Naruto
کاربر سایت
اینجوری که شواهد میشه فهمید مدیرها قصد داتشن کاری کنن که نیتن به مارکوس بخوره ولی معادلاتشون به هم خورد..
Conspiracy Theory
+
گیف به انتخاب کاربران (ترجیحا فیس پالم
اینجوری که شواهد میشه فهمید مدیرها قصد داتشن کاری کنن که نیتن به مارکوس بخوره ولی معادلاتشون به هم خورد..
این سرعت عمل اعضای سایت رو میرسونه که تا پست میزاری میخوان جواب بدن
راستی داداش من فکر نکنم لارا بتونه دانته رو ببره چون تا جایی که من میدونم اکثرا دانته رو بیشتر و بهتر از لارا میشناسن ولی بازم میشه گفت رقابت سخته و 50 - 50
به امید موفقیت برای همه![]()

البته بلوری ها رو باید بیان دم خونمون به زور بگیرنبهنام داداش زحمت اين بلوري هارو بكش بعدا با هم حساب ميكنيم:d
(بعد از یه باس فایت مشتی 
به امید خدا بتمن میاد بالا !البته بلوری ها رو باید بیان دم خونمون به زور بگیرن(بعد از یه باس فایت مشتی
)
----------------------------
دور بعد اینا میان بالا:
Ezio
Solid Snake
Altair
بین Big Boss و بتمن شک دارم ولی احتمال بتمن بیشتره متاسفانه
Dante
Max Payne
John Marston
Kratos
نیما اون رای هایی که به نیت داده سد حروم شدنبدترین اتفاق این بود که نیتن و اسنیک اینجا بهم بخورن ... کرش که مشخص بود نمیاد بالا ، اگه یه ذره سیاست داشتید اونهمه رای رو حروم کرش نمیکردید :d
اون رای ها باید به کراش داده میشد :dنیما اون رای هایی که به نیت داده سد حروم شدناون رای ها باید به کراش داده میشد :d
من واقعا نمیدونم شما چرا فکر کردید با وجود نیتن و اتزیو ممکنه کرش بیاد بالا ... یه نگاه به آمار قبلی میکردید میفهمیدید ... بنابراین چون مثل روز روشن بود کرش نمیاد بالا اون 127 رای حروم شد ، اکثر کسایی که به کرش رای دادن انتخاب دومشون نیتن بود و اگه به نیتن رای میدادن الان با اختلاف زیادی اول میشد و این دور به اسنیک نمیخورد که زود حذف بشه .