دور پنجم مقایسه ی گرافیکی XBOX 360 و PlayStation 3 توسط Gamespot

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mamad Ripper

کاربر سایت
Gamespot در پنجمین دور مقایسه ی گرافیکی کنسول های XBOX 360 و PlayStation 3 دست به مقایسه ی بازی های Assassin's Creed II،Call Of Duty:Modern Warfare 2،Batman:Arkham Asylum،Dirt 2،Dragon Age:Origins و Resident Evil 5 زده است که در ادامه آنها را بررسی میکنیم.
*لطفاً بعد از پست ششم(مقایسه ی Resident Evil 5)پست بزنید.

Assassin's Creed II هم مانند بسیاری از بازی ها که پیش از این دیده بودیم به طوری کلی روی XBOX360 بهتر به نظر میرسد.جزئیات بیشتری در شلوار جین دزموند قابل روئیت هستند و عدد 2(روی دیوار)در نسخه ی XBOX360 بهتر قابل روئیت است.Normal Mapping باعث شده سطح زمین،لوله ها و قطعات مختلف در بیشتر سه بعدی به نظر برسند.
XBOX360

001.jpg

PS3

001_1.jpg

XBOX 360

zoom1.jpg

PS3

zoom1_1.jpg

XBOX 360

zoom3.jpg

PS3

zoom3_1.jpg

Batman:Arkham Asylum

جلوه های بصری Batman Arkham:Asylum تقریباً تفاوتی روی دو کنسول ندارند.اگر شما با Detective Mode پیشروی کنید هیچ تفاوتی را احساس نخواهید کرد ولی از لحاظ تکنیکی ویرایش XBOX 360 به دلیل رزولوشن بالاتر از وضوح بهتری برخوردار است که علامت روی بازوی نگهبان به خوبی این موضوع را نشان میدهد.

XBOX 360

004.jpg

PS3

004_1.jpg

XBOX 360

zoom4.jpg

PS3

zoom4_1.jpg

XBOX 360

005.jpg

PS3

005_1.jpg

Call Of Duty:Modern Warfare 2

Infinity Ward تمام سعی خود را کرده تا COD:MW2 روی هر سیستمی خوب و بدون نقص اجرا شود.به غیر از تکسچرهایی که در ویرایش PS3 اندکی مات هستند و در بافت اسلحه و زمین قابل مشاهده هستند تفاوت دیگری بین این دو نسخه وجود ندارد.

XBOX 360

zoom7.jpg

PS3

zoom7_1.jpg

XBOX 360

zoom9.jpg

PS3

zoom9_1.jpg

XBOX 360

008.jpg

PS3

008_1.jpg

Dirt 2

Dirt 2 بدون شک هماهنگ با نامش است!ویرایش XBOX360 از تکسچرهای عمیق تر و با جزئیات تر سود میبرد که تفاوت بزرگی محسوب نمی شود.

XBOX 360

010.jpg

PS3

010_1.jpg

XBOX 360

zoom11.jpg

PS3

zoom11_1.jpg

XBOX 360

012.jpg

PS3

012_1.jpg

Dragon Age:Origins

ویرایش PlayStation 3 خیلی بهتر از رقیب به نظر میرسد که دلیل اصلی آن رزولوشن بالاتر و عمق تکسچرهاست ولی با این حال نسخه ی XBOX 360 از نرخ فریم بهتر و ثابتی بهرمند است.

XBOX 360

zoom13.jpg

PS3

zoom13_1.jpg

XBOX 360

zoom14.jpg

PS3

zoom14_1.jpg

XBOX 360

015.jpg

PS3

015_1.jpg

Resident Evil 5

مانند اکثر بازی های قبل Resident Evil 5 مجموعاً روی XBOX360 بهتر به نظر میرسد.تکسچرهای پیشرفته تر و رزولوشن سایه ی بیشتر این برتری را نسیب ویرایش XBOX360 می کند.در عکس آخر به وضوح تفاوت سایه ها و بافت سبد مشخص است.

XBOX 360

016.jpg

PS3

016_1.jpg

XBOX 360

018.jpg

PS3

018_1.jpg

XBOX 360

zoom18.jpg

PS3

zoom18_1.jpg

DA نسخه PS3 یه کم بهتره و MW2 هم نسخه 360.
بقیشو من واقعا هیچ فرقی ندیدم.

ویرایش : البته دوباره دقت کردم تو Dirt 2 نسخه 360 هم یه نمه نورپردازی بهتر رو تکستچرها افتاده. ولی باید با ذره بین ببینی!

پ.ن : ولی واقعا حالا چه فرقی میکنه؟ مثلا تو DA من به تنها چیزی که حواسم نمیره گرافیکه! این GS هم بیکاره ها.:biggrin1: نشسته کلی صحنه رو که دقیقا مثل هم باشه عکس گرفته!

ولی من هرچی نگاه می کنم نسخه های Ps3 بازی بهتره :d شاید به خاطر نور پردازیشه

من هیچ وقت این جور مقایسه ها رو قبول نداشتم و قبول هم نخواهم کرد. خوب که هزار بار خود سازنده ها هم گفتن سخت افزار PS3 خیلی پیچیده هست! ;) این جور مقایسه ها (مقایسه های گرافیکی) رو باید روی بازی های 1st Party انجام بدن اون وقت معلوم میشه کدوم دستگاه قوی تره! حتما که نباید بازی ها یکی باشند. مثلا یه بازی 1st Party از این یکی هم از اون رو بازی می کنن و کیفیت کرکتر ها و Environment و همه اینا رو مقایسه می کنن! خیلی هم قابل قبول تره چون هر چی باشه کسی که یه چیزی رو میسازه قطعا خودش بهتر از هر کس دیگه ای میشناسدش و همه ی جزییات رو هم بهتر می دونه!
حالا واقعا این تفاوت ها که تشخیصش با ذره بین هم مشکله برای چه کسی میتونه اهمیت داشته باشه؟!

بحث سر این نیست! سر اینه که مثلا (ارواح عمه شون) بگن کدوم کنسول سخت افزار قوی تری داره! وگرنه خود سازنده ها رو هم بیاری بگی کدوم عکس مال کدوم نسخه اس شاید نتونه تشخیص بده چون تفاوت گرافیکی ناچیز هست. این جور مقایسه ها پشیزی از ارزش هیچ کدوم از کنسول ها کم نمی کنه!

آخرین ویرایش:
حالا واقعا این تفاوت ها که تشخیصش با ذره بین هم مشکله برای چه کسی میتونه اهمیت داشته باشه؟!

اوایل تفاوت بین دو کنسول محسوس بود ، ولی الان دیگه با چشم غیر مسلح نمیشه این تفاوت ها رو دید! :shocked:
به نظر من بازی های PS3 تو فواصل دور تار هستش ولی تو X360 واضح تره.(عکس اول Evil 5 ، پنجره سمت راست تو بلندترین ساختمان)

آخرین ویرایش:
ما که هرچی نگریستیم چیزی به اسم تفاوت نیافتیم مگر در حد اندک پیکسل...
باز با این حال دم PS3 گرم که GPUیوش پا به پای GPUیوی 360 راه میاد ,
اگر این 3rd Party ها از خاصیت پردازش گرافیکیه Cell استفاده کنند , چی میشه؟

اول از محمد جان تشکر میکنم
دوم اینکه من شخصا اعتقاد دارم گیمری که به گرافیک اهمیت میده n00b هست!
البته نظر شخصیه به کسی بر نخوره

من هیچ وقت این جور مقایسه ها رو قبول نداشتم و قبول هم نخواهم کرد. خوب که هزار بار خود سازنده ها هم گفتن سخت افزار PS3 خیلی پیچیده هست! ;) این جور مقایسه ها (مقایسه های گرافیکی) رو باید روی بازی های 1st Party انجام بدن اون وقت معلوم میشه کدوم دستگاه قوی تره! حتما که نباید بازی ها یکی باشند. مثلا یه بازی 1st Party از این یکی هم از اون رو بازی می کنن و کیفیت کرکتر ها و Environment و همه اینا رو مقایسه می کنن! خیلی هم قابل قبول تره چون هر چی باشه کسی که یه چیزی رو میسازه قطعا خودش بهتر از هر کس دیگه ای میشناسدش و همه ی جزییات رو هم بهتر می دونه!
بحث سر این نیست! سر اینه که مثلا (ارواح عمه شون) بگن کدوم کنسول سخت افزار قوی تری داره! وگرنه خود سازنده ها رو هم بیاری بگی کدوم عکس مال کدوم نسخه اس شاید نتونه تشخیص بده چون تفاوت گرافیکی ناچیز هست. این جور مقایسه ها پشیزی از ارزش هیچ کدوم از کنسول ها کم نمی کنه!
باشه احمد رضا طبق حرف خودت یه مقایسه کوچیک انجام می دم تا بتونی مقایسه کنی (ولی بعد از مقایسه هم یکم به حرفی که زدی بیندیش)
Halo3 Xbox360
halo3_011.jpg

Killzone2 PS3
killzone_2_05.jpg

خوب دیگه همونطور که گفته بودی فقط یه مقایسه باشه بین دو تا بازی که استودیو های همون شرکت ها می سازن یا به قولی انحصاری (حالا ایراد بنی اسرائیل نگیری که Bungie یه استودیو مستقل هست چون همه دیگه می دونن که از 1st party ها هم به ماکرو نزدیک تره )
این مقایسه هم طبق شرایط خودت بوده و به دلیل اینکه تو بیشتر راضی باشی مقایسه رو طوری انجام دادم که تو گرافیک (چون تنها المان از یک بازی هست که تو عکس دیده میشه) 100% PS3 جلوتر باشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or