دوست داشتین به جای کدوم یک از کاراکتر ها باشید؟

به نظر من آدم نباید اینقدر تو دنیای بازی غرق بشه !!!
دقیقا همینطوره دوست عزیز
همیشه دور و اطراف ادم یه چیزهای مثبتی هست که ادم خیلی بهشون نزدیک نمیشه.ولی اگر بر حسب اتفاق اونها رو به نحوی تجربه کنه,با خودش میگه چه چیزی بوده و من نمیدونستم.ولی خوب نزدیک شدن به این موهبت ها! فقط به سلیقه ادم بستگی داره
البته شاید در پاسخ به نظر شما جالب باشه که بگم من یه دوره بحرانی از زندگیم رو با به گفته شما غرق شدن در دنیای بازی گذروندم که حتم دارم هیچ چیزی جز بازیها در اون زمان نمیتونست فکر منو از مسائل ازار دهنده ذهنم دور کنه...
در ضمن باید اشاره کنم که بازیها فقط اون چیزی که ما میبینیم نیستن.ما ها چه بخواهیم و چه نخواهیم ضمن بازی از شخصیت های اون درسهای زیادی میگیریم که از جمله اونها استقامت و هدفمند بودن و به اصطلاح کم نیاوردن تو خیلی از مراحل زندگیه......
کسی توی دنیای بازی غرق نشده.. اینجا همه دارن توی دنیای بازی "زندگی" میکنن!
به همین دلیله که رضا جان میگه ما غرق نشدیم و زندگی میکنیم.;)

م من یه دوره بحرانی از زندگیم رو با به گفته شما غرق شدن در دنیای بازی گذروندم که حتم دارم هیچ چیزی جز بازیها در اون زمان نمیتونست فکر منو از مسائل ازار دهنده ذهنم دور کنه...

به همین دلیله که رضا جان میگه ما غرق نشدیم و زندگی میکنیم.;)

بله بله واقعا همینجوری هست . حالا خوب یا بد باعث شد یه زمانی به هیچی تو دنیا فکر نکنم و یه دقیقه آرامش داشته باشم . دور از مشکلات بیرون;) بهترین توهم دنیاست هم میری تو فضا هم جونتو از دست نمیدی مثل ..................:)

من دوس داشتم جای شخصیت خودم تو سیمز 2 باشم.خداییش داره حال دنیا رو میکنه!صبح هلیکوپتر میاد دنبالش ظهر برمیگرده .پول که هیچی اصلا بحثش نیست!یه زن داره عین پنجه آفتاب که هر شب .. ....... ..... ... .....(cencored).یه خونه در حد کاخ و کلی وسایل خفن!ازشم میشه فیلم ساخت ولی فیلم س.س. :lol:

اهم...
عجیبه ولی من هیچ وقت دلم نمیخواست جای کسی باشم،به جاش سعی کردم صفات خوبی که در بعضی شخصیت ها میدیدم-چه مرد چه زن-رو بگیرم...مثل شجاعت،بخشش،فداکاری...

من سعی کردم صفات خوبی که در بعضی شخصیت ها میدیدم-چه مرد چه زن-رو بگیرم...مثل شجاعت،بخشش،فداکاری...

درسته من باهات موافقم:

من شجاعت رو از نینجای قرمز توی نینجاهای تورتلس... :biggrin1:
بخشش رو از کریتوس توی گاد آف وار... :-"
و فداکاری رو از تامی مونتانا توی اسکار فیس میگیرم...!:)

انتخاب کردن یک شخصیت خاص خیلی سخت است.
من تا حالا بازیهای زیادی انجام داده ام و با شخصیت هایی با پرداخت های متفاوت برخورد کرده ام که هر کدومشون به اندازه یک نوول جایگاه پرداخت و مشخص کردن ویژگی دارند.
-------------------------------------------------------------------------------
در سری میراث کین و سول ریور ( Legacy of Kain & Soul Reever )
از Kain بخاطر غرور و شجاعت بی حد وحصر ش خیلی خوشم میاد.
از فداکاری و شجاعت رازیل همچنین
------------
در سری Final Fantasy
از Vincent Valentine بخاطر تودار بودن و عمق زیاد شخصیت اش خیلی خوشم میاد.
Cloud Strife با اون تیپیک بسیار مغموم در Advent Children که دائما" احساس گناه می کند خیلی روی من تاثیر گذاشت تا اونجا که به مدت دو ماه توی خودم بودم و احساس گناه می کردم.
سفیروث هم بهترین Anti Hero و دشمنی است که تابحال دیده ام.اگر سفیروث نبود فاینال 7 افسانه نمی شد...
Squall رو هم بخاطر صبر و استقامت اش در رسیدن به هدف خودش دوست دارم.
------------
در سری Metal Gear Solid
Snake را هم مدل جوانی های بیگ باس و هم سولید اسنیک رو بی اندازه بهشون علاقه دارم.
از Boss هم خیلی خوشم میاد و همچنین Raiden ...
------------
شخصیتهای بیشتری هم مانند دانته ، لینک ، ماریو ، کاپیتان Tsubasa و کاکرو یوگا ، تامی آنجلو و ... هم دوست دارم.

ولی از بین این همه شخصیت فقط دوست داشتم ترکیبی از خصوصیات و توانایی های Vincent ، Cloud و Sephiroth باشم.

حالااااااااااااااااا!!!!!!!!!!

تامی مونتانا = تونی مونتانا

کاکرو جون حالا شما اینقدر به دل نگیر هرچی باشه از این که بدتر نیست!!! :biggrin1:

33jk4t5.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or