دوست دارید Devil May Cry 5 چگونه باشد ؟

کدام شخصیت 4 DeviL May Cry ؟

• Nero

رای‌ها: 17 33.3%
  • Dante

رای‌ها: 30 58.8%
  • Credo

رای‌ها: 0 0.0%
  • Trish

رای‌ها: 1 2.0%
  • Lady

رای‌ها: 3 5.9%
  • Kyrie

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
Devil_May_Cry_5_cover_by_SOTDcorp.jpg

همین box art خیلی باحاله اصلا وجود همه ی شخصیت های قبلی بازی مخصوصا ورجیل و دانته و نرو بازیرو خیلی باحال میکنه :) اصلا اگه این سه تا نباشن من بازیرو میندازم دور

دوست عزیز این انیمه دویل می کرای هست و اون کاوری که در صفحات قبل موجود می باشد کاوره انیمه دویل می کرای با کیفیت بلوری است!!!

دوستان این عکس رو ببنید قضیش چیه؟:confused: ساختگی هست؟

http://timtribu.info/phproxy/index....Y3J5L2RtYzUvZGV2aWxtYXljcnk1LTEuanBn--&hl=0e9

این لینکی که دادید ماله من کار نمیکنه
میشه یه جای دیگه اپلود کنید عکسو

رفیق این عکسه که گذاشتی همینیه که من نتونستم از لینک بازش کنم؟؟؟

سلام،
من سرعت نتم خیلی خوب نیست نمی تونم خیلی سرچ کنم!
هرکس لینک خوبی پیدا کرد به انگلیسی، اگه خودش نخواست یا نتونست، بده من ترجمه کنم

سلام،
من سرعت نتم خیلی خوب نیست نمی تونم خیلی سرچ کنم!
هرکس لینک خوبی پیدا کرد به انگلیسی، اگه خودش نخواست یا نتونست، بده من ترجمه کنم
بحث این حرفا نیست...! من خودم انگلیسیم خوبه ولی هنوز چیزی اعلام نشده به غیر از یک BOXSOT انیم که ارزش رسمی نداری.

به نظر من در Devil May Cry 5 گویندگان صدای نسخه‌ی 1 باید برگردن. (صدای دانته‌ی اصلی)
سبك بازی باید Fantasy Action بشه نه Crazy Action با آهنگ‌های بی مزه‌ی Rock
معماری‌های قدیمی فانتزی اسپانیایی/انگلیسی سبك گوتیك باید در بازی‌های بعدی برگردن.
اگه مالتی پلتفورم شدن باعث افت كیفیت بازی بشه پس بازی بهتره كه مالتی پلتفورم نشه.
آهنگ سازی بازی رو باید Masami Ueda انجام بده.
شخصیت‌های Animated Series هم در بازی بیان بد نیست.
معما‌های بازی باید مثل DMC1 بشه.
استفاده از تفنگ‌ها و سلاح‌های قدیمی . مخصوصاً شمشیر محبوب Alastor و Force Edge

عكسا رو ببینین منظورم ایناس:

دانته در حسرت سلاح‌های Devil May Cry 1

21791-bigthumbnail.jpg

127133_wallpaper_devil_may_cry_01_1280.jpg

300px-DA_Alastor.jpg

1-92548_2.jpg

300px-Sparda_1.jpg

devilmaycry_4_640.jpg

300px-Ifriftgauntlets_2.jpg

ifrit.jpg

808-devil-may-cry-010-ysgwj.jpg

نمي دونم اينجا چه كسايي نسخه ي اول تموم كردن اما اگه تموم كرده باشن دقيقا مي دونن كه اين بازي چه غولي در دنياي گيم هست البته اولاش به خاطره سختي زياد خيلي ها گذاشتنش كنار كه منم البته اين كار انجام دادم اما بعدش تا اخر رفتم و بسيار باهاش حال كردم
در كل بايد سبك بازي به حالت اوليه خودش برگرده نمي دونم چرا ديگه هيچ كس بازي فكري نمي سازه

كاملاً موافقم. من از نسخه‌ی اول این بازی شروع كردم. سبك بازی باید Action Fantasy بشه نه Action و Crazy Action. هیچكدام از بازی‌های دویل می كرای به خوبی دویل می كرای1 نبودند. هیچكی نمی تونه این حرفو نقض كنه. این بازی توسط تیم Little Devil Team ساخته شده بود.

اما حالا اين بگم كه ! دقيقا Nelo همون Nero هست و روحش منتقل شده به جسم Nero ، ورجيل پس از شكست از دانته كنار يك كليسا ميوفته جايي كه آگنوس بوده و اون و اسير ميكنه و...

شخصیت نرو، نلو انجلو نیست چون از بچگی با كلیه بزرگ شده پس نمی تونه باشه.
نلو انجلو همون ورجیل بدخواه بود كه زره به تن داشت. ورجیل درجزیره‌ی Mallet در DMC1 كشته می شه و دانته گردنبند اونو تصاحب می كنه. چطور ممكنه كه در كليسایی كه آگنوس بوده بیفته؟ مگه اینكه كپكام داستان بازی رو از نسخه‌ی اول به بعد تغییر داده باشه كه خیلی اشتباه كرده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or