دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Lara Craft

دور چهارم - مسابقه ششم

65805707796780395695.jpg

رای ما در این دور هم Lara Croft :x - Tomb Rider :-*

دوستان مسابقه سختیه...، اما امیدورارم شما باز هم با رای هاتون به بانو لارا کرافت مارو شرمنده خودتون کنید و لارا باز هم به مرحله بعد صعود کنه...
برنده مسابقه بین Master Chief و اJohn Marston هم از همین الان خودشو گرم کنه و آماده مبارزه با لارا جان باشه...:d >:d<

...............................................................................................................................................

دور چهارم - مسابقه ششم

65805707796780395695.jpg

دوستان مسابقه سختیه...، اما امیدورارم شما باز هم با رای هاتون به بانو لارا کرافت مارو شرمنده خودتون کنید و لارا باز هم به مرحله بعد صعود کنه...
برنده مسابقه بین Master Chief و اJohn Marston هم از همین الان خودشو گرم کنه و آماده مبارزه با لارا جان باشه...:d >:d<

...............................................................................................................................................
ببین نشد دیگه !!!!
وقتی پای دانته در میان است !!!! :d

چه بد شانسه این بتمن!!!
و چه بد شانسه این بیگ باس!!!
اصلا دوست ندارم یکیشون تو این دور حذف شه! :|
آخه چی میشد توی اون گروه کچل بارکددار اول نمیشد ...

دور چهارم - مسابقه ششم

65805707796780395695.jpg

داداش چرا زیر عکس دانته اسم لارا رو گذاشتی؟ :دی

مرتضي تسليت داداش اينا همه كار دست هاي پشت پرده بود تا Crash رو حذف كنن:(
:d
نوید بیا مذاکره کنیم ببینیم چیکار میشه کرد که اسنیک و نیت جفتشون بیان بالا :| همینطور بتمن و بیگ باس :|
بهنام راست ميگه نويد خرج ناتان براي رفتن به فينال چنده؟:|

بابا آخه این رواست که solid snake با nathan drake بیوفته ؟؟؟ به خدا بی انصافیه .

پ.ن : بیش از همه چیز منتظر حماسه ی حذف بتمن به دستان سرباز بدون مرز رئیس بزرگ هستم . دوستان ببینم چیکار میکنین دیگه .

Lara Croft

داداش چرا زیر عکس دانته اسم لارا رو گذاشتی؟

آره:d چون سریع سرهمش کردم و ساختم، اشتب شده بود، شرمنده:"> چند دقیقه بعد از ارسال فهمیدم اما نمیشد کاریش کرد چون یکی از دوستان نقل قولش کرده بود:(

دور چهارم - مسابقه ششم

باز هم میگم رای ما در این دور هم Lara Croft :x - Tomb Rider :-*
نسخه ویرایش شده :d :

43831538935864651603.jpg

ببین نشد دیگه !!!!
وقتی پای دانته در میان است !!!! :d

حالا شده دیگه... کاریش هم نمیشه کرد...:d اتفاقا اینو دیگه کاملا مطمئنم که درست نوشتم;)
ببین لارا، دانترو در مرحله 4 شکست میده و صعود میکنه به Quarter-finals، در Quarter-finals هم افتاده با برنده مسترچیف و جان که هنوز مشخص نشده:d:

مرحله 1/4 نهایی - مسابقه شماره 11 :

35869489689485621223.jpg

.......................................................................................................................................................................................

آخرین ویرایش:
پیش بینی من از کسانی که این دور بالا میان تا فینال :
کریتوس
مکس پین
الطایر
سالید اسنیک
جان مارستون
دانته
بتمن
اتزیو
دور بعد :
کریتوس
سالید اسنیک
جان مارستون
بتمن
دور بعدش :
کریتوس
بتمن
فینال من :
بتمن vs کریتوس
برنده : ؟؟؟؟؟

شما هم پیشبینیهاتون رو کامل بذارید ببینیم دست آخر کی نوستراداموس از کار در میاد ... :دی

گروه چیف یک مقدار خطریه !!! امکان اوت شدنش هست :d
و امیدوارم اسنیک نیت رو شکست بده و بتمن هم بیگ باس رو ! (یا بالعکس، فرق نداره)
دوست دارم به ترتیب اینا بیان بالا:
کریتوس
prince
47
سالید
چیف
دانته
بتمن
اتزیو :d

آره:d چون سریع سرهمش کردم و ساختم، اشتب شده بود، شرمنده:"> چند دقیقه بعد از ارسال فهمیدم اما نمیشد کاریش کرد چون یکی از دوستان نقل قولش کرده بود:(

این سرعت عمل اعضای سایت رو میرسونه که تا پست میزاری میخوان جواب بدن :دی

راستی داداش من فکر نکنم لارا بتونه دانته رو ببره چون تا جایی که من میدونم اکثرا دانته رو بیشتر و بهتر از لارا میشناسن ولی بازم میشه گفت رقابت سخته و 50 - 50 :دی
به امید موفقیت برای همه :دی

به ناتان درك راي بديد بلوري اورجينال بگيريد >:d
بهنام داداش زحمت اين بلوري هارو بكش بعدا با هم حساب ميكنيم:d

واكنش ناتان به خاطر رودررويي با اسنيك

ناتان: Oh C r a p

oh+_767a5fa0f3077883025a6736cedecb75.gif

اینجوری که شواهد میشه فهمید مدیرها قصد داتشن کاری کنن که نیتن به مارکوس بخوره ولی معادلاتشون به هم خورد..

در کل شاهد اتحاد:

PS3+PC+Wii+iPhone VS XBOX 360
یا
XBOX 360+PC+Wii+iPhone VS PS3
باشید

این قضیه در گروه 1 و 5 و 7 و 8 اتفاق خواهد افتاد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or