دوست دارید Devil May Cry 5 چگونه باشد ؟

کدام شخصیت 4 DeviL May Cry ؟

• Nero

رای‌ها: 17 33.3%
  • Dante

رای‌ها: 30 58.8%
  • Credo

رای‌ها: 0 0.0%
  • Trish

رای‌ها: 1 2.0%
  • Lady

رای‌ها: 3 5.9%
  • Kyrie

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
دانته از همون شماره ی اول خیلی ها رو مجذوب خودش کرده بود.
عزیزم انقدر شماره های قبلی این بازیرو به رخ من نکش چون هر سه تا شو صد هزار سال پیش تموم کردم رو همه ی مد ها

دوستان لطفا قبل از اين كه علايق شخصيتون رو بيان مي كنيد حداقل يك دور داستان بازي رو مرور كنيد.
اینجا تاپیکش مخصوص اینه که بچه ها بیان علایق شخصی خودشون رو بگن نه اینکه داستان بازیرو مرور کنن

عزیزم انقدر شماره های قبلی این بازیرو به رخ من نکش چون هر سه تا شو صد هزار سال پیش تموم کردم رو همه ی مد ها
1- مگه من گفتم شما تموم نکردی؟!
2- مگه من شماره های قبلی رو به رخ شما کشیدم؟
لطفا پست قبلی خودتون رو یه بار دیگه با دقت بخونید و بعد پست من رو.
دانته هم شخصیت باحالیه و اون مرامی که برا نرو گذاشت خیلی هارو مجذوب خودش کرد اگه شخصیتش یه کم سنگینتر و مرموز تر بود من بیشتر دوسشش داشتم
دانته از همون شماره ی اول خیلی ها رو مجذوب خودش کرده بود.

دوستان من واقعا متوجه نمی شم من صفحه آخر فن های Devil رو خوندم. شما واقعا فکر می کنید Nero همان Vergil هست؟:eek: من که فکر نمی کنم. به نظر من اشتباه هست. راستی می خواین نظراتتون رو برای Capcom بفرستید شاید یک بازی جدید از روش بسازه:laughing::laughing:

اینجا تاپیکش مخصوص اینه که بچه ها بیان علایق شخصی خودشون رو بگن نه اینکه داستان بازیرو مرور کنن
بله بايد علايق شخصي رو بيان كرد ولي بايد علايق شخصي با داستان بازي مطابقت داشته باشه مثلا من الان بگم ورجيل ، دانته و نرو با هم باشند كه غير ممكنه.

دوستان من واقعا متوجه نمی شم من صفحه آخر فن های Devil رو خوندم. شما واقعا فکر می کنید Nero همان Vergil هست؟:eek: من که فکر نمی کنم. به نظر من اشتباه هست. راستی می خواین نظراتتون رو برای Capcom بفرستید شاید یک بازی جدید از روش بسازه:laughing::laughing:
اصلا ميگيريم دوستمون اشتباه كرده (كه ميگم 100 درصد درست هست حرف ايشون) شما اگر نسخه اول رو بازي كردي باشي و شخصيت Nelo Anglo با شخصيت Nero D.T مقايسه بكني متوجه ميشي كه Nero كيه و چيه.

2- در مورد این قضیه هیچ چیزی معلوم نیست. خیلی احتمال داره زنده باشه.
منم اميدوارم زنده باشه ولي كلا به نظرم مرده چون حتي يك جا دانته به Nero گفت اين شمشير مال خانواده ما بود اگر اشتباه نكنم ...

شما اگر نسخه اول رو بازي كردي باشي و شخصيت Nelo Anglo با شخصيت Nero D.T مقايسه بكني متوجه ميشي كه Nero كيه و چيه.
عزیزم داستان بازیها به این مسخرگی نیست nelo angelo یا همون ورجیل شاید از بس شبیه نرو بوده شما فک کردی خودشه:) در صورتی که معلوم نیست و به احتمال زیاد ورجیل پدر نرو هست

بله بايد علايق شخصي رو بيان كرد ولي بايد علايق شخصي با داستان بازي مطابقت داشته باشه مثلا من الان بگم ورجيل ، دانته و نرو با هم باشند كه غير ممكنه.

شما از کجا میگی ؟ نکنه تو کپکام کار میکنی ؟(شوخی)

عزیزم داستان بازیها به این مسخرگی نیست nelo angelo یا همون ورجیل شاید از بس شبیه نرو بوده شما فک کردی خودشه:) در صورتی که معلوم نیست و به احتمال زیاد ورجیل پدر نرو هست
من با این نظریه موافقم خیلی جالب میشه. چون ورجیل مرده و وقتی نرو پسرش باشه میفهمه که دانته اونو کشته پس مجبور به انتقام گیری میشه.:biggrin1:

دوستان اگه وقت کردن یه نگاهی به متن تایپیک بندازن;)
نمیدونم این بحثایی دوستان انجام میدن ماله اینجاست یا نه؟؟!!!:confused::confused::confused::confused:

دوستان اگه وقت کردن یه نگاهی به متن تایپیک بندازن;)
نمیدونم این بحثایی دوستان انجام میدن ماله اینجاست یا نه؟؟!!!:confused::confused::confused::confused:
چظور مگه دوست عزیز تاپیک که منحرف نشده؟:confused: من که چیزی نمی بینم:eek: همه داریم راجع به داستان بازی شماره 5 نظر میدیم:biggrin1:

چظور مگه دوست عزیز تاپیک که منحرف نشده؟:confused: من که چیزی نمی بینم:eek: همه داریم راجع به داستان بازی شماره 5 نظر میدیم:biggrin1:

بله رفیق اون موقع ها که تازه این تایپیک رو زده بودند تایپیک منحرف نشده بود ولی یه چند روزیه که یه پست هایی داره زده میشه که داره تایپی به منحرف کشیده میشه
حالا باز خود دانید;)

اول بازی تا یه مراحلی رو با ورجیل شروع کنیم
بازی طولانی تر بشه
نرو توسط ورجیل کشته بشه
حرکات تکراری نسخه های قبل تقریبا حذف شه و فنون جدید به بازی اضافه شه
دانته اینقدر خونسرد نباشه مثل نسخه 4 همون 3 بهتر بود باز یکم احساسات داشت حداقل

بله رفیق اون موقع ها که تازه این تایپیک رو زده بودند تایپیک منحرف نشده بود ولی یه چند روزیه که یه پست هایی داره زده میشه که داره تایپی به منحرف کشیده میشه
حالا باز خود دانید;)
دوست عزیز خوب پس بگو کجا منحرف شده تا همه بدونند و دیگه به اون موضوع نپردازند.;) کدو پست بوده؟ پست من بوده؟:confused:

بابا مگه خوشی زیر دلتونو زده که هی میگین دانته اینقدر خونسرد نباشه!:confused:تازه دارم با این اخلاقش حال میکنم:love:
توی 3 هم تقریبا همینطوری بود دیگه.:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or