دموی Killzone 2 بزودی منتشر می‌شود

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
killzone2a.jpg

SCEE رسما تایید کرد که نسخه دموی بازی پر سرو صدای Killzone 2 در روز پنج‌شنبه، مصادف با پنجم فوریه، منتشر خواهد شد.

این دموی رایگان، دو بخش از مرحله اول بازی و همچنین قسمت tutorial( تمرینات) را در بر‌ خواهد داشت.

نسخه اصلی بازی در 27 فوریه عرضه خواهد شد.

Source

آخرین ویرایش:
هر کی سریعتر گرفت بیاد یه توضیح کوچیک بده ببینیم واقعا halo killer هست یا نه؟؟؟
منه بدبخت تا 6 خونه بودم رفتم اومدم دیدم ملت دارن دانلودش میکنن سرم کلاه رفته:laughing:

هر کی سریعتر گرفت بیاد یه توضیح کوچیک بده ببینیم واقعا halo killer هست یا نه؟؟؟
منه بدبخت تا 6 خونه بودم رفتم اومدم دیدم ملت دارن دانلودش میکنن سرم کلاه رفته:laughing:
فعلا که سرورها دارن منفجر میشن... سرعت dl خیلی کمه!

با کانکشن 1mb الان نزدیکه 2 ساعته حدود 30 درصد دانلود شده #-o

شما یک آکانت اروپایی (UK) بسازید و با همون آکانت به دستگاه Login و بعد به Store رفته و دانلود کنید... خودم با همون روش در حال دانلود میباشم :biggrin1:

من دمو رو گرفتم ... گرافیک و گیم پلی که حرف نداره! جو جالبی هم داشت! مثلا وقتی نارنجک منفجر میشد موج انفجار کاملا احساس میشد!
فقط کنترل یه زره سخت بود یعنی یه جورایی با بقیه
FPS ها فرق زیادی داشت! همون طور که خیلی از سایت ها توی نقد هاشون اشاره کرده بودند, وزن اسلحه - وزن بازیکن - نوع راه رفتن - هدف گرفتن و یه جور حالت سنگینی کاملا احساس میشه, دوستانی که بازی کرده باشند منظورم رو بهتر متوجه میشند... بعضی از سایتها این مورد رو ضعف دونستن که به نظرم بی انصافی میکنند! به نظرم یه کم تمرین کردن مشکل رو کاملا حل میکنه ... خودم باره هشتم هست دارم بازی میکن کم کم اون کنترلش داره دستم میاد! در ضمن کسانی که عادت به تنظیمات کنترل بازی هایی مانند COD4 دارند بهتره از تنظیمات Alternate 2 استفاده کنند! و میزان حساسیت رو بیشتر کنند یا تا آخر ببرند...
شاید بعضی ها از کنترلش خوششون نیاد و بیان شروع کنند به فحش دادن :biggrin1:

کلا دمو خیلی کوتاه بود ولی ارزشش رو داشت.

آخرین ویرایش:
خب بالاخره منم دمو رو بازی کردم و به این حالت در اومدم :arrowd:

ejzupx.gif

بازی واقعا فوق العادست
گرافیک و گیم پلی عالی هستند، فقط کنترل بازی در ابتدا یه کم سخته اما خیلی زود عادت میکنید بهش.
منوهای بازی هم خیلی زیبا طراحی شده، صفحه های loading رو میشه با sixaxis حرکت داد!

منم بلاخره وقت کردم بازی کنم!
فوق العادس
وقتی تو این بازی میدویی احساس میکنی خودت جای سو میدویی!
طراحی اسلحه که عالی
انصافا سبک FPS رو به اوج میرسونه!

منم بازی کردم:دی
عجب بازی بود واقعا ارزش این همه وقت رو داشت
منو اش خیلی جالب بود!
وقتی بازی شروع میشه یه جور خاصی داره که این حس به ادم القا میشه که انگار داره فیلم نگاه میکنه!
گرافیک بازی که حرف نداره
کنترل بازی هم همونطور که دوستان گفتند عادت میکنید:دی
سازندگان به جزییات هم توجه زیادی کردن من خودم خیلی چیزا دیدم مثلا چای کفش میموند رو زمین و خیلی چیزهای دیگه
شوخی های باحال تو بازی هست:دی
خون توی این بازی عالیه
در کل از اول دمو تا اخرش مثله اون عکسی که کیوان جان گزاشت دهنم باز بود
:دی
بقول یکی از بچه ها از همون بازیهایی هست که باید روز اول انتشار خریدش:cheesygri

خوشبحالتون:( ما که PS3 نداریم...
روز شمار معکوس گذاشتم 17 اسفند تولدمه قراره یکی بگیرم:p
صفحه های loading رو میشه با sixaxis حرکت داد!
:eek::confused:
کیوان منظورت چیه؟!متوجه نشدم یکم توضیح میدی!!!

صفحه‌های Loading تقریبا حالت 3D دارند و وقتی sixaxis رو تکون میدی اون صفحه هم تکون می‌خوره و میتونی از زاویه‌های مختلف ببینیش.

اینو ببینید متوجه میشید.
http://www.youtube.com/watch?v=KGtXlQGtbSQ
ایول شبیه به منوهای GRID ولی بازم با آزادی عمل بیشتر...دستت درد نکنه...
کسایی که به هر دلیل نمی تونن بازی کنن مثل من لینکی که کیوان داده رو حتماً ببینن و سوای گرافیک خدا صدا گذاری و موسیقی رو هم مد نظر داشته باشن

بهترین حالت کنترل برای بازی Alternate 2 هست ، کلا خیلی خوبه ، فقط من این حالت برفکی و نویزی که بهش دادن تا طبیعی تر بشه رو دوست ندارم .
دود ، انمیشن ، نورپردازی ، انفجارش فوقالعادست . ( البته بهترین افکت انفجار و آتیش که تا حالا دیدم برای RE5 ه )
خون هم خیلی خوبه ، فقط کاش نمیشد به هم تیمی ها شلیک کرد ، چون فقط بهشون تیر میزنی 2 بشکه خون می پاشه بیرون ولی یارو به ... ش هم نیست !! :biggrin1:

کاور گیریش هم دوست دارم .

ولی به نظر من مثبت ترین نکته ش فیزیک و تخریب پذیریشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or