دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کراش موجود بسیار باحالی میباشد ومن خیلی باهاش خاطره دارم ....ولی از استایل و صدا و جذبه و نگاه آدام نمیتونم بگذرم به همه طرفداران سبک RPG توصیه میکنم به تنها نماینده این سبک توی گروه اول رای بدهند !
آقا یکی این نتایج رو بزاره دیگه دارم عصبانی میشم میخوام بدونم کی از همه جلوتره !

خب من به ستاد هر دو سر زدم هر دو داشتن دروغ میگفتن :d هیچ کدوم هم کبابی شارژی چیزی نمیدادن :d

ولی خب چون شایعه شده که هرکی رای نده دیگه نمیتونه تو سایت بیاد رای دادم :d

با تمام احترامی که واسه طرفدارای rabbid دارم و خودم هم دوست داشتم بهش رای بدم ولی تو اکثریت راههای انتخاب بین دو گذینه که تو مغزم بود کرش برد که ناچار شدم دیگه :|:(

پ.ن: و این هم بگم که هیچ فشاری برای این انتخاب روی من نبوده :d

اين كه بيشتر شبيه اينه كه كريتوس افتاده دنبالش و كراش در حال فرار هست :d!‌( حيف كه كراش رو از ته اعماق قلبم دوست دارم وگرنه جا براي مسخره كردن داشت ولي همچين غلطي نميكنم !:d )

آفرين آفرين درستش هم همينه فن عاقل و بالغ به شما ميگن:d

زشته پسر نكن:d

Les_recherches_de_Crash_by_LeTourbillonEnchanT.gif

دوم درا دوم دوم دوم ! قــــــــــــــــــــــــــــــــــــیژ ! ( تیتراژ بود )

خب باز با Rabbids ها برگشتم !

ببینم کی Crysis رو دوست داره ؟!

rhga2urzyffgaqtbp.jpg

کی انیمه دوست داره ؟!

r6j40xhwznth8d9vfhp.jpg

کیه که جوکر رو دوست نداشته باشه ؟!

Why So Rabbids ! ?

wox1o6c0uxe9jtkh8s0z.jpg

طرفداران Rabbids خسته نشند !

هر کی دوست داره لیست شخصیت های گروه دوم رو قبل از شروع مسابقه ببینه کامنت منو Like کنه ;;) اگه تعداد Like ها به 200 نفر (:shrewd:) رسید لیست رو میدم ;;)

آخرین ویرایش:
یه جوری اینجا تبلیغات میکنید ُ پست میزارید انگار که مثلآ مسابقه جایزه ی میلیونی داره! به شخصه باید اعلام کنم که نظر من و انتخاب خودم با هیچکدوم از تبلیغات شما عوض نمیشه و اکثریت دوستان هم همینطور هستن! اگر صد نفر بیان اینجا بگن به کرش رای بدید، من اگر کریتوس رو دوست داشته باشم، به اون رای میدم و در نتیجه این تبلیغات بی فایدست! پس خواهشآ الکی خودتون رو خسته نکنید.

فکر کنم کمترین رای رو Adam Jensen آورد !

من که فقط آدام و سم فیشر !

کاشکی یه کاری میکردین اصلا شخصیت انحصاری تو رای گیری نیاد ، چون بنظر من اونی که مثلا X360 داره رای میده به مارکوس فینکس و اونی که PS3 داره به نیتن دریک رای میده !

بعد همچی بهم میخوره چون شخصیت انتخاب کردن سلیقه ای یا پلتفرمشو داشتن نیست بستگی داره که توی بازی چقدر شخصیت خوب تعریف شده باشه ...

فکر کنم کمترین رای رو Adam Jensen آورد !

من که فقط آدام و سم فیشر !

کاشکی یه کاری میکردین اصلا شخصیت انحصاری تو رای گیری نیاد ، چون بنظر من اونی که مثلا X360 داره رای میده به مارکوس فینکس و اونی که PS3 داره به نیتن دریک رای میده !

بعد همچی بهم میخوره چون شخصیت انتخاب کردن سلیقه ای یا پلتفرمشو داشتن نیست بستگی داره که توی بازی چقدر شخصیت خوب تعریف شده باشه ...

بعد چه کارکتری می مونه این وسط ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or