دموي اختصاصي مولتي پلير Crysis 2

Dire Wolf

کاربر سایت
دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در January 25​
crysis21.jpg

EA اعلام كرد كه دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در 25 ژانويه براي كاربران طلايي Xbox Live عرضه خواهد شد .
اين دمو شامل نقشه اي به نام Skyline و دو مود Team Instant Action و Crash Site ميباشد .
در مود Team Instant Action دو تيم در مقابل يكديگر قرار ميگيرند و يكديگر را ميكشند تا هر يك بيشتر بتواند بكشد امتياز بالاتري ميگيرد .
در مود Crash Site بازيكنان در يك قلعه هستند و بايد از نفوذ موجودات فضايي به قلعه و خراب كردن ديوار قلعه جلوگيري كنند و آن ها را در كنار ساحل نگه دارند .
البته اينجا دو دقيقه ويدئو درباره ي اين بخش وجود دارد .
قسمت مولتي پلير خود بازي شامل 6 مود و 12 نقشه است كه در شهر نيويورك ميباشد . بازيكنان ميتوانند تا 50 رتبه در بخش مولتي پلير رنك بندي شوند و سلاح هاي خود را آپديت كنند .
Crysis 2 براي سه پلتفرم PC و PS3 و X360 در تاريخ 22 مارچ در آمريكاي شمالي و 25 مارچ در اروپا عرضه خواهد شد .

یکی از دلایلی که واقعا به نظرم بازی خوبی نشده روی PS3 رو نشون میده مثل این که چرا ترسیدن دمو بدن ؟ اینا که قرار بود عنوان PS3 شون با بازی های بزرگ PS3 از نظر گرافیک رقابت کنه حتی از دادن یه دمو از نسخه PS3 ترسیدن ؟

من که اون همه افه اگه گزاشته بودم اون موقع الان کلی ویدیو از نسخه PS3 میدادم نه نسخه های 360 یا PC فکر کنم خودشون فهمیدن چه .... گفتن با اون همه افه یه دمو و تریلر از نسخه PS3 نمیدن .

مثل این که در اولین گزینه وا دادن چه برسه به این که بخوان HALO رو از نظر داستانی شکست بدن .

من نمیدونم آخه مجبور بودن اون حرف ها رو بزنن الان من هر وقت اسم این که روی کنسول ها میاد و خبری در مورد کنسول ها هستش رو یاد اون صحبت هاشون میفتم .

آخرین ویرایش:
به نظرم منتشر نکردن بتا بروی PS3 نمیتونه دلیل بر این باشه که روی این کنسول ضعیف عمل کرده .
ماکه LIVE نمیریم که بخوایم GOLD باشیم :دی اما بهتر بود رو دو کنسول میدادن . من که از بازی انتظار زیادی ندارم . از نظر داستانی که تو بازیهای اول شخص بنظرم رسیدن به HALO کاریه که CRYSIS با این موضوعی که داره نمیتونه بهش برسه . بنظرم موضوع بازی زیاد جای شاخ و برگ دادن نداره که بخواد با غولی مثل HALO حتی رقابت کنه . از نظر گرافیکی هم بنظرم که روی کنسول فکر نکنم بتونن به قول-هاشون عمل کنن هرچند هنوز زوده واسه تصمیم گیری

به نظرم منتشر نکردن بتا بروی PS3 نمیتونه دلیل بر این باشه که روی این کنسول ضعیف عمل کرده .
ماکه LIVE نمیریم که بخوایم GOLD باشیم :دی اما بهتر بود رو دو کنسول میدادن . من که از بازی انتظار زیادی ندارم . از نظر داستانی که تو بازیهای اول شخص بنظرم رسیدن به HALO کاریه که CRYSIS با این موضوعی که داره نمیتونه بهش برسه . بنظرم موضوع بازی زیاد جای شاخ و برگ دادن نداره که بخواد با غولی مثل HALO حتی رقابت کنه . از نظر گرافیکی هم بنظرم که روی کنسول فکر نکنم بتونن به قول-هاشون عمل کنن هرچند هنوز زوده واسه تصمیم گیری
میشه بفرمایی HALO شامل چه بار محتوایی-معنایی ای هست که هیچ بازی دیگه ای نمیتونه به پاش برسه؟!
خداییش چند نفر از شمایی که اینقدر هی برا این HALO مایه میذارید از جزئیات داستانیش باخبرید؟/:)

میشه بفرمایی HALO شامل چه بار محتوایی-معنایی ای هست که هیچ بازی دیگه ای نمیتونه به پاش برسه؟!
خداییش چند نفر از شمایی که اینقدر هی برا این HALO مایه میذارید از جزئیات داستانیش باخبرید؟/:)

وسعت داستانی هیلو خیلی عظیمه...........از همون شماره 1 هم عظیم اغاز شده.......7 تا هیلو در اطراف کهکشان یه هوش مصنوعی به اسم کورتانا که هر بار یه چیز میگه و چند تا هم نژآد(فلود انسان کاوننت)
داستان اونقدر بزرگ ساخته شده که تا N شماره میشه ازش ساخت و بسطش داد(البته روایت خوبی هم داره انصافا)

ولی اکثر بازیهای دیگه اینجوری نیستن مثلا همین گیرز یا کیلزون با اینکه موضوع وسیعی دارن ولی وسعتشون به اندازه halo نیس........ .

البته قبلا هم یک Closed Beta ازش رو لایو اومده که یه سری خاص دانلود کردن (که اون موقع هنوز پر باگ و افت فریم و Tearing بوده:دی).

ولی اینطور که من ویدیوش رو الان دیدم چیز جالبی باید باشه. حالا درسته Crytek خیلی شاخ بازی درمیاره، ولی دیگه انقدر نزنید تو سر بازی:دی مشخصه خیلی روش کار شده. Crytek هم تا حالا بازی بد نداده بیرون. من از اینش خوشم میاد که هنوز اون حالت Sandbox گونه رو تو بخش چند نفره اش هم داره. از نظر گرافیکی هم اینی که من دیدم فوق العاده بود، حتی رو کنسول! پیشنهاد میکنم ویدیو رو ببینید.

• Like
Reactions: .:Soheil:.
بدلیل کمبود امکانات و نداشتن زبان انگلیسی خوب بیشتر بچه-های سایت متاسفانه تنها شمایید که از جزئیات داستان باخبرید .
کسی که باید داستان halo و وسعت فوق العادش رو درک بکنه اینکارو کرده و میتونه بفهمه که بازی-ای که در قسمت اول رسما چیزی به اسم داستان نداشت نمیتونه تو قسمت دوم رقیب جدی-ای واسه halo باشه که من خودم با توجه به تجربیاتم میتونم بگم از نظر داستانی The Lord Of The Ring بازیهاست . البته شاید بازیهای JRPG یا RPG باشه که بشه این لقب رو بهشون داد اما من از روی تجربیات خودم گفتم . بازی-ای که داستانش تو قسمت 1 فقط به حمله-ی بیگانگان به زمین و مقابله-ی ما با اونها خلاصه میشد بعید میدونم تو نسخه-ی دوم بتونه به پای HALO برسه . کلا هرچیزی که تو پست من میخونید نظر شخصیه منه دلیلی نداره بیام شرح بدم که چرا فلانه . تو موفق بودن CRYSIS 2 و عالی بودن بازیش هیچ شکی ندارم . تو اینکه داستان بازی نسبت به نسخه-ی اول روایت و پیچش های مناسب رو داشته باشه هم شکی ندارم . اما تو اینکه بخوان از یه داستان آبکی داستانی بسازن که بتونه با HALO رقابت کنه شک دارم و بعید میدونم بتونن اینکار رو انجام بدن

ویدئو رو دیدم یعنی عالی بود!
مولتیش خیلی جذابه به نظرم

گرافیک هم از تمام بازیهای کنسولی که دیده بودم بهتر بود
kz3 رو درسته قورت میداد!
تازه این بخش انلاین هست بخش single که مطمئنا گرافیکش بالاتر خواهد بود

اینم یه شات ::d

i35760_1.jpg

آخرین ویرایش:
بدلیل کمبود امکانات و نداشتن زبان انگلیسی خوب بیشتر بچه-های سایت متاسفانه تنها شمایید که از جزئیات داستان باخبرید .
کسی که باید داستان halo و وسعت فوق العادش رو درک بکنه اینکارو کرده و میتونه بفهمه که بازی-ای که در قسمت اول رسما چیزی به اسم داستان نداشت نمیتونه تو قسمت دوم رقیب جدی-ای واسه halo باشه که من خودم با توجه به تجربیاتم میتونم بگم از نظر داستانی The Lord Of The Ring بازیهاست . البته شاید بازیهای JRPG یا RPG باشه که بشه این لقب رو بهشون داد اما من از روی تجربیات خودم گفتم . بازی-ای که داستانش تو قسمت 1 فقط به حمله-ی بیگانگان به زمین و مقابله-ی ما با اونها خلاصه میشد بعید میدونم تو نسخه-ی دوم بتونه به پای HALO برسه . کلا هرچیزی که تو پست من میخونید نظر شخصیه منه دلیلی نداره بیام شرح بدم که چرا فلانه . تو موفق بودن CRYSIS 2 و عالی بودن بازیش هیچ شکی ندارم . تو اینکه داستان بازی نسبت به نسخه-ی اول روایت و پیچش های مناسب رو داشته باشه هم شکی ندارم . اما تو اینکه بخوان از یه داستان آبکی داستانی بسازن که بتونه با HALO رقابت کنه شک دارم و بعید میدونم بتونن اینکار رو انجام بدن
اول اینکه صرفا تسلط روی زبان به این معنی نیست که هرکی زبانش خوبه باید از داستان halo هم خبر داشته باشه.خیلیها اولین نسخه از halo رو با نام reach بازی کردن و هیچ اطلاعی از گذشته اون ندارن پس لازم نیست با کنایه و تیکه بیجا پروندن حرف خودت رو توجیه کنی!
دوم اینکه وقتی شما میای یه پست تو یه مکان عمومی میدی، به این معنیه که دوست داری عقیدت رو با دیگران به اشتراک بگذاری.این که روشنه؟ حالا اینکه عقیده شخصی خودت رو نسبت به چیزی تو یه مکان عمومی ارائه میدی، طبعا باید منتظر بازخوردهای اون هم باشی و البته از نظرت دفاع کنی.اگه غیر اینی هست که من میگم پس بهتره اصولا نظراتت رو در محدوده مخیله خودت نگه داری و به بیرون درز ندی تا دیگه نگران این نباشی که خدای ناکرده کسی از نظرت اشکال بگیره یا اون رو نقض کنه!
اما در مورد اینکه میای و اسم lord of the rings رو در کنار halo میاری که خب واضحه هدفت از انتظار یه داستان خوب تو یه بازی چیه! شما از یه بازی انتظار داری که یه رمان خوب باشه تا دربردارنده محتوای غنی باشه...که خب با این اوصاف طبیعیه که چنین نظری هم درباره این بازی و صدالبته ارباب حلقه ها داشته باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or