندادیم. :biggrin1:
مگه اونا هم بودن داود؟:d:))

خسته نشدید از این بچه بازی ها ؟ خب رأی دادین تموم شد رفت این پستا دیگه چه صیغشه ؟

از کی تاحالا تبلیغات شده بچه بازی ؟! اصلا می خوایم یه جوی بدیم نه که همش یه کلیک کنیم و تمام واستیم تا نتیجش بیاد !

از کی تاحالا تبلیغات شده بچه بازی ؟! اصلا می خوایم یه جوی بدیم نه که همش یه کلیک کنیم و تمام واستیم تا نتیجش بیاد !

ممد جان میخوای تبلیغ کنی مثل دوستان تو اون تاپیک بیوگرافی بزار، تاریخچه اون شخصیت یا از این چیزا، وقتی میگی به فلانی رای بدید پریمیوم بگیرید باید منتظر این بازخوردها هم باشی ...

فرمانده شپرد حتما در صدر خواهد بود .
چه کسی دنیارو از تهدید سارن و گت ها نجات داد ؟ فرمانده شپرد
چه کسی دنیارو از تهدید کلکتور ها نجات داد ؟ فرمانده شپرد
چه کسی دنیارو از دست ریپر ها نجات داد ؟ فرمانده شپرد
چه کسی یه کهکشان در حال جنگو متحد کرد ؟ فرمانده شپرد
اولین specter از نژاد انسان ها چه کسی بود ؟ فرمانده شپرد
چه کسی نژاد انسان رو سربلند کرد ؟ فرمانده شپرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or