دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ولی من به به چیزی رسیدم :دی PS3 فن زیاد داریم کلا :دی من فکر میکردم تعداد این عزیزان کمتر از این مقدار باشه :دی

اصلا به ps3 ربطی نداره . شخصیتای سونی کلا خیلی جالب و دلنشین بودن از اول .

پ.ن : اگه کرش تو یه گروه دیگه بود نیتن با اختلاف 10-20 درصدی اول میشد ( ولی با افتخار حذف شد کرش we'll miss him ) . یه بار دیگه اینجوری بندازین گروه ها و شخصیتا رو قیام خواهیم کرد :دی

آخرین ویرایش:
چیف افتاد با جان مارستون :| ای بابا خیلی سخت شد کار صعود چیف ولی خب جان مارستون هم عزیز دل ماست، حداقل به دست یه آدم باحال حذف میشه :دی نیتن هم افتاد با اسنیک، این جا هم ای بابا :| :دی قرعه کریتوس و عمو مکس خودمون هم شدیدا هُلو هست، باحال ترین مسابقه هم به نظرم همون نیتن و اسنیک و بتمن و بیگ باس هستن :دی

اتزیو با خیال راحت مینوشد چون با اقتدار همچون یک اساسین واقعی صعود کرد !

اتزیو و الطیر هر دو خوشحال از صعود یکدیگر و سربلندی اساسین ها !

دوستان باز این بیگ باس با بتمن ما افتاد !؟؟

من یه حساب کتا کردم . تمام جوانب رو هم در نظر گرفتم . semi-final رو اینجوری پیش بینی میکنم :دی

Kratos vs Solid Snake

John Marston vs Batman

وفینال با اشک های فراوان :دی

Solid Snake vs Batman

و برنده کسی نیست جز ...
I'm No Hero , Never Was , Never Will be ....!

من یه حساب کتا کردم . تمام جوانب رو هم در نظر گرفتم . semi-final رو اینجوری پیش بینی میکنم :دی

Kratos vs Solid Snake

John Marston vs Batman

وفینال با اشک های فراوان :دی

Solid Snake vs Batman

و برنده کسی نیست جز ...
I'm No Hero , Never Was , Never Will be ....!
اشتباه کردی !
و برنده کسی نیست جز ...
The Dark Knight

اگر همینا به هم خورده باشن اون Batman Vs. Big Boss سخت میشه خیلی و Solid Snake Vs. Nathan Drake باز هم سختتر ولی ما طرفداری خودمون از Big Boss کبیر:d و Nathan Drake جوانمرد:d رو اعلام میکنیم که همانا این دفعه یکی از بهترین شخصیت های متولد شده در این نسل رو(بنظر من که بهترین) اول کنیم

:((:((:((:((:((:((
90807398958946596175.png

نمیبخشمتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or