دور پنجم مقایسه ی گرافیکی XBOX 360 و PlayStation 3 توسط Gamespot

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
وست من تخریب دوتا دیوار در اثر شلیک گلوله که مهم نیست.تخریب محیطهای بزرگ کاملا از پیش نوشته شده بود.

شما اونجای که از ساختمون مرحله اول بازی هم هستش یک راکت پرتاب میشه به
نفر برهای هوای بعدش باید ساختمون رو با تمام هلگاستها رگبار ببندی وقتی ساختمون
تخریب میشه میریزه اونجا فیزیک نداشت یا به قول شما از پیش نوشته بود که هربار به یک صورت دیگه مصالح ساختمونی رو هم میریخت

شما اونجای که از ساختمون مرحله اول بازی هم هستش یک راکت پرتاب میشه به
نفر برهای هوای بعدش باید ساختمون رو با تمام هلگاستها رگبار ببندی وقتی ساختمون
تخریب میشه میریزه اونجا فیزیک نداشت یا به قول شما از پیش نوشته بود که هربار به یک صورت دیگه مصالح ساختمونی رو هم میریخت
من نمیدونم شما چندبار این بازی انجام دادی ولی به نکته خوبی اشاره کردی.من 2بار این بازی انجام دادم و همین مثالی که زدی به چشم دیدم که خیلی هنرمندانه یه برنامه از پیش نوشته شده بود.اگه یه مقدار جلوتر هم بریم توی اون مرحله که خورشید غروب کرده من کاملا دقت کردم که هرجور تیر بزنی تخریب به یه شکل ثابت انجام میشه.

دوست من تخریب دوتا دیوار در اثر شلیک گلوله که مهم نیست.تخریب محیطهای بزرگ کاملا از پیش نوشته شده بود.
همین چیزی که مهم نیست اصلا تو بازی های هم سبک Killzone یا کلا تو این نسل به ان صورت دیده نشده به جز Battlefield: Bad Company .

من نمیدونم شما چندبار این بازی انجام دادی ولی به نکته خوبی اشاره کردی.من 2بار این بازی انجام دادم و همین مثالی که زدی به چشم دیدم که خیلی هنرمندانه یه برنامه از پیش نوشته شده بود.اگه یه مقدار جلوتر هم بریم توی اون مرحله که خورشید غروب کرده من کاملا دقت کردم که هرجور تیر بزنی تخریب به یه شکل ثابت انجام میشه.

پس من بیشتر بازی کردم و میدونم چی به چی حالا
اسمشو هرچی میخوای بزار از این دلیل واضحتر نمیشه اورد

در بازیه UNCHARTED 2 اون چیزی که حیرت انگیز بود گرافیک هنری بود نه تکنیکی و در ضمن باید گفت که محیط اطراف هیچ نقشی در بازی نداشت و محیط نزدیک از نظر تکنیکی در اندازه همون UNCHARTED 1 بود. و محیط نزدیک گرافیک به مراتب کمتری نسبت به محیط اطراف داشت.

الان این یعنی چی محیط نزدیک گرافیک کمتر بود عجیبا غریبا:) یا مثلا گرافیک بازی هنری
این دلایل ign برای برتر دونستن گرافیک تکنیکی

Amazing lighting
Brilliant animations
Fantastic texture work

سونی هم در سال اینده بزرگانی مانند GOW3 , HEAVY RAIN , GRAN TURISMO داره ولی من با دیدن تریلرها هیچ چیزه خاصی که گواهی بر برتری PS3 باشه ندیدم

خب شما یک مثال بیاور که بازی تو 360 باش که روی 60fps
اجرا بشه و res native بازی 1080p باش این چیزای که ما تو gow 3 . gt5
داریم و گرافیکش هم مثل این دو بازی باش
یا مثلا همون hr رو مثال بیاورید که طراحی کرکترش از این بازی بیشتر باش و ...

همینطور که وقتی دموی GT5 کردم و دیدم که گرافیک FORZA3 به طور کلی خیلی بهتر بود مخصوصا در محیطهای اطراف مقداری متوجه شدم که قضیه به همین سادگیها نیست.

جالب:) و ایا forza بروی res 1080p اجرا میشه الان با همین وضعیت بازم گرافیک gt5 سرتر

اجرا بشه ؟

یعنی شما میگه بازی ای نیست که روی 60 فریم تو ایکس باکس اجرا بشه ؟!

برای نمونه Burnout Paradise که با 60 فریم ثابت اجرا میشه ! ؟! خب چی ؟!

یعنی شما میگه بازی ای نیست که روی 60 فریم تو ایکس باکس اجرا بشه ؟!

شما پست منو درست بخون درضمن Burnout Paradise گرافیکش در حد gt5 !!;)

الان این یعنی چی محیط نزدیک گرافیک کمتر بود عجیبا غریبا:) یا مثلا گرافیک بازی هنری
این دلایل ign برای برتر دونستن گرافیک تکنیکی

Amazing lighting
Brilliant animations
Fantastic texture work
دوست من حرف من خیلی بد فهم بود؟کاملا مشخص بود که محیط اطراف هیچ نقشی در بازی نداره و فقط دکور حساب میشه.ایا تو مرحله ترن دریا کوه و درختها تاثیرگذار بودن؟ایا تو مرحله برفی کوه تاثیرگذار بود؟ایا تو شهر ساختمونها تاثیرگذار بودن؟
من که نمیگم گرافیک این بازی مشکل داره ولی باید گفت محیط اطراف تاثیری نداشت که بخواد پردازش بشه.

اجرا بشه و res native بازی 1080p باش این چیزای که ما تو gow 3 . gt5
داریم و گرافیکش هم مثل این دو بازی باش
.
دوست من فورزا 3 روی 60 فریم اجرا میشه و به جز طراحی کاکپیت و طراحی ماشین در بقیه موارد از gt5 سرتره.در هر صورت باید تا نسخه نهایی صبر کرد.
یا مثلا همون hr رو مثال بیاورید که طراحی کرکترش از این بازی بیشتر باش و ..
اینو قبول دارم.با اینکه alan wake بسیار عالیه ولی طراحی صورت heavy rain بهتره.ولی باید گفت در گرافیک کلی و مخصوصا نورپردازی alan wake خیلی بهتره.

من به شما بی احترامی نکردم پس بهتره شما هم ادب یاد بگیری.بنده گفتم چیزه خاصی مبنی بر برتری گرافیکی نسبت به بازیهای 360 ندیدم حالا اگر شما دیدی به ما هم بگو.
خوبه خیلی کم تو این سایت میام چون بعضیها واقعا نیاز به اموزش اخلاقی در برخورد اجتماعی براشون لازمه.
بی احترامی نکردید ولی اعصاب بنده رو بدجور بهم ریختید...
حوصله ی بحث کردن از لحاظ فنی رو ندارم ، فکر کنم تا حالا به همه ثابت شده که این بازیها گرافیکشون یه سر و گردن بالاتر از بازیهای 360 ـه...
در ضمن رفتار من بخودم ربط داره و در این باره از هیچ احدی دستور نمی گیرم...
اینجور مظلوم نماییها و فیلم بازی کردنها هم خیلی قدیمی شده :laughing:
بهتره شما یاد بگیرید که اینجوری فن بازی بی مورد در نیارید که اعصاب صد نفر خورد شه...;)
من و خیلیها زیاد با ایشون بحث کردیم و هیچ مشکلی پیش نیومده ولی ایشون یعضی وقتها نمیونن خودشونو در مقابل بعضی ناملایمات و حرفهای بی اساس کنترل کنن و اعتقادشون اینه که برای بعضی صحبتهای غیر منطقی باید مثل طرفت غیر منطقی بشی.
فحــاشی بی دلیل به طرف مقابل هم جزوی از غیر منطقی بودن ایشونه درسته ؟ :laughing:
اقای S0HEIL عزیز .
من نمی خوام با نظر نامعقولم چیزی رو عوض کنم .ما داریم بحث و تبادل نظر می کنیم .و دیگران می تونند نظرات مارو ببینند و قبول کنند یا قبول نکنند.

اگر حرف های من مغلطه هستش شما هم به بحث ما بپیوندید و نظرات صحیحتون رو بیان کنید .
صحیحه که داریم بحث می کنیم ولی این بحث سر معماری پردازنده های 360 و ps3 قبلا انجام شده و برای خیلی وقت پیشه...
L.A Noir: Team Bondi البته با سرمایه گذاری SCE! یعنی فکر مالتی شدنش رو از سرتون بیرون کنید! :دی
راستی اگه یه وقت مالتی شد ترورم نکنید چون هنوز قطعی نشده! :دی توی سایت رسمی بازی هم پلتفرم ها هنوز "Next Generation Consoles" هست. من با توجه به این گفتم که پروژه تماما توسط SCEA سرمایه گذاری شده.
احمدرضا L.A Noir برای 360 رسما تایید شده و تاپیکش هم هست :دی
اینو قبول دارم.با اینکه alan wake بسیار عالیه ولی طراحی صورت heavy rain بهتره.ولی باید گفت در گرافیک کلی alan wake خیلی بهتره.
الان مقایسه این دو تا بازی که سبکشون کاملا متفاوته چه سودی غیر از شروع جنگ جهانی سوم تو این تاپیک و شهادت 10-20 نفر رو می تونه داشته باشه ؟ :-"

آخرین ویرایش:
اول حرفمو بگم اخرشم یه سوال از همه 360 فن ها دارم
1:تقصیر سونی چیه که اول میان روی 360 بازی میسازن بعد پورت میکنن؟اصلا مگه کوجیما که متالگر را ساخت از فضا اومده بود؟خب بابا اینا هم یه شرکت بازی سازین چرا اینا یا اون استدیوی ناتی داگ بازیاشون در اون سطحن که هر کی میبینه 100% فضارو میره میسازن و کف همرو میبرن اما یه استدیوی دیگه میاد روی 360 خوب میسازه و بازیش رو ps3 بده اخه چرا؟ایا دلیل دیگه ای جز کم کاری تنبلی داغونی و نبود اطلاعات داره؟خب الان تقصیر سونی چیه
سونی یه چیزی ساخته که اگه سازنده ها عرضه داشته باشن تو همین نسل همسن حالا یه انقلاب گرافیکی پیش میاد حالا دیگه فکر اینو نکرده بود که یه مشت احمق واسه در رفتن از زیر کار میان بلغور میکنن نمیتونیم واسش بازی بسازیم خب بگو حال نداری نگو نمیتونی
در رابطه با ظلم کردنم باید بگم بله همه دارید ظلم میکنید به کنسول ps3 نه بلکه به سونی به شعور سازنده هاش
این مثل این ممیمونه یه مثل میزنم:اسب=ps3 الاغ=360

این مثل این میمونه شما یه اسب داشته باشید (ps3) اما به جای سوار شدن رو اون سوار الاغ بشید (360) بعد اسبو باهاش بکشید دلیلتونم این باشه که الاغ نیاز به رم کردن نداره

واقعا متاسفم
=====================
سوال پایانی از 360 فن ها:خدایی شما موقعی که xboxبود کجا بودید که حالا ادعای 360 دارید میگید تهشه مایکرو بهترینه اون موقعه که ps2 بود کدوم شما xbox داشتید و فنش بودین؟آیا دلیل دیگه ای به جر اینکه شما بازی کپی بازی میکنید داره؟خوبه یه کم فقط یه کم واقع بین باشین همین
حالا باز کسی که اریج میزنه بیاد بگه فن 360هه یه چیزی اخه شما سودتون واسه مایکرو چیه؟بازیشو اریج میخرین یا کنسولتون هک نشدست؟
واقع بین باشین واقعععععععععععععععععع بین

اول حرفمو بگم اخرشم یه سوال از همه 360 فن ها دارم
1:تقصیر سونی چیه که اول میان روی 360 بازی میسازن بعد پورت میکنن؟اصلا مگه کوجیما که متالگر را ساخت از فضا اومده بود؟خب بابا اینا هم یه شرکت بازی سازین چرا اینا یا اون استدیوی ناتی داگ بازیاشون در اون سطحن که هر کی میبینه 100% فضارو میره میسازن و کف همرو میبرن اما یه استدیوی دیگه میاد روی 360 خوب میسازه و بازیش رو ps3 بده اخه چرا؟ایا دلیل دیگه ای جز کم کاری تنبلی داغونی و نبود اطلاعات داره؟خب الان تقصیر سونی چیه
سونی یه چیزی ساخته که اگه سازنده ها عرضه داشته باشن تو همین نسل همسن حالا یه انقلاب گرافیکی پیش میاد حالا دیگه فکر اینو نکرده بود که یه مشت احمق واسه در رفتن از زیر کار میان بلغور میکنن نمیتونیم واسش بازی بسازیم خب بگو حال نداری نگو نمیتونی
در رابطه با ظلم کردنم باید بگم بله همه دارید ظلم میکنید به کنسول ps3 نه بلکه به سونی به شعور سازنده هاش
این مثل این ممیمونه یه مثل میزنم:اسب=ps3 الاغ=360

این مثل این میمونه شما یه اسب داشته باشید (ps3) اما به جای سوار شدن رو اون سوار الاغ بشید (360) بعد اسبو باهاش بکشید دلیلتونم این باشه که الاغ نیاز به رم کردن نداره

واقعا متاسفم
=====================
سوال پایانی از 360 فن ها:خدایی شما موقعی که xboxبود کجا بودید که حالا ادعای 360 دارید میگید تهشه مایکرو بهترینه اون موقعه که ps2 بود کدوم شما xbox داشتید و فنش بودین؟آیا دلیل دیگه ای به جر اینکه شما بازی کپی بازی میکنید داره؟خوبه یه کم فقط یه کم واقع بین باشین همین
حالا باز کسی که اریج میزنه بیاد بگه فن 360هه یه چیزی اخه شما سودتون واسه مایکرو چیه؟بازیشو اریج میخرین یا کنسولتون هک نشدست؟
واقع بین باشین واقعععععععععععععععععع بین
عزیز برادر فعلا که 360 = اسب و ps3 = یابو :-" همین که هست ما تو ایرانیمو اروپا زندگی نمی کنیم :biggrin1: x360 هم برامون واقعا عالیه پس شما زیاد دیگه اظهار نظر نکن و برو 100 تومن پول دیسک بلو ری بده (هنوز برای یک pes2008 زجه بزنین;))

واقعا چه قدر ما نابغه داشتیم نمی دونستیم :دی
خدا رحم کنه با این وضع فکر کنم تا چند سال اینده کشورمون در زمینه گیم از همه کشور ها بالاتر بزنه با دانشمندانی که توی این تاپیک دیدم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or