devil girl کاربر سایت Nov 9, 2011 #63 تاپیک که موضوعش تکراریه اما من دوست داشتم جای : جیل ، تریش یا لارا بودم
NINJѦ Kill em With Kindness کاربر فعال Nov 13, 2011 #64 من شخصا از پرنس 4 خیلی خوشم میومد چون تو بازی احساساتش توسط الیکا درک شد ... کلا از کراکترهای احساساتی خوشم میاد Spoiler نمیدونم شاید من فکر میکنم که احساساتی بود
من شخصا از پرنس 4 خیلی خوشم میومد چون تو بازی احساساتش توسط الیکا درک شد ... کلا از کراکترهای احساساتی خوشم میاد Spoiler نمیدونم شاید من فکر میکنم که احساساتی بود
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Aug 18, 2012 #68 Ezio و Conor Price توی Cod این یارو توی پروتوتایپ 2
parsa php کاربر سایت Aug 18, 2012 #69 من دوست داشتم جای ray man باشم ! چون همیشه شاده و تو دنیاش هیچ غمی نیست ( در ضمن امتحان هم نمیده ! )
_عرفان_ کاربر سایت Jan 17, 2013 #72 دوس نداشتم جای هیچ کدومشون باشم...!چون در جا میموردم!واسه همون میگم میخواستم به جای کیت واکر تو سری بازی های syberia باشم...چون هیچ مرگی اونو تحدید نمیکنه!
دوس نداشتم جای هیچ کدومشون باشم...!چون در جا میموردم!واسه همون میگم میخواستم به جای کیت واکر تو سری بازی های syberia باشم...چون هیچ مرگی اونو تحدید نمیکنه!
RealMadrid C.F. Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Jan 17, 2013 #75 جای Spider Man و Ezio Leon و نخندید خو :d ایدا وانگ :d