SGT-Amir
کاربر سایت
این گروه دوم کجاست؟چرا پس برا من همون گروه اوله هنوز؟
![]()
آقا یه درخواست داشتم، اینکه عکس این مکس 3 رو با عکس مکس 1 یا 2 جایگزین کنین. این چیه به خدا......
میدونین چیه؟ مشکل اینجاست خیلیا با MP3 مشکل دارن! حتی برای منافع اگر قیافه شماره اول یا دوم رو میگذاشتین، درجا سایت میپکید از ازدحام آرا!:dچشه؟ خیلی هم خوشکله!
علي هرچيز بازي بد بود خدايي تو بخش اول بازي چهره ي مكس كه عالي بودمیدونین چیه؟ مشکل اینجاست خیلیا با MP3 مشکل دارن! حتی برای منافع اگر قیافه شماره اول یا دوم رو میگذاشتین، درجا سایت میپکید از ازدحام آرا!:d
پ.ن: ظواهر امر رو باید در نظر گرفت!:d
میدونم امیر. خود قیافه-ش که خوبه منتها بازی باعث شده که خیلیا با مکس مشکل پیدا کنن. حتی قیافه-شو هم دوست ندارن ببینن. ولی اگر اون قیافه سم لیک بود که ......>:dعلي هرچيز بازي بد بود خدايي تو بخش اول بازي چهره ي مكس كه عالي بود
---------- نوشته در 11:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 PM ارسال شده بود ----------
داود گروه دوم گروه مرگ اينا بودن؟:d
نزن اين حرف رو علي چون به اون شخصيت عادت كردي اين حرف رو ميزني ولي از لحاظ چهره پردازي كه واقعا مكس 3 قوي تر از دوشماره قبلي بود >:dمیدونم امیر. خود قیافه-ش که خوبه منتها بازی باعث شده که خیلیا با مکس مشکل پیدا کنن. حتی قیافه-شو هم دوست ندارن ببینن. ولی اگر اون قیافه سم لیک بود که ......>:d<
خب معلومه دیگه به لطف گرافیک بازی، خیلی به جزئیات صورت مکس دقت شده بود و عالی بود ولی خیلیا اون قیافه سم لیک رو میپسندن. برای حفظ ظاهر میگم اینو وگرنه مشکلی نداره.نزن اين حرف رو علي چون به اون شخصيت عادت كردي اين حرف رو ميزني ولي از لحاظ چهره پردازي كه واقعا مكس 3 قوي تر از دوشماره قبلي بود >:d
داود گروه دوم گروه مرگ اينا بودن؟:d
نه علي جون كيفيت رو نميگم كلا استايل چهره ي مكس توي شماره سوم براي يه شخصيت بهتره تا خود نويسنده بازي كه معلوم نيست با خودش زيادي حال ميكرده شخصيت اصلي رو شبيه خودش ساخته يا فكر كرده بوده خيلي خوشتيپه نميدونم:dخب معلومه دیگه به لطف گرافیک بازی، خیلی به جزئیات صورت مکس دقت شده بود و عالی بود ولی خیلیا اون قیافه سم لیک رو میپسندن. برای حفظ ظاهر میگم اینو وگرنه مشکلی نداره.
20 روز پیش باید این کار را میکردیآره این گروه مرگه.
دارم تو فروم های انیمه تبلیغات می کنم و میگم بیان به ناروتو رای بدن. امسال با کارهای تبلیغاتی هم شده ناروتو رو برنده می کنم/.
پ.ن: تو فروم های خارجی هم میرم آدرس گوگل ترنسلیت سایت رو میدم که بیان به ناروتو رای بدن. یه Group هم تو فیس دوغ می سازم. کلی برنامه دارم واسه این دوره![]()