IGI کاربر سایت Jul 26, 2007 #34 نوشته شده توسط kolah: دوست داشتم جای leon در اویل 4 یا danteدر devil may vry 3 بیشتر... من هم دوست داشتم جايه danteدر باشمdevil may vry 3 و واقعا بايد شجاعت را از اين شخصيت ياد گرفت
نوشته شده توسط kolah: دوست داشتم جای leon در اویل 4 یا danteدر devil may vry 3 بیشتر... من هم دوست داشتم جايه danteدر باشمdevil may vry 3 و واقعا بايد شجاعت را از اين شخصيت ياد گرفت
M MANIX کاربر سایت Jul 26, 2007 #35 من دوست داشتم جايه نيو تو ماتريكس بودم يا جايه جان كنستانتين در كنستانتين
Wroth Master کاربر سایت Jul 26, 2007 #37 prince در هر کدوم از شماره ها only prince فقط پرنس چون من آریایی هستم و دوست ندارم جای این شخصیت های غربی ... بازی کنم پس only prince in prince of persia series :cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
prince در هر کدوم از شماره ها only prince فقط پرنس چون من آریایی هستم و دوست ندارم جای این شخصیت های غربی ... بازی کنم پس only prince in prince of persia series :cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
Asuka-200X کاربر سایت Jul 26, 2007 #38 Asuka kazama :cheesygri:cheesygri:cheesygri Leon (الان همچین حرفی میزنم)
S sam عضو جدید Jul 26, 2007 #39 من دوست داشتم جای تامی تو mafia بودم:biggrin1: با اینکه زندگی سختی داشت و اخرم کشتنش
Ehsan Loyal Member Jul 27, 2007 #42 Nero....Dante......Vergil...! no diffrent ! but i like to be alive
R Roxas کاربر سایت Jul 27, 2007 #43 اگر پسر بودم دوست داشتم جای نرو باشم! تو دختر ها هم دوست دارم جای لارا کرافت یا لیدی باشم!
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jul 27, 2007 #44 لارا کرافت یا لیدی بیشتر... لیدی ماله چی بازیه؟!