دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چشه؟ خیلی هم خوشکله!
میدونین چیه؟ مشکل اینجاست خیلیا با MP3 مشکل دارن! حتی برای منافع اگر قیافه شماره اول یا دوم رو میگذاشتین، درجا سایت میپکید از ازدحام آرا!:d

پ.ن: ظواهر امر رو باید در نظر گرفت!
yahoo_4.gif

میدونین چیه؟ مشکل اینجاست خیلیا با MP3 مشکل دارن! حتی برای منافع اگر قیافه شماره اول یا دوم رو میگذاشتین، درجا سایت میپکید از ازدحام آرا!:d

پ.ن: ظواهر امر رو باید در نظر گرفت!:d
علي هرچيز بازي بد بود خدايي تو بخش اول بازي چهره ي مكس كه عالي بود:x

---------- نوشته در 11:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 PM ارسال شده بود ----------

داود گروه دوم گروه مرگ اينا بودن؟:|:d

علي هرچيز بازي بد بود خدايي تو بخش اول بازي چهره ي مكس كه عالي بود:x

---------- نوشته در 11:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 PM ارسال شده بود ----------

میدونم امیر. خود قیافه-ش که خوبه منتها بازی باعث شده که خیلیا با مکس مشکل پیدا کنن. حتی قیافه-شو هم دوست ندارن ببینن. ولی اگر اون قیافه سم لیک بود که ......>:d

میدونم امیر. خود قیافه-ش که خوبه منتها بازی باعث شده که خیلیا با مکس مشکل پیدا کنن. حتی قیافه-شو هم دوست ندارن ببینن. ولی اگر اون قیافه سم لیک بود که ......>:d<
نزن اين حرف رو علي چون به اون شخصيت عادت كردي اين حرف رو ميزني ولي از لحاظ چهره پردازي كه واقعا مكس 3 قوي تر از دوشماره قبلي بود >:d

نزن اين حرف رو علي چون به اون شخصيت عادت كردي اين حرف رو ميزني ولي از لحاظ چهره پردازي كه واقعا مكس 3 قوي تر از دوشماره قبلي بود >:d
خب معلومه دیگه به لطف گرافیک بازی، خیلی به جزئیات صورت مکس دقت شده بود و عالی بود ولی خیلیا اون قیافه سم لیک رو میپسندن. برای حفظ ظاهر میگم اینو وگرنه مشکلی نداره.

آره این گروه مرگه.

دارم تو فروم های انیمه تبلیغات می کنم و میگم بیان به ناروتو رای بدن. امسال با کارهای تبلیغاتی هم شده ناروتو رو برنده می کنم/.
پ.ن: تو فروم های خارجی هم میرم آدرس گوگل ترنسلیت سایت رو میدم که بیان به ناروتو رای بدن. یه Group هم تو فیس دوغ می سازم. کلی برنامه دارم واسه این دوره>:)

خب معلومه دیگه به لطف گرافیک بازی، خیلی به جزئیات صورت مکس دقت شده بود و عالی بود ولی خیلیا اون قیافه سم لیک رو میپسندن. برای حفظ ظاهر میگم اینو وگرنه مشکلی نداره.
نه علي جون كيفيت رو نميگم كلا استايل چهره ي مكس توي شماره سوم براي يه شخصيت بهتره تا خود نويسنده بازي كه معلوم نيست با خودش زيادي حال ميكرده شخصيت اصلي رو شبيه خودش ساخته يا فكر كرده بوده خيلي خوشتيپه نميدونم:d

ساعت 12:05 هست پس گروه دوم چي شد؟:|

آره این گروه مرگه.

دارم تو فروم های انیمه تبلیغات می کنم و میگم بیان به ناروتو رای بدن. امسال با کارهای تبلیغاتی هم شده ناروتو رو برنده می کنم/.
پ.ن: تو فروم های خارجی هم میرم آدرس گوگل ترنسلیت سایت رو میدم که بیان به ناروتو رای بدن. یه Group هم تو فیس دوغ می سازم. کلی برنامه دارم واسه این دوره>:)
20 روز پیش باید این کار را میکردی
دیگه به این دوره نمیرسن
ایشالا دوره های بعدی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or