دوست دارید Devil May Cry 5 چگونه باشد ؟

کدام شخصیت 4 DeviL May Cry ؟

• Nero

رای‌ها: 17 33.3%
  • Dante

رای‌ها: 30 58.8%
  • Credo

رای‌ها: 0 0.0%
  • Trish

رای‌ها: 1 2.0%
  • Lady

رای‌ها: 3 5.9%
  • Kyrie

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
دوستان شما ها چرا به خون این نرو بدبخت تشنه هستید.:biggrin1: میخواید به سازنده ها بگیم یک دوئل برای این دو تا شخصیت راه بندازن هر کی زنده موند بره تو دویل 5:biggrin1: من که میگم نرو میبره و بعد ورجیل به انتقام خون برادر از دست رفته خود به پا میخیزد:eek: اگه میخواین بقیه سناریو شماره 5 رو هم بگم. اگه بگم کیفش از بین میره بزارین بازی بیاد:biggrin1:

مگه فیلم هندیه عزیزه من:biggrin1:
اونم که دیدی اولش نرو دانته رو زد برای این بود که یخورده به وجد بیان گیمر ها وگرنه نرو که عددی نیست دانته ورجیل زد نرو که دیگه:-"

نمي دونم اينجا چه كسايي نسخه ي اول تموم كردن اما اگه تموم كرده باشن دقيقا مي دونن كه اين بازي چه غولي در دنياي گيم هست البته اولاش به خاطره سختي زياد خيلي ها گذاشتنش كنار كه منم البته اين كار انجام دادم اما بعدش تا اخر رفتم و بسيار باهاش حال كردم
در كل بايد سبك بازي به حالت اوليه خودش برگرده نمي دونم چرا ديگه هيچ كس بازي فكري نمي سازه

مگه فیلم هندیه عزیزه من:biggrin1:
اونم که دیدی اولش نرو دانته رو زد برای این بود که یخورده به وجد بیان گیمر ها وگرنه نرو که عددی نیست دانته ورجیل زد نرو که دیگه:-"
سلام دوست عزیز. با سناریو حال کردی:biggrin1: می بینم که رو اسمت خیلی متعصب هستی:) اسم من رو هم نگاه کن Nero VS Dante همیشه بالای دست قهرمان اول بازی یکی پیدا میشه و اون NERO هست با دست جادوییش.:biggrin1: NERO وارد میشود:biggrin1:

سلام دوست عزیز. با سناریو حال کردی:biggrin1: می بینم که رو اسمت خیلی متعصب هستی:) اسم من رو هم نگاه کن Nero VS Dante همیشه بالای دست قهرمان اول بازی یکی پیدا میشه و اون NERO هست با دست جادوییش.:biggrin1: NERO وارد میشود:biggrin1:

خوشم اومد بالاخره یه طرفدار متعصب برا نرو پیدا شد :)
خداییش حرص همه ی طرفدارای دانترو در اورده نرو :)
اقا برای چندمین بار میگم چیزی که شدیدا برای طرفدارای دانته توصیه میشه اینه که اون دموهای اول بازی وکتک خوردن دانترو تماشا کنن :laughing:(شوخی)
ولی خداییش هردوتا شخصیت دوست داشتنی هستن من که تو کل شخصیتهای بازی اول نرو رو دوست دارم بعد دانته
دانته هم شخصیت باحالیه و اون مرامی که برا نرو گذاشت خیلی هارو مجذوب خودش کرد اگه شخصیتش یه کم سنگینتر و مرموز تر بود من بیشتر دوسشش داشتم

این چه حرفیه...دیگه این حرفو نزنیا...
بازی به این نازی...چرا نسازنش...محض خنده.:confused:اگه بازی رو روی درجه های بالای سختیش مثل dante most die بری بعد دعا میکنی که دیگه جونور نیاد...
دیگه نمیشه بازی رو مثل ac بسازن که...میخوای open world باشه؟:eek:اونم dmc ...بالاخره باید تموم بشه دیگه...

اصلا اگر نسازنش سنگین ترن. این بازی انگار یه جادست که اخرش بازی هم تمام میشه . تو راهم محض خنده 4تا جونور میکشی.یه خط راست
دوست عزیز آخه چرا نسازن.:eek: شما اگه مشکلت روی هوش مصنوعی هست برو روی درجه های سخت بازی. اگه مشکلت چیز دیگه هست بگو تا بگم چیکار کنی:biggrin1:

دانته هم شخصیت باحالیه و اون مرامی که برا نرو گذاشت خیلی هارو مجذوب خودش کرد اگه شخصیتش یه کم سنگینتر و مرموز تر بود من بیشتر دوسشش داشتم
دانته از همون شماره ی اول خیلی ها رو مجذوب خودش کرده بود.
اصلا اگر نسازنش سنگین ترن. این بازی انگار یه جادست که اخرش بازی هم تمام میشه . تو راهم محض خنده 4تا جونور میکشی.یه خط راست
در رابطه با اینکه بسازن یا نه: بسازن بهتره اما تا زمانی که کیفیت بازی پایین نیاد.

دوست عزیز آخه چرا نسازن.:eek: شما اگه مشکلت روی هوش مصنوعی هست برو روی درجه های سخت بازی. اگه مشکلت چیز دیگه هست بگو تا بگم چیکار کنی:biggrin1:
کلا کمتر نسخه ای از یک بازی تا 5 6 7 رسیده! سعی می کنند نام جدید و سری جدید بسازند چون توقعات گیمرها زیاد شده و همه انتظار یک باز بی نظیر دارند ولی دست اون ها بسته است و سعی می کنند با نام جدید اون نسخه را امتحان کنند.

شانس ساختن نسخه بعدی 70% است...!

کلا کمتر نسخه ای از یک بازی تا 5 6 7 رسیده! سعی می کنند نام جدید و سری جدید بسازند چون توقعات گیمرها زیاد شده و همه انتظار یک باز بی نظیر دارند ولی دست اون ها بسته است و سعی می کنند با نام جدید اون نسخه را امتحان کنند.

ببینم یعنی هنوز معلوم نی که بسازن یا نه؟؟!!!!!!!!!!!!:(:eek:
منو بگو خیال کردم در حال ساختشن

امیر جان شما مطمئمن باش این بازی ادامه داره و من همین جا میگم که 100 در 100 میاد. چون که نکات نامعلومی در داستان هر 4 شماره وجود داره. ممکن در انحصار یک کنسول خاص باشه که امیدوارم PS3 نباشه. در مورد شماره 6 و7 ....... هم رهش اینه که مثل COD به جای Devil May Cry5 بزارن Devil May Cry: Vergil come back. پس نگران این قضیه نباشین.;)

1. شوخ طبعی DANTE حتما باشه یا بیشتر شه
2. بعضی اسلحه ها مثل PANDORA BOX یا عوض شه یا تغییر کنه
3. گیم پلی عالیه
4. معما ها هم عوض چون بعضی هاش خیلی احمقانس
5. تنوع بیشتر باس ها
6. DANTE و NERO شخصیت های قابل بازی باشند
7. حرکت های جالب تر و متنوع تر
8.دوربین بهتر

دوستان لطفا قبل از اين كه علايق شخصيتون رو بيان مي كنيد حداقل يك دور داستان بازي رو مرور كنيد.

Nero همون ورجيل خودمون هست.

ورجيل هم به احتمال بسيار مرده.

نسخه پنجم هم بهتره قبل از نسخه سوم باشه و مربوط بشه به اسپاردا يعني پدر شخصيت هاي اصلي بازي اسپاردا باشه.

دوستان لطفا قبل از اين كه علايق شخصيتون رو بيان مي كنيد حداقل يك دور داستان بازي رو مرور كنيد.

Nero همون ورجيل خودمون هست.

ورجيل هم به احتمال بسيار مرده.

نسخه پنجم هم بهتره قبل از نسخه سوم باشه و مربوط بشه به اسپاردا يعني پدر شخصيت هاي اصلي بازي اسپاردا باشه.
سلام دوست عزیز بدون علایق شخصی:) 1- شما از کجا میگی که Nero همون Vergil هست:eek: 2- در مورد این قضیه هیچ چیزی معلوم نیست. خیلی احتمال داره زنده باشه. 3- در مورد نسخه پنجم به نظر من یا این موردی که شما گفتی و یا بحث در مورد شخصیت Nero و Dante و نحوه نزدیکیشون به هم.;)
راستی دوستان Nero که رفت به مرحله بعد به Dante هم رای بدی به مرحله بعد.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or