در PS4 نیازی به Power Brick نیست

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

رئیس استدیوی جهانی سونی آقای Shuhei Yoshida در توئیتر تایید کرده اند که کنسول PS4 به Power Brick خارجی نیاز نخواهد داشت و همه چیز آن در داخل جعبه کنسول در نظر گرفته شده.این خبر خوبی است چرا که دیگر نیازی به سخت افزار و فضای اضافه نیست.
این خبر آقای یوشیدا که به طور رسمی اعلام شد : " “The power is inside, so no brick outside.”
کنسول PlayStation 4 کوچکتر ، ارزانتر و بسیار قدرتمند می باشد و دیگر به power brick جداگانه نیازی ندارد.این خبر را نیز بایستی به دیگر خبرهای خوشحال کننده پیرامون این کنسول قرار داد
Gamingbolt
-------
آن دسته از افرادی که نمی دانند
Power Brick چیست به تصویر زیر نگاهی بیندازید :

8030605_orig.jpg

360 ابعادش کوچیک تر بود اجرش بیرون بود ps3 اندازه ی تانکر بود اجرش داخلش بود وزنشم اگه اشتباه نکنم 1.5 کیلو از 360 بیشتر بود. نسخه های ابتدایی جفتشونم مشکل حرارتی داشته اما ps3 صدای فنش تا حد مرگ زیاد می شد بعدشم دستگاه خاموش می شد 360 همین طور اروم کار می کرد تا می مرد. نتیجه گیری با خودتون

خیلی معذرت میخوام دوست گرامی امکان داره الان یه ایکس باکس 360 مال زمان لانچ نشونم بدید که قشنگ بتونه کار کنه؟
چند تا ps3 لانچ مدل CECHA میخوای برات نشون بدم که هنوز سالمه داره کار میکنه.یکیشم مال خودم ازشم اگر خواستی با نام کاربریم عکس میگرم که دارم THE LAST OF US بازی میکنم.

بعدشم پاور 360 مال سری لانچ 203 وات بیشتر قدرت نداشت به عبارتی لاین 12 ولتش فقط 16.5 امپر میداد:
587162d1272692027-cheap-12v-14a-power-supply-360powersupplies.png

بعدش پاور PS3 سری لانچ مدل ZSSR5391A -APS-226-APS-227
برای مدلهای CECHA-B-C بود لاین 12 ولتش 32 امپر جریان میدادhttp://www.ps3devwiki.com/wiki/Power_Supply چیزی حدود 2 برابر شدت جریان اداپتور ایکس باکس360 که این خودش نشان از مصرف زیاد پردازنده بخاطر نیرو بیشتر و تعداد ترانزیستور بیشتر در CPU داره با توجه به اینکه هر دو کنسول پردازندهاشون 90 نانومتر بودن.
به غیر لاین 5 ولت که 3 امپر بوده فقط لاین 12 ولت خودش 384 وات قدرت داشته حالا این کجا و اون کجا تازه میای همچین پاور نیرومندی رو میزاری تو خود کیس کنسول .

360 ابعادش کوچیک تر بود اجرش بیرون بود ps3 اندازه ی تانکر بود اجرش داخلش بود وزنشم اگه اشتباه نکنم 1.5 کیلو از 360 بیشتر بود. نسخه های ابتدایی جفتشونم مشکل حرارتی داشته اما ps3 صدای فنش تا حد مرگ زیاد می شد بعدشم دستگاه خاموش می شد 360 همین طور اروم کار می کرد تا می مرد. نتیجه گیری با خودتون

ما چرا از این مشکلات نداریم ؟؟؟ :-/

سلام
یه خاطره تعریف کنم دوستان حال کنن
من عادت دارم پنج شنبه شبا ایکس باکس را جمع میکنم با ال سی دی میزارم زیر بغلم میرم خونه یکی از دوستان و یه گروه 6 نفری تشکیل میدیم و جای همه خالی شروع به قمار سنگین (:d) روی بازی فیفا میکنیم نمیدونید چه حالی میده خلاصه اینجاش جالبه یه شب بخاطر نبردن همین پاور جای دشمنتون خالی تا صبح مجبور شدم تو سری بخورم و گلاب به روتون عمه بنده هم خیلی اون شب مستفیض شد و تا صبح سرش شلوغ بود این شد که دیگه هر وقت میرم بازی اول از همه این پاور لعنیا برمیدارم که حتی خود دستگاه را هم کم میمونه جا بزارم:d
دوستان ببخشید زیاد حرافی کردم

اورین اورین
کلا از هر گونه حذف اضافات از دور بر کنسول پشتیبانی میشه
در کل اگه اجر! یا همون اداپتور خودمون بره توش(کنسول)بهتر این نسل بیچاره شدیم سر این اداپتور و جاش

من هنوز در حیرت هستم که چرا PS4 انقدر کوچیکه !! :دی انتظار چیز بزرگ تری رو داشتم و الآن که میگن خبری از Power Brick خارجی هم نیست ، دیگه تعجبم بیشتر شد !
بچه های IGN هم که کنسول رو از نزدیک دیده بودن ، میگفتن از چیزی که فکر میکردن کوچیک تره. حتی یکی ـشون گفت احتمالاً Power Brick خارج از کنسول داره ! :دی
علتش همون 2 طبقه بودنش هست ! البته ما که توش را ندیدیم به شرطی که اینها برد کنسول را تو دو طبقه طراحی کرده باشند کوچک بودنش منطقی هست تو کنسول x1 برد همون یه تیکه هست و باعث پهن شدنش شده قشنگ از عرض و طول بزرگترش کرده و فضای بالاش هم کلا بی استفاده شده .

سونی در ساخت این کنسول رسما ترکونده. چجوری اون همه چیز میز اون تو جا داده خدا میدونه. در مورد بزرگ بودن ایکس باکس وان یک جا خوندم به خاطر قابلیت های تلویزونی این کنسول و هدفی که ماکروسافت برای اون داره باید حتما کنسولی طراحی می کردند که اصلا صدا از خودش تولید نکنه و مثل اینکه موفق هم شدن و کنسول بعدی ماکروسافت واقعا ساکته.البته از سونی بعید نیست که اونها هم یک همچین کاری کرده باشند

سونی در ساخت این کنسول رسما ترکونده. چجوری اون همه چیز میز اون تو جا داده خدا میدونه. در مورد بزرگ بودن ایکس باکس وان یک جا خوندم به خاطر قابلیت های تلویزونی این کنسول و هدفی که ماکروسافت برای اون داره باید حتما کنسولی طراحی می کردند که اصلا صدا از خودش تولید نکنه و مثل اینکه موفق هم شدن و کنسول بعدی ماکروسافت واقعا ساکته.البته از سونی بعید نیست که اونها هم یک همچین کاری کرده باشند
والا ما که صدایی از ps3 slim که داریم نمیشنویم !! حتی زمانی که داریم با دیسک بازی میکنیم هم صدای داریو خیلی کمه !!! فقط داخل سونی همون فت ها که مشکل دارن صدا دارن وگرنه سونی کنسولاش صدا نداره !!(بالا ترین درجه فن اسلیم همه صداش خیلی کمه با توجه به پره های کوچیکی که داره هم قدرت پرتاب باتش بیشتره و هم صداش !!
باید دید ولی سونی برای این نسل خوب برنامه ریزی کرده !!
در مورد پاور هم سونی خوب عمل میکنه و همیشه یه کنسول محکم میده که فقط به 2 تا کابل نیاز داره !! من زمانی که کنسول ماکرو رو میگیرم تو دست میترسم قابش جدا بشه !! و این نسل هم مثل نسل قبل ماکرو اومده از قاب 2 تیکه استفاده کرده !! که به نظر من ظاهرن محکم نیست !!

والا ما که صدایی از ps3 slim که داریم نمیشنویم !!

PS3 FAT من همینجوری Cpu کنسولم نیم سوز شد انقدر که بچمون بی سرو صدا بود که متوجه نشدم فن دستگاه عمر مفیدش رو کرده بعد 4 سال از کار افتاد منم متوجه نشدم CPU نیم سوز شد رفت پی کارش مجبور شدم بندازمش دور اسلیم بخرم اون که دیگه نگو انقدر بی سرو صداست بیچاره ادم فکر میکنه فن نداره برعکس وقتی این PC روشن میکنم انقدر که VGA و Power و CPU FAN صدا دارن فکر میکنم ماشین روشن کردم .:d

PS3 FAT من همینجوری Cpu کنسولم نیم سوز شد انقدر که بچمون بی سرو صدا بود که متوجه نشدم فن دستگاه عمر مفیدش رو کرده بعد 4 سال از کار افتاد منم متوجه نشدم CPU نیم سوز شد رفت پی کارش مجبور شدم بندازمش دور اسلیم بخرم اون که دیگه نگو انقدر بی سرو صداست بیچاره ادم فکر میکنه فن نداره برعکس وقتی این PC روشن میکنم انقدر که VGA و Power و CPU FAN صدا دارن فکر میکنم ماشین روشن کردم .:d
دقیقا" ولی فت ها باید هر دوره 2 ساله خمیرشون عوض بشه و یه خمیر سیلکون خوب روشون گذاشته بشه اینطور با استفاده زیاد هم هیچیش نمیشه !!
ولی باز این فت ها رو بیشتر بهشون باید توجه بشه برعکس این اسلیما که من اینجا داخل گرما هم باهاشون بازی میکردم آخ نمیگفت !! به نظرم سوپر اسلیم دیگه مثل ps2 اسلیم باشه و صدا نده اصلا" !! واقعا" رو اون معلوم نیست این قطعات رو جا دادن !!

خدایی این اداپتور 360 مارو سرویس کرد
هر جای میخواستی بری باید دوتا کیسه پلاستیکی برمیداشتی ... یکی برا خود کنسول
یکیم برای اجرش .!! یه سیم زخیم خفنی هم داره این اجر قدرت مضخرف که اصلا هم انعطاف پذیری نداره و خم نمیشه
باید سیمشو راست راست منتقل میکردی:d
خلاصه واسه حمل و نقل دهن مارو سرویس میکرد

آخرین ویرایش:
این فت ها از کجا میدونین فن ـش کار نمیکنه ؟

خدایی این اداپتور 360 مارو سرویس کرد
هر جای میخواستی بری باید دوتا کیسه پلاستیکی برمیداشتی ... یکی برا خود کنسول
یکیم برای اجرش .!! یه سیم زخیم خفنی هم داره این اجر قدرت مضخرف که اصلا هم انعطاف پذیری نداره و خم نمیشه
باید سیمشو راست راست منتقل میکردی:d
خلاصه واسه حمل و نقل دهن مارو سرویس میکرد

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2
حالا این نسل اوضاعی هست هم آداپتور هم کنسول و هم کینکت :دی باید برای حملش وانت باری بگیریم :دی

این فت ها از کجا میدونین فن ـش کار نمیکنه ؟

حالا این نسل اوضاعی هست هم آداپتور هم کنسول و هم کینکت :دی باید برای حملش وانت باری بگیریم :دی

میگیری .!!!
ما که میریم سراغ اون کنسول کوچولو موچولهه :d
خیلی هم راحتو شیک و مجلسی .!

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or