دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این سرعت عمل اعضای سایت رو میرسونه که تا پست میزاری میخوان جواب بدن :دی

راستی داداش من فکر نکنم لارا بتونه دانته رو ببره چون تا جایی که من میدونم اکثرا دانته رو بیشتر و بهتر از لارا میشناسن ولی بازم میشه گفت رقابت سخته و 50 - 50 :دی
به امید موفقیت برای همه :دی

مگه ميشه كسي لارا رو بهتر از دانته نشناسه؟:d كلي خاطره دارم باهاش از شماره هاي اولش :x

بدترین اتفاق این بود که نیتن و اسنیک اینجا بهم بخورن ... کرش که مشخص بود نمیاد بالا ، اگه یه ذره سیاست داشتید اونهمه رای رو حروم کرش نمیکردید :d

بهنام داداش زحمت اين بلوري هارو بكش بعدا با هم حساب ميكنيم:d
البته بلوری ها رو باید بیان دم خونمون به زور بگیرن :)) (بعد از یه باس فایت مشتی :دی)
----------------------------
دور بعد اینا میان بالا:

Ezio
Solid Snake
Altair
بین Big Boss و بتمن شک دارم ولی احتمال بتمن بیشتره متاسفانه :|
Dante
Max Payne
John Marston
Kratos

البته بلوری ها رو باید بیان دم خونمون به زور بگیرن :)) (بعد از یه باس فایت مشتی :دی)
----------------------------
دور بعد اینا میان بالا:

Ezio
Solid Snake
Altair
بین Big Boss و بتمن شک دارم ولی احتمال بتمن بیشتره متاسفانه :|
Dante
Max Payne
John Marston
Kratos
به امید خدا بتمن میاد بالا !

آقا اسم Big Boss رو بکنین Na.ked Snake، فونت اسنیک هم بزرگ باشه که کسی نتونه اون نیکد رو بخونه بتمن که هیچی، بتمن و ریحانا هم بیاری رای میاره قدش:دی!
اونایی که میرن صفحه اصلی رای میدن بعضیا اصن نمیدونن این بیگ باس کیه، دیدم که می گم:دی!

بدترین اتفاق این بود که نیتن و اسنیک اینجا بهم بخورن ... کرش که مشخص بود نمیاد بالا ، اگه یه ذره سیاست داشتید اونهمه رای رو حروم کرش نمیکردید :d
نیما اون رای هایی که به نیت داده سد حروم شدن :-" اون رای ها باید به کراش داده میشد :d

نیما اون رای هایی که به نیت داده سد حروم شدن :-" اون رای ها باید به کراش داده میشد :d

من واقعا نمیدونم شما چرا فکر کردید با وجود نیتن و اتزیو ممکنه کرش بیاد بالا ... یه نگاه به آمار قبلی میکردید میفهمیدید ... بنابراین چون مثل روز روشن بود کرش نمیاد بالا اون 127 رای حروم شد ، اکثر کسایی که به کرش رای دادن انتخاب دومشون نیتن بود و اگه به نیتن رای میدادن الان با اختلاف زیادی اول میشد و این دور به اسنیک نمیخورد که زود حذف بشه .

من واقعا نمیدونم شما چرا فکر کردید با وجود نیتن و اتزیو ممکنه کرش بیاد بالا ... یه نگاه به آمار قبلی میکردید میفهمیدید ... بنابراین چون مثل روز روشن بود کرش نمیاد بالا اون 127 رای حروم شد ، اکثر کسایی که به کرش رای دادن انتخاب دومشون نیتن بود و اگه به نیتن رای میدادن الان با اختلاف زیادی اول میشد و این دور به اسنیک نمیخورد که زود حذف بشه .

به نمایندگی از طرف اون 127 نفر : میخواستیم به نیت رای بدیم ولی دوستان حس نوستالژیمون رو فعال کردن ما هم رفتیم طرف کراش :دی

بگردید اون کسانی که عامل این تغییر جهت ما شدن رو پیدا کنید :دی

کریتوس خورد به شپرد..کریتوس راحت میاد بالا
مکس هم خورد به پرنس پرشیا ..مکس هم راحت میاد بالا

مکس پین و کریتوس میخورن به هم تو دور بعدی...چه شود :d

47417548193866031451.jpg

بی شک رای ما مرد خسته گیمینگ "مکس پين"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or