Perspective
کاربر سایت
خیر دوستمون احمدرضا گفت که این نمونه مقایسه ها رو قبول نداره و باید برای مقایسه از هر کنسول یک بازی انحصاری و 1st party مقایسه کرد من هم این کار رو براش انجام دادم که اگه احیانن فکر کرد که حرفش اشتباهه یک رو حرفش فکر کنه.الان تو این عکس از هالو3 , منظور بالاتر بودن گرافیکش نسبت به کیلزونه
اندیشیدم و فهمیدم که حرفم از ریشه و بن غلطه! :smile: ولی مقایسه ی بازی های ثرد پارتی روی دو کنسول هم از ریشه و بن غلطه! همین Valve تنها بهانه اش برای اینکه بازی ای مثل L4D رو برای PS3 نمیده اینه که برنامه نویسی روی PS3 و برای Cell سخت هست.باشه احمد رضا طبق حرف خودت یه مقایسه کوچیک انجام می دم تا بتونی مقایسه کنی (ولی بعد از مقایسه هم یکم به حرفی که زدی بیندیش)
خیلی ممنون! :smile: ولی همه اینو میدونن که PS3 با بازی Uncharted 2 خودش رو از همه لحاظ ثابت کرده و نیازی به تایید من و شما نداره! :smile:این مقایسه هم طبق شرایط خودت بوده و به دلیل اینکه تو بیشتر راضی باشی مقایسه رو طوری انجام دادم که تو گرافیک (چون تنها المان از یک بازی هست که تو عکس دیده میشه) 100% PS3 جلوتر باشه.
خوب این جوری به اون کنسول بیچاره که هکرها با استفاده از قدرتش پروتکل SSL رو هک کردن, ظلم میشه!مقایسه ی بازی های multi platform هیچ اشکالی نداره. سوال اینه : بازی های multi platform در کدام کنسول از لحاظ بصری بهترند؟ مقایسه ی gamespot هم پاسخیه به این سوال.
اتفاقا سوال اصلی یه چیز دیگست ! سوال اصلی اینه :مقایسه ی بازی های multi platform هیچ اشکالی نداره. سوال اینه : بازی های multi platform در کدام کنسول از لحاظ بصری بهترند؟ مقایسه ی gamespot هم پاسخیه به این سوال.
این چه حرفیست؟ نظر بنده به محمد نزدیک تر است.من هیچ وقت این جور مقایسه ها رو قبول نداشتم و قبول هم نخواهم کرد. خوب که هزار بار خود سازنده ها هم گفتن سخت افزار PS3 خیلی پیچیده هست! این جور مقایسه ها (مقایسه های گرافیکی) رو باید روی بازی های 1st Party انجام بدن اون وقت معلوم میشه کدوم دستگاه قوی تره! حتما که نباید بازی ها یکی باشند. مثلا یه بازی 1st Party از این یکی هم از اون رو بازی می کنن و کیفیت کرکتر ها و Environment و همه اینا رو مقایسه می کنن! خیلی هم قابل قبول تره چون هر چی باشه کسی که یه چیزی رو میسازه قطعا خودش بهتر از هر کس دیگه ای میشناسدش و همه ی جزییات رو هم بهتر می دونه!
خوب این جوری به اون کنسول بیچاره که هکرها با استفاده از قدرتش پروتکل SSL رو هک کردن, ظلم میشه!
طوری حرف می زنید، انگار دارید در مورد یک انسان صحبت می کنید. کدام ظلم؟! ظلم به یک دستگاه؟!
بله! همون دستگاهی که دارید به خاطر چند تا بازی پورت شده میگید فلان رقیبش بهتره و واس خودتون حال می کنید! الان من مثلا بگم PC انگشت کوچیکه ی PS3 هم نمیشه, اول اینکه دروغ گفتم بعد هم به PC ظلم کردم! والا اولین باره که می شنوم "ظلم فقط در مورد انسان صورت می گیره!"طوری حرف می زنید، انگار دارید در مورد یک انسان صحبت می کنید. کدام ظلم؟! ظلم به یک دستگاه؟!
استدلال شما اینه که چون با PS3 تونستن فلان پروتکل رو فلان کنند، پس PS3 کنسول قوی ایه. اما این چه ربطی به این سوال داره که کدام کنسول بازی های multi رو بهتر اجرا می کنه؟ برای پاسخ به این سوال آیا باید بریم پروتکل SSL هک کنیم؟!!!
به نظر من بله! نظرها متفاوته! ولی فکر کنم مقایسه ی بازی های ثرد پارتی و نظر دادن درباره ی قدرت کنسول ها دیگه واقعا ظلم باشه! از نظر شما نیست؟!نه آقا این کجاش ظلمه ؟ شما هر چقدر میخوایی بیا فحش و نفرین به این دستگاه بکن . این ظلم محسوب میشه واقعا ؟