دموی Killzone 2 بزودی منتشر می‌شود

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
killzone2a.jpg

SCEE رسما تایید کرد که نسخه دموی بازی پر سرو صدای Killzone 2 در روز پنج‌شنبه، مصادف با پنجم فوریه، منتشر خواهد شد.

این دموی رایگان، دو بخش از مرحله اول بازی و همچنین قسمت tutorial( تمرینات) را در بر‌ خواهد داشت.

نسخه اصلی بازی در 27 فوریه عرضه خواهد شد.

Source

آخرین ویرایش:
سبک مورد علاقه من Shooter هست
و بازی Killzone 2 بهترین بازی Shooter - FPS هست که می خوام بازی کنم
منتظر اومدن بازی فوق بزرگ Killzone 2 هستم
حد اقل یه به نظر من اضافه کن چون این جمله میتونه با مزاج بعضی ها سازگار نباشه،میفهمی که چی میگم؟

سونی به اونایی که بازی رو از Gamestop پیش خرید کرده بودند رَکَب زده :دی
قرار بود فقط کسایی که از Gamestop بازی رو پیش خرید می کنند demo code رو بگیرند که با این کار....

ما رو بگو چقدر دنبال کد بودیم :دی

چه ربطی به سن داره ؟ شما با PC بازی میکنی ، حالا اگه با کنسول بازی کنی بچه میشی ؟!!!
الان خودت با خودت مشکل داری یا اینکه با 37 سال سن کسی بهت گیر میده که چرا کنسول خریدی ؟!!!!!:smile:

ظاهرا شما سفر در زمان رو هم بلدی ، چون زمانی که اینجا ثبت نام کردی ( 9 ماه پیش ) 33 سالت بوده ، الان شدی 37 !
نه عزیز بنده وقتی یک pc داشته باشم هیچ مشکلی نداره واسه سنم اما خوب وقتی برم یک کنسول بخرم و بازی کنم خیلی فرق میکنه
پی سی یه وسیله ای هست که اکثر مردم دارن(به سن هم ربطی نداره)
توی ایران هنوز این مسئله جا نیفتاده که بازی فقط مال افراد سن پایین نیس
من وقتی ثبت نام میکنم اون تاریخ تولد رو همیشه چرت مینویسم
بعدشم هر کس هر دروغی گفت که نباید باور کرد(اخه من کجا 37 سالمه)

آخرین ویرایش:
بچه ها تورو خدا هرکی دمو رو بازی کرد واسه ما هم تعریف کنه...​

محمد هرچی که بازی خوب هم نباشه , ادم مگر دلش میاد بازی که اینهمه تبلیغات شده و منتظرش بوده رو بازی نکنه .
و الان اگر جو بازی رو متوجه نشیم کیفش بیشتره بزاریم یه باره خود بازی بیاد که کاملا برامون تازگی داشته باشه
مطمئنا دمو و خود بازی فوق العاده هستن

killzone224.jpg

به تایید SCEE دموی کیلزون 2 تا 4 الی پنج ساعت دیگر، برای دانلود در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. شما می‌توانید این دمو را از PSN دریافت کنید.

killzone224.jpg

به تایید SCEE دموی کیلزون 2 تا 4 الی پنج ساعت دیگر، برای دانلود در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. شما می‌توانید این دمو را از PSN دریافت کنید.

:eek::eek::eek::eek::((:((:((:((:love::love::love::love::love::love:
مهدی جون دمت گرم :love::love::love:
برم آماده شم که بزنم تو کار دانلود :biggrin1::love::love::love::cool::cool:
به خاطر این خبر مهم یه جایزه پیش من داری :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

البته ظاهرا فقط از Store اروپا میشه ، خدا کنه بالای 1 GB نباشه ، چون احتمالا خیلی شلوغ میشه و به سختی میتونیم DL کنیم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or