دوست دارید Devil May Cry 5 چگونه باشد ؟

کدام شخصیت 4 DeviL May Cry ؟

• Nero

رای‌ها: 17 33.3%
  • Dante

رای‌ها: 30 58.8%
  • Credo

رای‌ها: 0 0.0%
  • Trish

رای‌ها: 1 2.0%
  • Lady

رای‌ها: 3 5.9%
  • Kyrie

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
عزیزم داستان بازیها به این مسخرگی نیست nelo angelo یا همون ورجیل شاید از بس شبیه نرو بوده شما فک کردی خودشه:) در صورتی که معلوم نیست و به احتمال زیاد ورجیل پدر نرو هست
دقيقا ربط بين شخصيت ها به همين مسخرگي هست. يك زماني برگشتم گفتم AC تو دوران جديد اتفاق ميوفته توي يك فروم معتبر ديگه بهم گفتن نه آقا اينجوري نيست.

اما حالا اين بگم كه ! دقيقا Nelo همون Nero هست و روحش منتقل شده به جسم Nero ، ورجيل پس از شكست از دانته كنار يك كليسا ميوفته جايي كه آگنوس بوده و اون و اسير ميكنه و...

كلا شما متن هارو بخون آگنوس چندين بار اشاره ميكنه كه داشته روي چيزي ازمايش ميكرده.

توي نسخه سوم هم اشاره ميشه كه شمشير ورجيل كليد باز كردن دروازه جهنم هست و از پدرش به ارث برده و آگنوس به دنبال اين بود كه شمشير شكسته ورجيل رو دوباره احيا كنه و صد بار هم گفت كه ميخواست اون شمشير يك جوري درست كنه.

مگه نديدي جايي برگشت گفت حالا به كمك اين بازو ديالوگش يادم نيست درست ولي همچين چيزي بود گفت به كمك اين بازو كاري ميكنم و...

و شما اگر دقت كني Nero در حالت Demon خودش كه همون Nelo تونست شمشير ورجيل رو احيا كنه و دوباره ازش استفاده كنه.

دقيقا ربط بين شخصيت ها به همين مسخرگي هست. يك زماني برگشتم گفتم AC تو دوران جديد اتفاق ميوفته توي يك فروم معتبر ديگه بهم گفتن نه آقا اينجوري نيست.
ربط مسخره بودن شخصیتهای اساینس چه ربطی به این بازی داره ؟ شما میگی رو ح ورجیل رفته تو بدن نرو و اساسینس تو زمان حال اتفاق افتاده .چه ربطی داره ؟

اما حالا اين بگم كه ! دقيقا Nelo همون Nero هست و روحش منتقل شده به جسم Nero ، ورجيل پس از شكست از دانته كنار يك كليسا ميوفته جايي كه آگنوس بوده و اون و اسير ميكنه و...
فعلا هیچ چیز معلوم نیست

مگه نديدي جايي برگشت گفت حالا به كمك اين بازو ديالوگش يادم نيست درست ولي همچين چيزي بود گفت به كمك اين بازو كاري ميكنم و...

منظورت این جملست ؟ this hands city gusy like you back the hell ?

راستی برا خود منم چند تا سوال پیش اومد از بچه هایی که واردن تو داستان بازی میخواستم بپرسم نلو انجلو روح شیطانی ورجیل هست ؟ کی بود این نلو انجلو که هی تو نسخه اول باهاش سرو کارد اشتیم ؟ اون غول مجسمه ی شکل که فک کنم مرحله ی اخر بازی باهاش میجنگیدیم کی بود ؟ پدر دانته بود ؟ اگه پدرش بود چرا دانته با پدرش جنگید ؟

:arrowu:
کلا بحث درباره چیزی که هنوز رسما اعلام نشده که قراره ساخته بشه ، بی فایده است. فکر کنم پست ها گویا باشند.

:offtopic:
نه امیر جان من کاملا موافق تو نیستم. به نظر من ما میتونیم حدس های خدمون رو در بازه داستان غنی بازی بزنیم.:biggrin1: نمی تونیم؟:cheesygri

نه امیر جان من کاملا موافق تو نیستم. به نظر من ما میتونیم حدس های خدمون رو در بازه داستان غنی بازی بزنیم.:biggrin1: نمی تونیم؟:cheesygri
می تونید...!:biggrin1:
ولی اگر قرارباشه سره بازی که هنوز رسما ساختش اعلام نشده صحبت بشه و دعوا صورت بگیره...!
بهتره زده نشه!
غیر از nero_devilhunter و Miesam بقیه دارند به شایعات می پردازند.

سلام به همه ی دوستان!
خیلی بحث جالبیه!من الان آمدم فقط بگم که دویل می کرای 5 100 در 100 ساخته می شود و خیلی هم پیشروی کرده!می گی نه!به عکس زیر نگاه کن:
Devil_May_Cry_5_cover_by_SOTDcorp.jpg

بذارید یه ذره فک کنم بعد می آیم نظرم را در مورد داستان احتمالی این بازی(حدس هایم را)بگویم!

سلام به همه ی دوستان!
خیلی بحث جالبیه!من الان آمدم فقط بگم که دویل می کرای 5 100 در 100 ساخته می شود و خیلی هم پیشروی کرده!می گی نه!به عکس زیر نگاه کن:

بذارید یه ذره فک کنم بعد می آیم نظرم را در مورد داستان احتمالی این بازی(حدس هایم را)بگویم!
عکس گویا حقیقت نسخه بعدی هستش:sick:
این گرافیک PS1 هستش. کاملا معلومه واقعی نیست. در ضمن من بازم می گویم هرگز به صورت رسمی ساخت بازی تایید نشده.

سلام به همه ی دوستان!

این کاور ساختگی (Custom) هست !!! همین طور که xAMIRxگفت گرافیک اون در حد ps 1می باشد! ولی یه چیز جالب تر اینه که چه جوری بازی که تائید نشده کاورش ساخته شده !!!

آخرین ویرایش:
سلام،

من تو گوگل در مورد نسخه 5 سرچ کردم، یه مطلب تقریبا قابل اعتماد یافتم که از تو سایت Yahoo Answers توسط بازدید کنندگانش بیشترین رای رو آورده بود.

اونجا نوشته بود به احتمال زیاد نسخه 5 اواخر سال 2009 عرضه میشه. تو اون نسخه هم احتمالا علاوه بر "نرو" و "دانته" ، "ویرجیل" هم سر و کلش پیدا میشه!!!!!

من به شخصه ترجیح میدم این نسخه جدید 3تا شخصیت اصلی بیان، اول با هم دشمن باشن بعد واسه رسیدن به یه هدف مشترک با هم متحد بشن!!!!!!

می تونید...!:biggrin1:
ولی اگر قرارباشه سره بازی که هنوز رسما ساختش اعلام نشده صحبت بشه و دعوا صورت بگیره...!
بهتره زده نشه!
غیر از nero_devilhunter و Miesam بقیه دارند به شایعات می پردازند.
تو درست میگی امیر جون:biggrin1: ولی یه جاهایی همین دو نفر که گفتی این دعواها رو راه انداختن:-" البته درسته که ساخت بازی تایید نشده ولی مطمئن باش این بازی تا پایان این دوره از کنسول ها ارائه می شود;)

دوستان اگه وقت کردن یه نگاهی به متن تایپیک بندازن;)
نمیدونم این بحثایی دوستان انجام میدن ماله اینجاست یا نه؟؟!!!:confused::confused::confused::confused:

چظور مگه دوست عزیز تاپیک که منحرف نشده؟:confused: من که چیزی نمی بینم:eek: همه داریم راجع به داستان بازی شماره 5 نظر میدیم:biggrin1:

درسته پست ها مربوط به بازی dmc هست ولی بعضی پست ها با نام تایپیک جور در نمیاد
امیدوارم متوجه منظور من شد باشی

راستی برا خود منم چند تا سوال پیش اومد از بچه هایی که واردن تو داستان بازی میخواستم بپرسم نلو انجلو روح شیطانی ورجیل هست ؟ کی بود این نلو انجلو که هی تو نسخه اول باهاش سرو کارد اشتیم ؟ اون غول مجسمه ی شکل که فک کنم مرحله ی اخر بازی باهاش میجنگیدیم کی بود ؟ پدر دانته بود ؟ اگه پدرش بود چرا دانته با پدرش جنگید ؟
Nelo Angelo دقيقا همون ورجيل خودمون هست كه پس از افتادن توي نسخه سوم توسط موندوس در نسخه اول بر ميگرده به جهان ...

اون مجسمه هم كه ميگي اگر اشتباه نكنم منظورت موندوس هست.

پدر دانته نبود بلكه موندوس كسي بود كه اسپاردا پدر دانته به دليل عشقي كه به يك زن انساني پيدا كرده بود بهش خيانت كرد و اون رو توي يك سياه چال در جهنم حبس كرد. موندوس در اصل سر كرده شياطين در زمان حمله اشون به زمين بود.

اسپاردا هم كه ديگه معرف حضور هست پدر دانته و و ورجيل كه به همنوعان خودش خيانت كرد تا بشريت رو به دليل عشقي كه داشت نجات بده.

تو درست میگی امیر جون:biggrin1: ولی یه جاهایی همین دو نفر که گفتی این دعواها رو راه انداختن:-" البته درسته که ساخت بازی تایید نشده ولی مطمئن باش این بازی تا پایان این دوره از کنسول ها ارائه می شود;)
به من چه ؟ شما ها خودتون گير داديد به تاريخ عرضه DMC 5 :biggrin1:.

من كه گفتم شديدا دوست دارم DMC5 به وقايع قبل از DMC3 بپردازه و درباره اسپاردا باشه.

درسته پست ها مربوط به بازی dmc هست ولی بعضی پست ها با نام تایپیک جور در نمیاد
امیدوارم متوجه منظور من شد باشی
بله دوست عزیز متوجه شدم;) راستی Miesam جان من قصد جسارت نداشتم ولی در کل باید منتظر موند و دید نوسندگان بازی چه می کنند:biggrin1: راستی نظرت در مورد اون عکس چیه؟:confused: جعلی؟

بله دوست عزیز متوجه شدم;) راستی Miesam جان من قصد جسارت نداشتم ولی در کل باید منتظر موند و دید نوسندگان بازی چه می کنند:biggrin1: راستی نظرت در مورد اون عکس چیه؟:confused: جعلی؟
شک نکن. هیچ boxshot یی توی دنیا برای بازی حرفه ای اینجوری نخواهد بود. در ضمن اول بازی را رسما معرفی می کنند و بعد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or